Lördagskväll i Trelleborg.

Som sagt lördagskvällen spenderades i Trelleborg. Emelie och hennes två kompisar hade sin 20-års fest. Jag och Amanda hade skitkul. God mat var det verkligen, Tacos och Marängsviss, yummy!

Är nu hemma och ska snart ner till Nene för att äta middag. Ph hade glömt att han hade match så han kan inte följa med. Ska ta en ipren innan för annars vet jag att jag kommer att känna av febern igen. Konstigt nog så känner jag fortfarande av lite biverkningar av den där jävla sprutan.

Ska nu titta klart på "Hem till Midgård" och sen sticka.
Btw, kolla i tidningen för där är jag med idag. Ingen bra bild alls men skitsamma.

Puss och Kram
/Hanna

Idol-kväll och jobb imorgon.

Ja, nu ska jag ställa den där förbannade klockan igen. Jag tycker verkligen inte om att gå upp på morgnarna. Klart man får ju hela eftermiddagarna för sig själv och sina kompisar men då är man ju så jävla trött så då pallar man ju inte. Inte jag iallafall, men nu är jag ju extremt mesig också.
.
Jag hittade present till Emelie och jag hann t o m hämta Nene och hämta bord och stolar hos Ewa innan jag stack till Attin. Mycket god mat var det där. Jag åt lamm, potatisklyftor, sallad och bearnaisesås. Tänk er så gott det var. Tack för maten!
.
Idag fick jag reda på också att min morfar har alzheimers. Det är så tradigt. Läkarna vill att vi ska försöka få in honom på ett hem så snart som möjligt men vi vet också att han inte kommer att vilja det. Vi får ju hoppas bara på att han inser att han måste flytta. Detta får läkarna ta hand om.
.
Nu ska jag lägga undan min älskade MacBook och gå in och göra mig iordning så jag kan somna med gott samvete sen.
.
God Natt
Puss och Kram
/Hanna

Busy busy

Just nu sitter jag och tittar på "Syskonen Baudelaires olycksaliga liv". Jim Carrey gör verkligen sin roll speciell som alla andra roller. Efter denna filmen måste jag fixa något till Emelie och jag vet inte vad jag ska hitta på. Om någon har en snabb idé så skriv den NU.
.
Ikväll ska jag och Philip till Attin och äta, sen är det IDOL och sen sova. För självklart är det jobb imorgon innan jag ska till Trelleborg. Känns som det alltid är så nu. Hon ville ha armband så jag får väl åka in och kolla runt lite. Nene kommer också sen för att hämta bilen så det blir inte så mycket tid, men jag SKA hitta något. 
.
Puss och Kram
/Hanna

God Morgon.

Har nu sovit i lite mer än nio timmar och jag kan ju säga att det behövdes. Idag är det Fredagen den 13 och vad vet jag, det kanske kommer att bli en extremt jobbig dag och att den sömnen kommer att behövas för att jag inte ska vara sjuk imorgon då det är Emelie fest och jobb. Palla jobb. Jag var ju tvungen att åka in igår för att Ali som skulle ta Patricias pass var sjuk. Så idag måste jag fixa present till Emelie och fixa annat. Egentligen måste jag städa minst en toalett men får se om jag kan få lillebror till att göra det, haha. Jag ska idag också försöka städa upp på mitt rum, det ser förjävligt ut nu, läsa och titta på tv/film.
.
Gårkvällen var mycket trevlig. Jag var i Bjärnum med dansgruppen för att titta på den klassen som går där nu. Deras höstshow var bra men jag tror nog att de två föregående åren var bättre. Klassen 07/08 har nog varit den bästa hittills, jag säger bara Angelhair. Men de som gick det året hade två extremt bra tema på showerna. Deras höstshow var Schlager och jag menar hur bra är inte det på en skala. Sen vårshowen hade de lite Hairspray-inspirerat med den underbara Hairspray-dansen som vi dansade på dansen sen. Helt underbart år!
.
Det som var lite störigt var ju då att den här klassen var ju den jag egentligen skulle ha varit med i, men vem vet om jag kommer in nästa år så kanske det är en ännu bättre klass ;) Haha, skoja bara. Ni var skitbra igår!
.
Schtek!
.
På hemvägen hade jag, Ida och Matilda två personer extra i bilen. Vi hade Jonna och en av Bjärnums föregående års elever Hjalmar i bilen. Han verkar verkligen vara en genuint snäll person. Han bor i Malmö så han fick också åka med. Kul att höra en massa från förra året. Man blir mer och mer sugen på att komma in i Bjärnum. Okej, nu har jag ju velat komma in på den skolan i flera år men men. Ni fattar!
.
Igår var det också en vecka kvar tills Twilight-New Moon kvällen i Växjö. Fan vad jag längtar!!
.
Nu ska jag gå.
Puss och Kram
/Hanna

