27 mars 2010.

Hej.
Åh jag mår inte alls bra. Har ont i halsen är trött och känner mig allmänt dålig. Fan inte nu! Jag måste öva till mina audtions och så ska jag passa barn ikväll/i natt och sen nästa vecka jobbar jag satan så jag får verkligen inte vara sjuk nu.
Idag måste jag fixa klart min ansökan till PAS och sen måste jag fixa och dona här hemma inför kvällen. Så jag har inte tid att sitta här längre. Ska se om jag kan ta lite bilder på barnen och Sonja ikväll och sen kanske lägga upp de här.
.
Puss och Kram
/Hanna

19 mars 2010.

Idag har jag såå mycket att göra så jag vet inte varför jag ligger i sängen och tittar på Hemvärn och Påssjuka. Det första jag ska göra är nog att städa eller duscha. Sen måste jag handla, laga mat, sjunga, öva danserna, skriva klart ansökningarna och lite annat.
Oooh idag kommer min NEW MOON film hem. Yes yes yes, Taylor Lautner paradise! Jacob på jobb vill låna den men jag tror han får vänta en vecka eller två innan. Åh just det, jag måste ju kolla på den filmen också, wiie.
.
Nu måste jag börja fixa.
Puss och Kram
/Hanna

17 mars 2010

Ja, skrivlusten försvann och jag orkade inte leta upp den, hehe. Jag är iallafall hemma från LA nu och jag vill mer än gärna tillbaka. Atmosfären i den staden är helt underbar. Ska se om jag kan få med vänner dit när vi är över 21. Om man inte är 21 är man körd. Det är helt sant. Man får inte boka hotell, hyra bil, gå ut och dyl, worthless!
Nu har jag jobbat arslet av mig och har nu tre dagars ledighet framför mig. Himmel vad skönt men vad konstigt det känns. Nu på morgonen har jag bara legat och läst "Nightlight - a parody". Det är en parodi på Twilight och den börjar faktiskt okej. Några skratt har jag kläckt ur mig, haha. Jag köpte den i USA och tror tyvärr inte att den kommer till Sverige i första taget. Det är samma bok som jag gav till Patricia så det finns iallafall två exemplar i Sverige.
Det var superfint väder innan och nu är det så gråmulet, bajstråkigt jag som ville motionera i vårsolen.
Nu den senaste tiden har det varit familjefödelsedagar. I söndags fyllde min lillebror 18, igår fyllde min pappa 54 och idag fyller min kusin Nicholas en ålder som jag inte kommer ihåg haha.
Ska kolla lite till på facebook innan jag stänger datan och hittar på något annat.
.
Happy St Patrick´s Day
Puss och Kram
/Hanna

Los Angeles, day 5.

Nu sitter vi här på flygplatsen och väntar på att klockan ska bli 20.40 då planet går. Jag vill inte ifrån värmen!!
OMG vad jag har shoppat på denna resan, helt sinnes. Jag satte över ca 5000 kronor innan jag åkte för jag ville ha marginal. Nu är nästan alla pengar slut. Whoops! Men men, nu har jag ju grejer som jag kan ha länge och som jag har velat ha länge. Lite av pengarna har ju gått till presenter men det är väl spenderade kronor.
Idag har vi packat, varit på Rodeo Drive där jag och Ph åt en asgod crépe med nutella, banan och jordgubbar, yummy, sen var vi på ett köpcentrum.
En av mina absoluta favorit affärer här är Victoria's Secret. I love their stuff! Jag har varit inne i alla affärer jag sett men endast shoppat i två, duktigt Hanna!
.
Nu ska vi gå igenom security.
Puss och Kram
/Hanna

Los Angeles, day 4.

God Morgon.
Jag skriver först om gårdagen för då blir det rätt med dag fyra, haha. Igår var vi först på en skivmässa, medan pappa och Ph var där inne satt jag utanför och solade. Fan vad skönt det är med sol. Nu ska man ju snart tillbaka till den dystra väderverkligheten. Igår hade vi en temperatur som var mellan 16-20 grader helt underbart! Vi åkte sen vidare till Venice Beach och det var verkligen ett ställe som passade mig. Det var en superfin strand, skatepark, och mycket annat. Folk visade upp vad de kunde och man skrattade åt vissa av dem. Där var en som trodde att han åkte rullor så bra, men NOPE!
Efter Venice och lunch åkte vi vidare till Santa Monica Beach men eftersom att Ph och pappa inte ville gå och titta på piren och resten av stranden fick jag ta bilder på avstånd. Bilderna kommer senare. Sen åkte vi vidare till bokaffären Borders där jag köpte två böcker till mig och en present till Patricia. Fan vad jag garvade när jag såg den. Hoppas nu hon tycker om den.
.
Idag är vår sista dag här. Trååkigt, man hade nog kunnat vara här några dagar till bara för att njuta. Jag såg i spegeln innan att jag brände mitt ansikte lite lätt under den underbara gårdagen. Så jag är skitglad. Iallafall, idag ska vi ner till Rodeo Drive och gå där lite. Kanske köra och kolla lite på läskigt stora hus igen.
Nu ska jag in i duschen innan vi ska äta.
.
Puss och Kram
/Hanna

RSS 2.0