SK 2537 to Dublin

Idag åker jag och en massa andra trevliga kyrkmänniskor. Vi kommer hem igen på fredag natt. Där ska vi träffa ett Irlänskt KU och se hur de har det där. Sista natten ska vi vara i Dublin, där ska vi bo på ett typ vandrarhem. =S  Jag är inte van vid sånt, så döm mig inte! Jag är nästan färdigpackad, och jag tror som vanligt att jag har för mycket med mig, men jag hoppas att det blir bra iallafall.

ANnat som hänt under veckan då, eeh, just det vi hade ett forebanned samhällsprov i tisdags som jag hoppas gick bra. Men eftersom att jag inte alls är insatt i politiken så tycker jag att sånt vi läste om var sååå himla tråkigt.Men jag får hoppas på att det inte syns på provet iallafall. I måndags var jag och såg teater treornas ena teaterföreställning, Om sju flickor, den var verkligen jättebra, eller handlingen var ju inte extremt bra, men skådespelet av bl.a Li och Filip tog pjäsen till en annan nivå. Dagen efter såg jag deras andra föreställning, Extremetis, den var helt okej men den var konstig. Filip var grymt duktig där också. Han hade stora roller i båda pjäserna, jag fattar inte hur han kom ihåg alla repliker. I torsdags blev jag och Matilda halvt våldtagna i kyrkan av Micke och Anders. SÅ mycket vi kämpade, men eftersom att de är rättså mycket större och starkare än oss så blev det kanske inte jättemycket till fight. Men vi försökte och fick ibland till riktiga fullträffar! Igår kväll så var den Ung-mässa i St: Pauli k:a där några av oss ungdomar var deltagande. Efterår blev Matilda pussad på munnen av Sammy, bläääh.

Jag vill till Irland, men jag känner inte riktigt för det. Men det blir säkert roligt.

HAN ÄR SÅÅ ÄCKLIG!!

Men nu ska jag in och göra mig iordning så jag sen kan packa klart!

puss o kram

Hairspray..

.. var jag och Matilda och såg idag.. Den var jätte söt, och den fick mig att inse ännu mer hur kär jag faktist är i den underbart snygge Zac Efron, kalla mig fjortis men jag kan inte hjälpa det ^.^ hihi  Det är verkligen en film man ska gå o se. Jag har iallfall tänkt att se den många gånger till (tror att jag beställer hem den, det låter billigast). En annan film jag vill se är den animerade "Rattatuille" (eller något sånt) den verkar asbra.. ^^ På fredag så ska jag hem till Josse efter dansen (min kära moster är så snäll att hon kör mig dit), så vi ännu en gång kan titta på HSM2!!

Mitta annars nuvarande läge är helt okej faktist, håller på att bli riktigt förkyld nu igen så det är bajs med det. gaaah, att jag aldrig kan bli riktigt frisk. Jag kom på en sak för rätt länge sen, men har börjat tänka på det nu på sistonde, himmel va världen hade varit tråkig utan vår beloved musik<3 Nu är ju inte all musik bra, men iallafall.

Nu ska jag gå o äta lite choklad och sedan läsa lite samhäll >.<


Kan inte låta bli, måste lägga in en bild på heeeetingen! <3

image8

.. to the melody

I fredags var jag hos optikern och det visade sig att jag har brytningsfel. Ska till ögonläkaren och kolla upp allt en extra gång så jag verkligen får rätt styrka på glasögonen. I fredags hade vi gäster och jag och Vickan bestämde oss för att gå ut en liten runda. Det var roligt för när vi hade gått en stund såg jag Carro o Nora + några till på väg till bussen. Vi gick dit och med Carro o Nora så fanns Isabelle (som jag träffade på Mauritius för massa år sedan) och hon kom ihåg sånna grejer som jag inte trodde var möjligt. Jag tycker att jag har rättså bra minne från allt sånt gammalt, men hon har banne mig bättre, nästan läskigt.
Igår så var vi i Trelleborg för att planera det sista av resan i vinter. Lika trevligt som vanligt. Men lite efter tolv så somnade Jag, Amanda, Emelie och Rebecca i Laila o Claes säng. Det var jätteskönt. När jag vaknade två timmar senare så satt de vuxna fortfarande och planerade/pratade om mycket annat. Vi åkte hem ca halv tre inatt. Till efterrätt hade Amanda gjort en kladdkaka som var rinnigare än rinnigast. God, men för kladdig. Den som Teddy gjorde hemma hos Matilda var snäppet värre, men inte långt ifrån.
Idag så har vi köpt en ny digitalkamera och den ska mamma ha med sig till Söderhavet. Jag har hittat en kamera som jag vill ha men mamma tycker att det är onödigt att vi då kommer att ha tre kameror. Om två veckor är jag på Irland. Niiiiiice!  
Idag har jag beställt HSM2-soundtracket, HSM2-filmen (men den kommer inte att komma förrän i slutet av november >.< ), Singstar-Schlager och Anastasia/IceAge på dvd. ^^ Nu är jag rättså lycklig, förrutom för att mina ögon gör så att jag får extrem huvudvärk.

pusspuss

I´m a genius... or not!