Dumma vaccin.

Det blir inget med middagen hos Attin ikväll. Sofia på jobb tog också vaccinsprutan igår och ringde Ph och frågade honom om han kunde ta hennes pass idag pga att hon också blivit sjuk. Så då sa jag att han skulle skriva till Attin att ingen av oss kommer dit idag. Känns bättre om man är hemma när man är sjuk tycker jag iallafall.
Nu ska jag fortsätta slöa framför tvn.

Jag tycker inte om att vara sjuk!

Puss och Kram
/Hanna

Huvudvärk

Har huvudvärk nu och febern tror jag nästan är borta. Jag blev ju inte extremt sjuk av sprutan som vissa andra. Ikväll ska jag och Ph äta hos Attin så jag ska kolla lite på tv och sen försöka sova bort huvudvärken och det lilla av febern som är kvar.

Puss oh Kram
/Hanna

11/11-09

God Morgon!
.
Vaccinet har iallafall inte haft extrema biverkningar på mig. Jag har nu endast lite huvudvärk och liiiite feber. Men det kan lika väl vara från att jag är övertrött eftersom att jag har sovit dåligt nu idagarna. Jag hade kanske gissat på en liten mix mellan de båda. 
.
Idag har min mamma och pappa 20-årig bröllopsdag. Tänk ändå, 20 år är en riktigt lång tid. Så det enda man egentligen kan säga är väl Grattis och hoppas på 20 år till.
.
Nu idag ska jag kanske åka och handla lite och eftersom att Philip inte är hemma nu under dagen så ska jag nog sno hans dator för ett par timmar och titta på "Hem till Midgård" och "How I Met Your Mother", haha.
.
Ha en fin dag!
Puss och Kram
/Hanna

Svininfluensavaccinet

.. är nu taget och ja, vi får väl se om jag kommer att må skit om någon timme. Hugo tog vaccinet innan idag och han har feber och huvudvärk. Taimaz tog sitt igår och hade feber inatt så jag gissar att det är den vanliga reaktionen till vaccinet. Får ladda upp med stora glas vatten och ipren vid sängen inatt. Nu när inte mamma och pappa är hemma heller så får man ju klara sig själv.

Igår skrev jag inte för att internet inte funkade på min dator och jag orkade inte sätta igång den stora datorn. Det gjorde jag idag, jag fattar inte varför internet inte funkar på min data, det är ju värdelöst.

Kolla extra noga i tidningen på söndag hihi. Sydsvenskan var på 7-eleven igår och letade efter svenska ungdomar som jobbar i Danmark. De hittade då mig och jag blev intervjuad, så på söndag skulle det komma i tidningen. Hoppas att det inte blev en ful bild nu, haha.

Ooooh, på torsdag är det dags för Bjärnum och jag längtar riktigt mycket. Ska bli skitkul att se showen. Känns lite som att där skulle jag varit med liksom. Lite surt faktist. Men men, sånt man får leva med. Jag säger bara... NÄSTA ÅR, DÅ JÄVLAR! Haha

Nu ska jag tillbaka till tvn. Ha en trevlig kväll.
Puss och Kram
/Hanna

Jobb, jobb, jobb.

