Arvidsjaur och Snö! <3

Sent igår kväll kom jag hem från snöiga och underbara Arvidsjaur. Arvidsjaur är en jättesöt liten by med ca 4000 invånare i Norrland. Jag har varit där innan och det var lika underbart då. Den norrländska dialekten, folket, de snygga killarna och bara byn och omgivningarna gör det till den bästa. Denna gången var jag där med pappa, Emelie, Amanda och Claes. Jag har haft riktigt roligt och det är mycket pga dem. Synd att tiden går så fort bara. Vi har åkt skidor under dagarna och sedan lekt i snön på kvällarna, kan det bli bättre?? Igår var vi på en shoppingrunda, först i Arvidsjaur och sedan i Luleå. Jag har hittat mycket fint tycker jag. Jag har också hittat min student-klänning och min Fe-klänning. Då var det avklarat. Nu är det alltså bara skor och studier kvar! Bajs va tråkigt.

Jag har kommit fram till igen att eftersom att jag på något bra sätt blev ledig idag också så har jag bara 5 riktiga dagar kvar. Så himla nice. Imorgon är det dans (yuck), arbetsmiljö (yuck), historia (yuck), religion (yuck) och sedan dans igen. Onsdagar är inte min grej plus att jag precis kom på att jag ska redovisa mitt AMK imorgon fast jag inte gjort klart det, shit. Men jag får väl säga att jag glmde det hemma, eller att jag inte kunde skriva ut det. Jag kommer nog på någonting eller så får jag sitta hela kvällen ikväll. Typiskt bara att jag hade tänkt mig en dusch och sedan ligga och läsa min söta bok. Den är bättre än vad man tror.

JAG HAR EN UNDERBART VACKER BALKLÄNNING! <3


190309

Jaha, nu sitter man här på sin sista lektion vilket idag faktist är arbetsmiljö. Jag kan inte skriva mitt arbete nu eftersom att jag måste intervjua Monir på söndag. Vår sista lektion är arbetsmiljö för att Malin är sjuk så det blir tyvärr ingen sång idag. Jag som såg fram emot det hela morgonen! Men samtidigt då slutar jag 13.10 istället för 14.20, så rätt nice iallafall. Eftersom att min pappa och bror är sportnördar så har vi skaffat en box så de kan titta på sporten. men nu de två första veckorna så har vi alla kanalerna dvs DISNEYCHANNEL. Jag har blivit helt lycklig nu och glömmer bort att sova på kvällarna för att jag numera sitter klistrad framför tvn. Helt underbart. Vi har också fått en massa filmkanaler så det är Dreamgirls, Hairspray och Mr Beans semester lite överallt, wonderful. Jag lovar att jag skulle kunna sitta hela dagarna framför tvn bara jag hade haft en egen box. 

Idag kommer mina favorit flickor Ida och Freja (hundar) hem till oss. Jag blir alltid lika glad då de kommer till oss, det är så mysigt när någon möter en i dörren när man kommer hem. 
Jag har också idag försökt att skriva upp vad jag ska göra i eftermiddag dvs flera arbeten.
Det jag ska försöka börja på iallafall är :
- Svenskan
- AMK
- Projektarbetet
- KuHi-arbetet 
Vem vet, man kanske kan sitta ute i trädgården och sitta där med en filt. Hoppas att det inte blåser så jävligt som det gjort de senaste två dagarna. Men vi satt ute hur länge som helst nu på lunchen och bara pratade i solskenet. Det blåste faktist inte så värst mycket. Jag kunde sitta ute i bara t-shirt och det säger väl en del. Det var rätt roligt för när solen gick i moln skrek alla på skolgården NEEJ! Nu är det en halvtimme kvar av lektionen och jag är uttråkad, riktigt uttråkad. 

Btw nästa vecka så åker jag, Amanda, Emelie, Claes och pappa till Arvidsjaur för skidåkning. Dessvärre är det samma fredag som releasefesten för "Vad vet du om kärlek" är, så jag missar årets heleneholmsfest (typ), lite tragiskt faktist. Men men, jag får väl försöka tänka positivt att jag får vara i snön och åka skidor. Hoppas nu att där inte är så varmt så att snön börjar smälta. Då blir det ju lite jobbigt faktist. Man kan ju inte åka skidor på barmark (eller jo det kan man ju men skitsamma). Philip ska ha fedefest imorgon för att han har fyllt år så jag blir uttvingad ur huset, så jag ska sova hos Josse efter Yossis bands spelning. Vi får hoppas att det blir trevligt. Nu kommer jag faktist inte på något mer att skriva men detta inlägget blev ju faktist ganska långt.

Toodiloo

170309

Nu har mer än hälften av mars gått, himmel va tiden går fort.

