I miss you

Ikväll ska vi grilla med Kyrkan : )

Dansen imorse var riktigt rolig, alla i klassen får så bra energi när vi gör diagonalerna.. totally unbelievable! Dansföreställningen med tvåorna var bra men typ alla förrutom Benjamin hade ingen utstrålning alls.. Han är såå grym dansare. Synd att de inte gjorde Jonnas dans.. : /  Jag, Thessie, Matilda o Steffi gick upp till Jonas och frågade om vi kunde ställa in svenskan, o Yes yes yes, det kunde vi.. Alla hade typ ändå redan åkt hem innan iaf. 

Några av oss i klassen satt ute på skolgården och väntade på att HEJ DÅ-grejen skulle börja.. men så länge vi satt där hände ingenting.. Så frågan är om någonting skulle hända egentligen?? Jag åkte hem efter en liten stund och sjöng lite, pluggat en massa o sen suttit här en liten stund. Rolig dag, eller hur.. Men jag vill till Kyrkan nu!!

Mormor kommer hit ikväll : ) <3


The perfect gift..

Denna dagen har varit ganska så händelserik.. Språk imorse, inte det roligaste.. Jag får ett G i spanska för att jag bara har fått G på proven och så vidare. Men hon sa att om det ingick i betygen att vara engagerad och med på allting hade jag fått ett VG men men så kan det gå.. Resten av skoldagen bestod av att Ylva berättade att jag har fått VG i EngA, jag hade velat ha ett MVG men vem vill inte det.. Matilda fick det och hon blev typ inte nöjd.. Störda unge! Svenskauppsatsen om ämne från filmen (Skruva den som Beckham) gick nog ganska bra..

Efter uppsats-skrivningen så var det stan som gällde.. Var ju tvungen att hitta de dumma presenterna.. När jag, Matilda o Karin sprang till bussen kom Karin på att hon glömt sin plånbok i skåpet.. Hon sprang tillbaka in med Matilda o jag tog bussen in till stan för att hitta Nora. Överallt man tittade på stan var det STUDENT-människor från Borgar.  Jag vill också ta studenten... Matilda o Karin kom med nästa 8 buss och vi bestämde oss för att gå och äta.. Men var?? Matilda o Nora ville ha dyra mackor från Espresso house, jag o Karin nöjde oss med McDonald´s. Vi gick in till espresso house så dem fick köpa sina dyra mackor o sen gick vi till McD. När vi kom in på McD. så hittade jag inte min börs i väskan, den ligger nog kvar i skolan.. hoppas jag iaf..  Så jag fick låna pengar av Karin och köpte mig en "lilla menyn". mums mums

Efter en liten stund ringer Elias till Matilda o hon säger åt honom att komma till oss och visa upp sin nygjorda piercing. (Som han fick av mig o Matilda i konf. present) När vi ätit klart gick vi till India för att Karin skulle köpa ett örhänge till Elias. Efter det gick vi över gatan o in på Systrarna Grene. Där hittade vi Filips present/presenter, vi ska dock lägga till lite extra grejer i. När Karin o Elias lämnade oss var det Viktors presentjakt som började.. Vi gick in i lite olika affärer men hittade dem ultimata presenterna på Max 30 + att jag har en liten grej här hemma. hehe  Vi gick förbi GC-kön för att hälsa på Josse o Mira.. Mira stod längst fram o Josse kanske 10 m bakom..  När vi kommit tillbaka till Gustav Ad Tg så gick vi in på H&M så Matilda kunde köpa en väska hon ville ha. Jag o Matilda tog snabbt 1:an hem efter detta inköpet.. Himmel vad kissiga vi var!  ;P När vi satt på bussen kom vi på att våra studentfester ska vara i Rönneholmsparken.. Wiiiie : )

Nu är det plugga som gäller.. bläääää   

 Dansföreställning imorgon sen HEJ DÅ-fest på eftermiddagen..  o sen KYRKAN! xD xD

Yääääs!