Jag har faktist blivit riktigt duktig på att plugga nu alltså, inte för att jag förstår allt, men jag försöker verkligen. Igårkväll satt jag och plågade mig själv genom att göra bajs-svåra MatteB i en-och-en halv timme. Såå jobbigt, tacka Gud att pappa finns asså! Idag har jag suttit med matten ännu en gång, har även gjort morgondagens sammhälls-läxa, liberalism har blivit ett skälsord!! Engelskan till torsdag är nu också även gjord. Ganska ambitiöst från min sida. Har nog totalt idag suttit i ca tre timmar och pluggat intensivt. Guud va jag saknar teaterperioden, då var det inte massa sånt här bajs! Gaaah, jag får snart rådamp på samhällen alltså.
Imorgon är det dags för optikern, Therese är en ängel som följer med mig dit. Efter det är det dans som står på schemat. Klockan 18,30 kommer Rist + Engström hit. Så pappa kommer att få hämta mig snabbt som tusan efter dansen.
Jag missar Jonna-dansen på måndag pga att Gospel-kören ska sjunga på måndagskonserten. Samma eftermiddag som konserten ska vi bestämma vem som ska sjunga solo på låtarna. såå dålig planering! På måndag åker mamma till söderhavet i två och en halv vecka. Det får hon 14,000 kronor för. När hon kommer hem igen så åker jag typ. När jag ska kolla pappas schema senare så känner jag på mig hur mycket jag kommer att få ta bussen både till och från dansen, bajs bajs bajs. Det är såå drygt.
Idag på idrotten hade iallafall jag skitkul (iallafall på de flesta stationerna). Det fanns fyra olika stationer, en var fristående (typ hjulningar, stå på händer, kullerbyttor osv), en annan station var ringar (såå kul!) den tredje vet jag inte riktigt vad den hette, men det var att man typ skulle "göra kullerbytta" över ett räcke, sånt som enligt mig är livsfarligt. Den fjäde och sista stationen var att hoppa på en trampolin över till tjockmattorna, det var roligt ska ni veta. Egentligen fick man inte göra volter (eller som i detta fallet blev långa kullerbyttor) men i slutett fick de som hade full kontroll över sin kropp prova att göra det. Jag provade förstås och klarade det gallant!^^ Låter kanske lite självgott, men va tysan, det behövs ibland det med.

puss o kram


Jump on it

Det blev faktist bra inköp idag. Två linnen, en jättefin t-shirt (ska ha den på skolfotot^^), ett par stövlar och två par BB-trosor. Nu saknas det en mössa (som mamma har hittat på spirit, den kostar typ 700 men om det är en sån jag letat efter är den väl vär det!)
På lördag är det dags att åka till Trellehulla och bestäma det sista av Australien-resan! Nu är det bara två månader och sju dagar kvar, det ska bli så kul!
Sitter nu och lyssnar på Asyl-skivan och sen när den är färdiglyssnad på är det MCR-The black parade som gäller, och om jag är pigg efter den så ska jag lyssna igenom HSM-låtarna en gång till^^ De låtarna går på högvarv här hemma nu. Helt underbart!

NattiNatti!

Bet on it

Jag mååste handla kläder, inte för att jag har vidare lust till det men för att jag måste. trååk. Jag ska se om jag hittar byxor, tröjor (massvis), snygga skor eller stövlar. När jag kommer hem har jag väl hittat allt förrutom det. ååh. jag orkar inte shoppa, det är så tråkigt. Men jag ska se om jag får med mig Matilda, då kanske det blir lite roligare. Hon måste ändå ha en lapp av mig. För att imorgon ska hon hämta ut två biljetter till Hairspray-förhandsvisningen. YEA :P
Men nu ska jag sticka in i duschen. kan inte släppa att HSM 2 var såå bra! sitter o lyssnar på låtarna hela tiden nu. <3

High School Musical 2 <3

High School Musical 2 - ren kärlek! <3

Som jag har längtat efter denna filmen och det bästa var ju att den var riktigt bra. Och Zac Efron kan ju knappt vara snyggare! (A)  Låtarna är grymt bra, det är verkligen sådana man har i huvudet typ alltid (precis som de från förra filmen) Jag såg Sverigepremiären igår på Disneychannel (vill by the way också ha den kanalen.!!) hemma hos Josse med Matilda och Thessie. Jag började gråta flera gånger, det är beviset på att den var grymt bra. Idag kl. 10,30 imorse så var filmen igen, med lite mellan snack fån HSM-cast. Jag och Josse satt som klistrade framför tvn ännu en gång. Helt underbart! Jag ska boka filmen på cdon.com  men releasedatumet är inte förrän i slutet av november. Gaaah, jag behöver ju den nu! >.<

Imorgon ska jag se om jag kommer in till stan så jag kan handla lite nya kläder, det behövs!

You are the music in me <3

RSS 2.0