Det känns som om jag jobbar hela tiden nu.. Jag har jobbat måndag, onsdag, torsdag, fredag och idag. Ska nu jobba imorgon, på tisdag och på lördag. Ska bli så skönt med ett par dagar ledigt i sträck. Men jag ska väl vara glad över att jag ens har ett jobb gissar jag. Tur att man har något att spara till, annars hade det ju kännts lite värdelöst.

Sitter inne På Philips rum nu, han har spelat match hela dagen så han har redan slocknat. Jag ska göra mig iordning snart och gå och lägga mig oh titta på ".. och så kom Polly". Den går på tv3 ikväll och den filmen är klockren!! Love it!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll.
Puss och Kram
/Hanna

Modell för en dag.

Idag var ju då jag och Therese som sagt modeller för en dag. Vi hade skitkul med en underbar fotograf.

Detta var då en av de 11 bilder jag köpte. Jag tycker att den är jättebra, jag ska upp astidigt imrogon för jobb så detta får avsluta inlägget.

Puss och Kram
/Hanna


wiiie

Nu sticker jag och Thessie iväg för att modella, haha. Hörs senare!
.
Puss och Kram 
/Hanna

En lång dag på jobbet.

Idag var jag ca 10 timmar på jobbet. Jag skulle egentligen slutat klockan två men pga sjukdomar så fick jag stanna tills efter fyra. Om man börjar sju på morgonen och är inställd på att sluta två så blir det överskotts energin som tar över de sista timmarna. Jag hade väldigt roligt iallafall även om de runt omkring mig kanske inte tyckte att det var lika roligt, haha.
.
Idag har jag bokat hotell till mig och Kristina i Växjö när vi ska dit den 19, ååååh vad jag längtar! Det var lite kaotiskt först för de hotellen jag, mamma och pappa hade kollat på var helt fullbokade när de ringde dit och kollade idag. De var fullbokade pga en kongress där samma dag. Men sen hittade pappa detta lilla hotellet som ligger centralt, det var ledigt, WOHO!
.
Idag åkte mamma och pappa till Bangkok för att sedan ta sig vidare till Kuala Lumpus och sen om några dagar vidare till Lang Kawi, sen en kort vistelse i Bangkok igen och sen hem. De ska vara borta i två veckor och jag och PH ska klara oss själva. Det kommer säkert att gå skitbra bara PH lyssnar på mig ibland, hihi.
.
Nu är det IDOL
Puss och Kram
/Hanna

MTV Europe Music Awards

Det börjar snart och jag hoppas på en helt sanslös show. Ska se om jag har något gott i skafferiet så man verkligen kan njuta. Hoppas att ni får en mysig kväll!
/Hanna

Hallå

Nu är jag hemma och ska strax äta Lasagne. Idag har jag jobbat ännu en dag med Patricia. Hon är underbar men dum i huvudet! Man skrattar extremt mycket!!
.
Har nu förmodligen bestämt mig för att åka in till stan imorgon och köpa den tröjan på Kappahl. Den + svarta jeans + klackar kan förhoppningsvis bli hur snyggt som helst. Sen ska man ju ha en outfit till. Så får fundera riktigt imorgon.
.
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn en stund.
Ni ska väl se MTV EMA ikväll?? =)
Puss och Kram
/Hanna

Snart dags för sängen, börjar 7 imorgonbitti (igen)

