Ringaren i Notre dame


Nu ligger jag och tittar på denna underbara filmen. Jag älskar Disney <3
Detta är en av de nio filmer jag beställde från cdon.com Hur ska man lättast samla alla disneyfilmer utan att bli av med en förmögenhet??

/Hanna

How I met your mother



En av världens bästa serier <3

/Hanna

Jag älskar tvn

Den senare kvällen har spenderats med Josse. Vi promenixade, gungade och kollade sen på How I met your mother. Det är en av de bästa serierna någonsin, love it! <3

Jag har idag också beställt 9 filmer från cdon för 692 kronor. Så hela min lördag kommer att gå åt till filmtittning. Jag beställde 2 Disney-filmer (Ringaren i Notre Dame och Törnrosa), två andra filmer (Kalle och Chokladfabriken och Balls of fury) och fem Stefan och Krister filmer/uppsättningar (Full frys (hela säsongen), Hemlighuset och tre x Snålvatten....). Jag längtar verkligen efter mina filmer.

Nu är det 2 1/2 men och How I met your mother. Senare är det Prisonbreak

I <3 TV!

/Hanna


Mysteriet på Greveholm

Åh, det är den bästa julkalendern någonsin. Eller ja, den, Pelle Svanslös och Sunes Jul. Den är på barnkanalen nu, minnen alltså. Med Lasse och Morgan som värdar innan kalendern. Nu är det ju bara någon barnprogramledare som öppnar luckan. Inte kul alls ju.

Idag åkte stockholmarna hem. De kunde fått stanna en dag till, men det är samtidigt väldigt skönt att bara vara ensam. Nu måste jag springa till pastavattnet och se så det inte kokar över.

/Hanna

Jobb 16-22

Jag har inte pallat att sätta mig vi datorn. Men nu kände jag att jag var tvungen. Idag har det inte hänt speciellt mycket änsålänge. Jag o pappa var inne i stan. Jag letade efter mammas födelsedagspresent, men det hittade jag inte. Ska in senare i veckan också. Hmm, sudokubok är ett måste. Frågan är nu om det blir en eltandborste eller en epilator. Jag får tänka lite mer på det senare.

Nu i eftermiddag är det jobb som gäller och jag känner inte alls för det. Jag är väldigt trött och PMS-ig så jag får hoppas att där inte är många fransmän eller italienare idag som retar upp mig. Nu måste jag börja göra mig färdig.

/Hanna

Looking smart in my glasses


/Hanna

Beck - Pojken i glaskulan

Den är såå bra. En av de bästa faktiskt. Gunvald Larsson in my heart!

Nu sover Birgitta och Camilla inne i skivrummet och jag kommer nog inte att kunna somna på ett tag iallafall. Mamma och Ewa sitter inne i stora rummet och pratar gamla och nya minnen. Imorgon är det dags för jobb för min del. 16-22 och jag pallar bara inte. Jag är trött på Danmark nu. Eller nja. Bara jobbet lite grann men det löser väl sig imorgon. Man brukar tycka att det är kul en stund in i timmarna. 

Nu tänker jag fortsätta tjata på Josse att hon ska kolla sitt CAE resultat. Jag fick C vilket betyder att jag klarade det! I'm so happy!

/Hanna

Friskis och Svettis

Nu är det dags för mitt första friskis-pass på några år. Det ska bli kul, men jag känner redan hur jobbigt det kommer bli. Jag kommer att behöva en stor vattenflaska och mycket positivitet. Positiviteten kommer tryta när vi väl är igång men nu är den på topp!



/Hanna

Sthlm gänget


God Morgon bloggen!
Idag kommer Ewa, Camilla, Birgitta och Gunnar ner från Stockholm. De ska sova här och ska utflykta i Danmark. Igår jobbade jag ju med Sofia och det blev en rolig kväll och denna gången hann vi med allt som skulle göras. Good job! Jag tycker om Sofia, hon är väldigt duktig för att bara ha jobbat där så kort tid, hon är fruktansvärt rolig och väldigt trevlig.

NU måste jag se klart filmen.

/Hanna

Lunchtime

Jag tänkte ju först att denna veckan skulle gå i det nyttiga spåret, det gick käpprätt åt h*****e. Så nu iallafall denna lunchen ska gå i nyttigheternas tecken. Jag ska försöka att äta nyttigt på jobbet idag också. 

020809

God Morgon. 

Sonja har vänt på sig hela natten och sen hoppat upp och ner från sängen, så min tid jag vaknade var redan vid nio. Jag jobbar kväll ikväll också så jag kommer iallafall att vara trött när jag kommer hem ikväll. Imorgon är jag ledig och det ska avnjutas med att förhoppningsvis sova länge, motionera och se om jag kan hitta något annat roligt att göra =)

Snart på Disneychannel är det Pocahontas 2, den är inte lika bra som ettan men rolig ändå. Får se om jag pallar se den.



En god morgon bild

/Hanna

Lady GaGa på Kastrup


Idag har en megakändis varit på Kastrup, Lady GaGa!

Nu var det ju inte jag som träffade henne men det var pappa som var ansvarig för hennes flight till Stockholm. De pratade lite om hennes musik och sen fick ha denna signerade idol-bilden. Det står till Stefan men den är min, MIN!

Jag jobbade ikväll med Sofia. Hon är verkligen jätterolig att jobba med. Dessvärre lämnade morgonpasset asmycket till oss och vi som redan har en massa att göra. Imorgon ska det vara mer ordning på allt hoppas jag och jag och Sofia ska börja på våra saker som vi ska göra tidigare. Nu ska jag gå och mysa med Sonja. Vi passar henne bara till imorgon så man måste ju ta tillfället i akt!

Hon somnade på bordet när mamma gjorde korsord.

Sonja <3
(som valp)

Redan augusti.

Tänk. Nu har sju månader gått av detta året, helt sjukt vad tiden går fort! Under dessa månaderna har det hänt äckligt mycket. Jag har tagit körkort, Blodsbröder hade premiär och hela gänget splittrades (allt under dessa månaderna har inte varit roligt!), Pinocchio sattes upp, jag tog STUDENTEN och en massa andra grejer. Nu är det bara fem månader kvar och jag vet fortfarande inte vad som händer. Aaaah jag som är en person som måste ha fasta tider och sånt. Nu måste jag göra mig klar. 

/Hanna

Vad ska man äta till frukost?

Det är frågan. Jag vet inte riktigt vad jag är sugen på men jag gissar att det blir en macka och lite flingor. Jag måste egentligen äta nu och sen innan jag åker för att klara mig till en stund in på kvällen. Jag ska jobba med Sofia idag också mellan 14-22. Detta kan bli en rolig kväll. 

Nej nu måste jag äta frukost.

RSS 2.0