29 april 2010.

Ja, jag kom ju inte riktigt in på skolan i Gbg. Jag kom in på den förberedande linjen som är ett år men som bara är på halvtid dvs att man inte får studiemedel. Enligt Jonna är timmarna man kommer att vara på skolan är eftermiddag+kväll och jag vet inte riktig vad jag tycker om det. För då måst man jobba samtidigt och PALLA! Nej, jag vill verkligen in i Bjärnum nu. Vi får hålla alla tummar för att jag kommer in där!
.
Ja himmel vad jag jobbar. Jag jobbar imorgon, ledig lördag och jobbar söndag-torsdag, ledig fredag-lördag, jobbar söndag-onsdag, ledig torsdag och sen jobbar fredag-lördag. Tur att man får pengar för eländet iallafall.
Jag ska se om jag får bort mitt söndagspass nästa vecka för eftersom att jag har middag på lördagen så kommer jag inte palla jobba söndagen. Kanske kan byta lite med Patricia om inget annat.
Imorgon är det Valborg (en väldigt överskattad dag) så nu är det dags för att tvätta håret innan sängen kallar på mig.
.
Puss och Kram!
/Hanna

23 april, 2010.

YES! Jag gick vidare till dag två av PAS-auditionen och har nu övat in en helt ny monolog och övat på dansen som vi gjorde idag. Nu innan jag ska sova ska jag läsa monologen 5-10 ggr till och tänka igenom sångtexten så jag iallafall har den som en stark del av dagen imorgon. Vem vet, kanske jag dansar dansen en gång till bara för att vara säker på att den sitter. Fan vad snabbt de lär ut och jag som är så kort såg ingenting av början av dansen eftersom att alla långa ställde sig framför mig.
.
Ska gå från datan.
Puss och Kram
/Hanna

9 April, 2010.

Jag vet att jag suger med det här med bloggen. Men samtidigt vill jag inte lägga ner den om jag skulle behöva skriva av mig lite eller visa lite roliga bilder.
.
Idag har jag fikat med Josse och sen inte gjort ett skit. Jag borde sjunga, dansa och öva repliker men jag förstår inte varför det aldrig blir av, hehe.
Ska stänga datan så jag iallafall kan öva monologen.
.
Puss och Kram
/Hanna

RSS 2.0