Mamma Mia

Idag är det tre veckor sedan jag hoppade och jag saknar det och jag kan inte sluta tänka på det. Slutsatsen blir ju då att det verkligen måste vara nånting jag måste göra igen, eller?? Men som sagt det är inte speciellt lönt nu, men nästa år på våren ska en kurs gås och jag ska bli en fallskärmshoppare. Nu får man väl också hoppas på att jag kommer att vara lika taggad som jag har varit nu så att det kommer att bli av. Jag vill ha en fallskärmsstudent. Några vet vad det innebär, men det går nog tyvärr inte att fixa, isånnafall så blir det krångligt och dyrt att fixa om det skulle gå.

Igår såg jag Mamma Mia filmen med Matilda, den var verkligen asbra. Men den hade kunnat vara bättre om dom hade tagit med riktiga musikalartister, som verkligen kan sjunga och dansa. Men den var absolut inte dålig!! Men musikalen är nog snäppet bättre. Men som sagt, inte dålig alls!!!!!!

what?

Gaaah, jag saknar fallskärmshoppningen!!!
När vi åkte hem från Öland igår körde vi förbi och då såg vi folk som hoppade, jag började nästan gråta.
Jag saknar Öland också, det var så mysigt. O sen nu när Nene är där och Sanna kommer upp på lördag. Ja, då ska man jobba istället. Jag vill ju vara där!!
Åååh, i dont want to do this! 

just things i love

Fallskärmshoppning är typ det bästa jag har gjort i hela mitt liv, en sån frihetskänsla tror jag inte att man hittar någon annanstans. Jag hoppas verkligen att detta blir en hobby,. Jag måste nästan hålla med Nico (instruktören) om att det är världens bästa jobb, men jag tror att musikalartist är otroligt också. Jag vill bara att dvdn och alla bilderna ska komma hit nu!!! jag vill se det :P
Men jag gissar att filmen kommer att vara pinsam, för att man kommer se när jag åker ut ur planet och jag skriker!! Men Fredrik (fotografen) har ju gjort det innan så jag får väl hoppas att han har klippt det snyggt :P

Dans, Australien och Fallskärmshoppning <3

RSS 2.0