Idag så har jag varit i skolan och efter det så har jag sovit och sedan cyklat/promenerat i motvind i 50 minuter. Duktigt jobbat! Jag har hört att om man cyklar så blir låren mindre.. Så jag tänkte se om det funkade, men det är klart då ska man väl cykla rätt mycket varje dag och inte en gång i veckan som det förmodligen kommer att bli för min del. Jag ska faktist försöka att cykla till skolan på torsdagar men inte om det blåser eller om det är dåligt väder. Då är det verkligen bara usch att cykla.
Philip fyllde år i lördags och pappa fyllde år igår, congrats till de båda.

Det känns som att jag skulle kunna skriva hur mycket mer som helst men jag pallar inte rota igenom huvudet.

120309

Jaha, nu sitter man här i datasalen och bara väntar på att arbetsmiljön ska sluta. Sen efter det är det sång då jag förhoppningsvis ska sjunga igenom fe-sången som jag faktist tycker om.. Hoppas hoppas.
Jag vill också bara nämna att jag känner mig verkligen som en outsider, jag hoppas verkligen inte att det utvecklas mer men jag känner mig bara så bortkastad. Att ingen bryr sig riktigt längre utan att alla bara tycker yuck. Nu sa vår lärare att vi får sluta så jag skriver nog mer senare om några vänner jag vill skriva av mig om.

080309

Nu är det ju nästan längesedan jag skrev.
I torsdags spenderade jag dagen i skolan och kvällen med Josse. Vi gjorde engelskan och belönade oss sen med godis. Yummy. Fredagen spenderades i skolan och på dansen. På kvällen hade jag filmkväll med Jaja, jättemysigt.
Igår var jag i bokskogen med Lovisa och på kvällen var det Andra Chansen i Melodifestivalen. Vad tänker Sverige med?
Idag har jag jobbat och ikväll vet jag inte.. tv förmodligen.

040309

Idag har jag varit aktiv typ hela dagen men jag har ändå tagit det lugnt. Det började med att jag o pappa spelade Buzz och åt ostbågar. Jag, Anna och Josse år frukost och sedan åkte vi o lämnade Josse innan vi tog oss in till stan för att Anna skulle hem och jag skulle till Höllviken för att träffa Ida, Freja och Mamma på FCT. Jag har saknat mina favorithundar! På hemvägen gick vi inom Höllviken outlet och där köpte jag två smurf tröjor. Jätte söta!
Nu på kvällen har jag dansat och ätit.
Jag älskar dansen nu när vi dansar cancan. Helt underbart!

020309

Måndag ännu en gång. Denna måndagen har varit blandad. Först CAE (tråååååkigt som vanligt) sen svenska (med korta redovisningar, helt ok), religion (mixed feelings) och sedan historieprov (YUCK), jag blir såååå glad om jag får G på detta. Men jag tror att det blir ett IG+. Men man vet aldrig... Detta prvet var faktist riktigt svårt. Iallafall för mig som inte har varit den bästa till att plugga denna gången.
Nu på eftermiddagen har det varit händelserikt. Jag fick ett sms från Jonna där hon skriver att hon är sjuk och undrar om jag har låtarna till danserna.. Det hade jag men inte de klippta versionerna så hon skickade de klippta versionerna till mig över mailen och när jag sen dka försöka få in det på en skiva så är alla fel format. OSIS! Jag kom i tid till dansen tack vare de, idag, snälla bussarna. Hos Helene dansade vi Cancan, det var helt underbart. Jag har inte varit med om en sån riktigt rolig dansträning på länge. Vi fick till och med dansa med cancan kjolar. Fabulus! 

Imorgon är det dags för klippning och färgning, finally!
Nu pallar jag inte mer, god natt! 

010309

Första mars, denna dagen kommer att bestå av plugg, plugg, plugg, städning och mer plugg. Attin kommer ikväll så mitt rum måste iallafall förbättra sitt utseende lite.

Vi åkte upp till småland igår och jag älskar det verkligen. Det är så mysigt att komma upp till mormor och morfar och det bästa är nästan att de bor i småland. Den underbara dialekten och den fina naturen. Nästa gång jag kommer dit så ska jag gå en lång runda. Det är så vackert och mysigt inne i skogarna. Här i skåne kan man gå i bokskogen men jag menar, det känns inte som en sån skog där man går utanför stigarna som i Ronja Rövardotter utan där är det mer liksom att man går på stigarna och tittar in på träden. Nej, småland är bra!

Det blev en hemmakväll igår igen, det var väl nästan bäst så pga trötthet. Efter melodifestivalen så gick jag till konsum och handlade ostbågar ( yummy ). Något godis blev det inte men jag klarade mig med bara ostbågar. Filmen blev Taxi, den gick tidigare under kvällen på trean men det stördes av Melodifestivalen så jag fick titta på den efetr.
Igår var det en jättebra film på tv, jag älskar den, den heter Without a paddle. Den är helt underbar, jag har sett den några gånger innan och jag rekomenderar den varmt.

På tisdag är det högskoledag dvs att jag slutar efter CAE och på onsdag är det studiedag. Så på tisdag kommer det att bli filmnatt med chillkrök hemma hos mig för några musikaltjejer. Asnice!
PUSS

RSS 2.0