Yes yes yes!! Jag fick VG på mina Matte NP-prov! + Att jag fick VG på svenska provet och bokrecensionen också.. : ) Jag känner mig faktist ganska duktig.. På fredag är det det förbannade Kultur & idéhistoria provet!  Jag fattar inte varför man ska läsa sånt man inte tycker är roligt.. Visst det är väl för att man ska bli allmänbildad, men jag som estetare, När får jag användning av det??

Imorgon är det presentjakt på stan med Nora och Matilda. Måste hitta presenter till Viktor och Filip.. Ska bli kul, jag kanske tom får träffa Isabell(som jag inte har träffat på ca 7-8 år) ska bli jätte roligt. På svenskan imorgon är det uppsats-skrivning.. blää : (  På torsdag så är det dansföreställning kl. 10 i Aulan.. Sen så är det "skolk" från lektionerna på eftermiddagen för att alla ska säga HEJ DÅ till treorna som går ut nästa vecka.. Så många man kommer att sakna.. Att inte se vissa personer på rasterna.. Hur ska jag o Matilda klara oss?! 

You raise me up <3

When I am down and oh my soul so weary
When troubles come and my heart burdened be
Then I am still and wait here in the silence
Until you come and sit awhile with me

You raise me up so I can stand on mountains
You raise me up to walk on stormy seas
I am strong when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be

Friend, or what??

Skoldagen idag var ju inte den roligaste, men den gick på som vanligt.. Dans, Spanska, Lunch o Engelska.. 
Fick reda på NP-resultat idag, i både spanska och engelska. Man har gjort proven i fyra olika delar.. Engelskan gick betydligt mycket bättre än spanskan, men det var väntat.. Jag har glömt allt jag lärde mig i sexan-nian på Berga. Mina resultat på spanskan var G, G, G, IG... en väldigt bra insats från min sida.. : ) I engelskan fick jag VG, VG, VG, VG.. så det är jag ganska nöjd med.. Men jag tycker banne mig att jag förtjänade MVG i speaking och i uppsatsen! När vi skulle hem hade Matilda tappat bort sitt busskort, så vi gick igenom skolan, hennes väska o hennes skåp typ 2-3 ggr. Jag kom på att hon kunde åka hem på mitt rabattkort o hon hade ju inte speciellt mycket val.. Men vad gör man inte för en kompis?! De 6,40 kr är ju liksom inte speciellt mycket pengar heller. Idag var nästsista dans-gången med Jonna : (  Varför kan det inte fortsätta under hela sommaren? Varför måste det sluta? J**vla Kultur-och idé historia.. Det är prov i det hela tiden nu.. Denna gången om Medeltiden, hur roligt är det på en skala??

Linus, Viktor och Filip tar studenten nästa vecka, jag säger bara FUSKISAR!

På torsdag är det som vanligt KU träff i kyrkan.. Längtar dit som f**n  xD
I höst bär det av till Irland med dessa underbara människor..  wiiiie


yes, i´m a christian

Lördagsmorgonen blev tidig, samling på stationen 06,50 för att ta tåget till Landskrona och därefter bege sig till Hven. Slappelägret med kyrkan kunde banne mig inte varit bättre eller roligare, eller jo kanske om det hade varit fint väder när vi skulle cykla runt. Men men, vad gör lite vatten?? Vi kom till Hven ca 9,00, då stod där en buss och väntade på oss, den tog oss till Prästgården där vi skulle bo. Jag, Matilda, Emilia, Karin och Malin delade på ett rum. Vi samlades i matsalen för fika och lite information. Efter mackor och juice blev det bäddning av sängar.. Malins sätt att få i täcket i påslakanet var underbart, jag o Matilda höll på att skratta ihjäl oss när vi såg henne kämpa. Karin filmade händelsen så det ögonblicket har förevigats : )

