Novotel Rim Pae Rayong

Hello!
I am now in Thailand for those who did'nt know that. I will try to write in english because there are missing three letters.. So I hope that you will read this anyway since my english isn't so good. Well here in Rayong it's lovely. Nearly the best place on earth. It's about 30 - 35 degrees everyday. My sunburn is quite bad so im like a tomato... :S On thursday wer'e moving on to Bangkok and will be there for two nights... And after that were of to Singapore (again) and soon after that its time for Australie Sidney... Now I don't have the strength to think more in english so good bye to next time...

puss haaaaaaaaj <3

Bye bye Sweden, Hello Thailand & Australia!

Imorgon bär det av till Thailand, eller vänta, först Singapore och sedan vidare till Bankok. Det ska blir riktigt j*vla kul att åka iväg med Emelie och Amanda, Lycka! Så länge som denna resan har varit planerad, men flyttad i flera år, men nu så äntligen blir den av. Det ska bli riktigt kul men jag tycker att det är synd på Julen. Istället för att vara med mormor och morfar och resten av familjen ska vi istället på mega-fest hemma hos Jerry & Louise. Man kommer nog att märka skillnaden rätt tydligt.

Jag pratade med Amanda för någon dag sen över msn och lite av den konversationen var:
H: Eller hur ska det bli kul att dela rum!!
A: Jaaa, vi ska ha pyjamasparty varje kväll!!!!
H: eeeeh, nä.. vi kommer ligga och klaga över hur mycket vi har bränt oss.. :P
A: Ja, förmodligen..

Tänk, idag var min sista skoldag för denna terminen.. Himla skönt asså. Men jag kommer att sakna klassen mycket detta året också.. Okej, vissa inte lika mycket, men de flesta.. Tack så jättemycket för den fina väskan jag fått idag, blev superglad. Nu kommer snart farmor hit och ska äta. Så Hej då. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt under resans gång. Bilder kommer förhoppningsvis upp nån gång i januari.

Face Down

Idag är det ett år sedan min älskade Hoppsan dog. Tänk, nu har ett helt år gått utan dig!! Som jag har saknat dig. Jag önskar verkligen att du var här hos mig nu. Jag saknar dig!! <3 <3 <3

Gospelkören är fasen alltid lika rolig. Daniel var jätteglad och berömde oss för konserten i lördags, superkul. Fast där var typ inga treor överhuvudtaget. Men det är ju synd för dem, för nu kommer de ha jättesvårt att lära sig den nya låten. hihi. Samhällen efteråt var lika tråkig som vanligt, men det är ju tur att tiden går så snabbt som den gör (fast tiden går vääldigt långsamt där, men ändå snabbt. Om ni fattar vad jag menar liksom). Vi började på en ny dasn idag hos Eva, riktigt rolig dans.. lite krånglig, men skitkul. Vääldigt jazzig^^
Engelskan var inställd så jag och Thessie åkte till Panduro för att jag skulle ha paljetter till mina All-That-Jazz handskar. Nu är de klara och hatten är klar.. Nu är det bara tröjan och genomskinliga strumpbyxor kvar. Ska se om Eve kanske vill gå en liten runda i stan med mig imorgon.. 
High School Musical-ansökan är nu skriven så mamma ska skicka iväg den imorgon. Hoppas hoppas att jag får göra en audition och att jag iallafall får en ensamble-roll.. Håll tummarna för mig. Jag bara pluggar och pluggar hela tiden nu till detta förbannade KuHi-provet på torsdag. Mamma har det kravet på mig att jag ska ha MVG i det jevla ämnet, bara för att hon vet att jag tycker att det är trååkigt.
Igår hade jag dansuppvisning med Jonnas grupp, det gick bra förrutom i sista dansen då en tjej i gruppen gick in alldeles förtidigt så nästan hela första raden gjorde helt fel. Men vi får verkligen hoppas att det inte syntes så mycket som vi tyckte. Jonna och jag bara tittade på varandra efteråt ochtänkte förmodligen samma tankar. Jag gillar Jonna, hon är skitcool och en riktigt grym danslärare. Imorgon är det dags för uppvisningen med Helenes danser, det kommer säkert att gå skitbra, hoppas det iallafall.
Men nu måste jag gå och läsa KuHin ännu en gång. Mamma är nämligen inte så glad på mig, för jag kan inte detta. Jevla Renässans!!! >.<

it´s too late

Hela gårdagen var faktiskt riktigt trevlig. På dansen så var alla grupperna där och vi övade inför varandra, trevligt trevligt. När jag kommit hem gjorde jag mig iordning för att gå till Måns för att sedan ta sig vidare till Laserdome och Emelies 18-års fest. Jag hade iallafall skitkul där, vi gjorde två laserdome-spel och sedan två av femkamps grenarna (tjuren och gladiatorn), jag kom trea så jag fick medalj^^ Alltså var jag bästa tjejen. På andra plats kom Måns och på första en kille som heter Henry. Under kvällen hade det varit fest hos en klasskompis i Bunkeflo som jag och Måns hade blivit bjudna på, så efter en liten uppfräshning bagav vi oss dit m h a Tomas, Tack!
När vi kom dit var där en massa roliga människor. Nina och Jens visade upp några av sina danser som blev en rättså stor hit på dansgolvet under kvällen. Adventsljusen, julgranen, gräsklipparen, kundvagnen och massa annat roligt. Nånstans mellan tolv och ett så gick Benne och Pontus upp på dansgolvet och dansade loss på riktigt. Jag och Matilda hade väldigt roligt åt detta, men Benne är ju skitduktig och Pontus har ju några moves han med, han sprang och sedan slajdade han på sina knän, coolt, men andra gången han försökte så var det lite blött på golvet så han stannade upp i mitten av slajden och ramlade framlänges. Hans kommentar var: Det var lite blött här...
Vi tog den nästsista bussen hem som gick ca 02.10. När vi hoppat av på Erikslust fick vi springa sista biten till bussen, men den körde ifrån oss så vi fock stå och vänta. När nästa buss skulle komma efter 20 minuter så var där ingen buss. 20 minuter senare kom en etta, på den satt LOVE! Jag kom innanför dörren 03,20. Så det har varit en lång natt för mig inatt.
Jag ställde klockan på fem i nio imorse. Jag vaknade somnade om så jag missade julkalendern. Vaknade igen 9,28 då julkalenderna varit slut i lite mer än 10 minuter. Så lack jag blev på mig själv. Jag somade om igen och vaknade på riktigt halv tolv istället. Ikväll så är det konsert på konserthuset. Jag hoppas att det går bra och det gör det säkert. Snart är det Centralskolan i repris på ettan. Ska senare ringa Matilda för att se hur hon har det på Julmarknaden i kyrkan.

Hejdå så länge!

RSS 2.0