Det ska bli skönt att gå och lägga sig nu efter ett väldigt jobbigt träningspass. Imorgon måste jag in till stan efter jobbet och kika runt på lite kläder. Jag kan verkligen inte komma på någr roliga outfits som jag har hemma. Möjligt vis de svarta jeansen och någon cool topp. Men då måste jag tvätta om de, de är skitiga efter jobbet. Allt är skitigt efter jobbet! Så då kan jag bestämma nu att imorgon tvättar jag mina tröjor och de svarta jeansen när jag kommit hem.
.
Dansen gick jättebra idg, okej inte FAME-dansen kanske, men det var första gången så det gör inget. Längtar till måndag så det är dans igen. Sen på torsdag nästa vecka är det Bjärnum som gäller, fasen vad roligt. Även om mina tankar kommer att gå åt att det var jag som skulle varit med istället för någon av de andra. Men men, nästa år nästa år.
.
God Natt
Puss och Kram
/Hanna

4/11-09

Nu är jag äntligen hemma efter jobbet, jag är helt slut men om bara någon timme är det dags för dansen. Får se om jag är tillräckligt pigg för att klara hela lektionen. Nu sitter jag och äter våfflor och laddar upp.
.
Idag kan man börja köpa biljetter till New Moon, nästan alla till premiären är slut. Tur då att man ska se den dagen innan i växjö, WOHO! Jag kommer nog att kolla på den någon gång i Malmö också. Förhoppningsvis på kanske lite bättre platser.. Nu i Växjö sitter vi rätt långt fram och rätt långt ut i sidan, men vem vet det kanske är jättebra platser. Får hoppas det iallafall..
.
Idag fyller jag nitton och ett halvt år.
.
Nu ska jag fortsätta äta.
Puss och Kram
/Hanna

7-15 imorgon

Nu har jag duschat och gjort mig klar inför natten och den tidiga morgonen. Att börja jobba 7 är inte speciellt roligt, det är alldeles för tidigt och nu när det är så kallt och mörkt ute ä det bara värdelöst. Igår morse stod jag på Svågertorp med jeans, mjukisbyxor, tjock jacka, vantar, mössa och två halsdukar och gissa vad, jag frös ändå. Helt sinnessjukt. SÅ jag har redan förberett för en kall morgon.
.
God Natt
Puss och Kram
/Hanna

Det är så kallt!!

Hemma från stan nu, fy vad det är kallt ute. Att det har kunnat skifta så, helt sinnessjukt. Jag har kanske hittat en klänning på HM, ska se om jag orkar åka in någon dag efter jobbet innan lördag så jag kan prova och då eventuellt köpa. Eftersom att det är HM så kan den ju inte vara så fantastiskt dyr. Man kan ju hoppas på det iallafall.
.
En fika hann vi med också (vi= jag, josse, sara och olivia) på Espresso House. Mocha Latte <3
.
.
OMG det funkade att ladda upp en bild för en gångs skull ;)
Mina nygjorda naglar, I LOVE THEM!
.
Det blir inte en så sen kväll igen, jag måste kunna sova ordentligt nu när jag har tre morgonpass på raken. Ska snart slå på tvn och se vad som är på tv idag. Desperate Housewifes är det iallafall, skulle behöva öva danserna inför imorgon också. Hoppas att inte Jonna tröttnar på vår grupp, vi älskar att dansa för henne!
.
Puss och Kram
/Hanna

Nya Naglar

Jag har tagit bilder på naglarna men jag vågar inte riskera att det ändå inte funkar när jag bara har 7% kvar i batteri på datorn. Laddning behövs. 
.
Jag ska träffa Josse i stan i eftermiddag. Vi ska gå runt och förhoppningsvis sätta oss någonstans varmt och dricka kaffe, MYS! Me nu ska jag stänga datorn och ladda den. Hörs senare.
.
Jag ÄLSKAR lediga dagar!
Puss och Kram
/Hanna

Haha, en ledig morgon.