Cykelhyrningen blev inte som jag o Malin hade tänkt oss riktigt.. Vi skulle ha en tandem, men tyvärr så nådde vi inte ner till tramporna.. hehe, så kan det gå...! Vi fick två "vanliga" cyklar och när alla hade fått sina cyklar bar det av till hamnen där det bjöds på glass.. Jag tror att 17-18 pers av dem 24 vi var valde glassen som heter "Grandy Candy" 0,5 l glass,  den tog tid att äta! Efter en väldigt jobbig uppförsbacke kom vi till en av kyrkorna på ön. Vi kollade inne i och denna kyrka var inte så stor.. Efter kyrkan hade vi "free-time" Jag o Matilda orkade och ville inte cykla i regnat för att vi var så pass trötta, så vi åkte tillbaka till huset och la oss i sngarna och somnade efter en liten stunds musik lyssnande. Jag vaknade igen när dem tre andra kom in i rummet och började väsnas..  

Kvällsmaten blev på en pizzeria i närheten och jag tog den så kallade "Bolibompa"-pizzan (barnpizza).  Jag blev riktigt chockad över att Matilda åt upp hela sin vanliga pizza.. Jag orkade knappt min som var en storlek mindre..  Jag och rumskamraterna cyklade efter middagen runt drygt halva ön. Jobbigt, men va fasen, lite utmaning måste man ju ha. Senare på kvällen kollade vi på en deckar-serie på tv:n..  Jag gick in till Elias, Erik, Connie och Johanna o började prata med dem. Tillslut bestämde jag mig för att hämta min kudde och mitt täcke o lägga mig på golvet med dem. Vi satt o pratade, skrattade samtidigt som man skulle få in en ställning som man låg skönt i.. Elias o Connie somnade vid 2-tiden, jag, Erik och Johanna gick då med Björn in i tv-rummet där några andra personer satt för att dem hade blivit rädda för Tobias när han hade pratat/skrikit i sömnen :P.. Dem var helt hysteriska!!  Emerson låg på golvet o sov.. Man hörde ända ut i tv-rummet att Elias hade börjat snarka, jag bara tänkte oh no! hur ska jag kunna sova där innen nu.. men efter ett tag blev jag så trött att jag sa godnatt till dem i tv-rummet och gick in och lade mig iallafall. Jag började att armbåga honom i magen för att han skulle vakna o vända på sig så han skulle sluta snarka.. men varför skulle han vakna!?!? Erik kom in fem minuter senare och sa att det hade flippat ur totalt med en massa dåliga skämt som t.ex. "det var en gång två myror och en stack" o "det var en gång två bagare och en smet"... Vi somnade ganska snabbt efter det, klockan var ca halv fyra...   

Idag på morgonen var alla riktigt trötta. Frukosten serverades 9,30 och vi åt som djur... När vi hade ätit klart gick alla upp och började packa ihop sina saker. Vårt bord hade blivit tilldelat att göra lunchen vid 12,30 så vi hade gott om tid att bara titta på danska barnprogram och flamsa runt.. Lunchen blev spagetti med laxsås, det blev riktigt lyskat.. När disken åkt in i diskmaskinen var det städning av huset som stod på schemat.. När alla var klara samlades vi utanför och började leka lite lekar, barnslig som jag är så tyckte jag att det var jätteroligt. Kl. 16,15 hämtade bussen oss och vi åkte ner till hamnen för att ta båten tillbaka till fastlandet.. Vi tog bussen till tågstationen och fikade där.. Vi satte oss på tåget och den sista kvarten bestod av sång som framfördes dem flesta i ungdomsgruppen.. Eller sång o sång, Fader Abraham o mass andra konstiga ramsor o visor.. :P Roligt hade vi iallafall.!  Sa hej då på stationen och fick skjuts av Agneta hem.

Jag saknar alla redan.. vill tillbaka NU!!   Slappeläger på Hven <3

Saknar NORA!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0