God Morgon. Idag har jag planerat att fixa naglarna och sen i eftermiddag träffa Josse. Jag hoppas iallafall att träffen med Josse blir av. Man vet aldrig vad som kan komma ivägen. Josse ville shoppa och det kanske är bra eftersom att jag behöver två outfits till på lördag och jag kan inte riktigt bestämma mig vad som finns här hemma som jag kan använda.
.
Haha, måste bara berätta. Imorse klockan 6.10 så ringde min mobil och jag tänkt shit! Det är jobbet som ringer som vill ha in mig idag också. När jag tittar på mobilen ser jag att det är Vincent som ringer. När jag svarar så ville han säga att det var första klass längst fram i tåget och då säger jag att jag inte skulle jobba idag. Han får en skratt-attack och lite panik. Han trodde verkligen att jag skulle jobba med honom idag, han bad sedan om ursäkt över att han väckte mig. Vincent är så söt!
Anledningen till att han ringde och skulle säga vilken vagn som låg först det var att jag alltid sitter i Stillezonen när jag åker till jobbet, eller försöker iallafall. Där kan jag sitta och läsa utan att någon stör osv och man får ju egentligen inte sitta i Första Klass om man inte har en sådan biljett, jättedumt. 
.
Nu har jag fyra morgonpass kvar denna veckan ons, tors, fre och sön. Jag hoppas att jag kommer att stå ut och vilket jag tror att jag kommer göra. Idag måste jag tvätta mina tröjor så att det är fixat och klart inför imorgon.
.
Ha en fin dag!
Puss och Kram
/Hanna

Trött och varm

Har precis kommit hem från dansen där vi hade en jätterolig uppvärmning. Tror att det var lite från ett Body Jam pass, skitkul. Var kan man hitta Body Jam i Malmö??
Vi började prata om det blir Bjärnum nästa vecka och de som vill ska bestämma sig tills på onsdag. Jag ska lätt dit, och om inte jag skulle följa med så förlorar de en förare så jag måste nästan med, tihi.

Idag har jag jobbat mellan 7-14 men stannade till klockan 15 för att jag var tvungen att snacka med Hugo och snäll som han är så tog han mitt pass den 19 då jag ska till Växjö med Kristina för att se New Moon, iiiip. Åh vad jag längtar!!!!!!! Nu ska vi snart boka hotellet..

Nu har ni fått en förklaring till varför jag är varm och trött.
Puss och Kram
/Hanna


God Afton

Ska jobba imorgon (7-14) så det blir bara en kort berättelse om dagens händelser och sen blir det sängen.
.
Imorse låg jag och läste och tittade på TV sen fick jag ett sms från Jaja då vi bestämde hur vi skulle göra idag. Det blev att hon hämtade mig här hemma, vi åkte ill Triangeln där Jaja lämnade in sin klocka. Vi hade då runt 20 minuter en halvtimme på oss att strosa runt i butikerna. När vi hämtat klockan åkte vi till hennes mormor för att lämna hennes mormors bil där. Det blev att fika och snacka. Suzanne och Bo kom och hämtade oss efter en stund och vi åkte hem.
.
Middagen eller ja McDonalds-burgaren åts hemma hos Farmor. Därifrån tog jag bussen till Ölkaféet där det skulle vara en klassreunion, typ iallafall. Innan jag gick så var vi totalt 10 stycken från klassen + en massa övriga människor. 
.
Nu ska jag sova.
Puss och Kram
/Hanna

Huvudvärk

Jag har riktig huvudvärk och det är inte roligt kan jag säga. Tror att det beror på att jag är trött, har ont i nacken och har suttit vid datan för länge utan glasögon. Men ska gå och sova nu så man mår bättre imorgon. Frågan är, blir det någon klassöl imorgon??

Såg precis Sex and the City-filmen på canal+ hits. Jag har velat se den så länge och den var verkligen bra och riktigt söt. My gosh vilka brudklänningar. Mamma säger alltid att jag inte ska ha en stor vit klänning men det ska jag fanimej ha. Okej för att det kommer bli dyrt men jag ska ha en massiv vit klänning!

God Natt
/Hanna

RSS 2.0