Japp, dålig uppdatering.

Måste bara säga att "Defying Gravity" från musikalen "Wicked" är såååå bra!!

Idag har jag jobbat mellan 9-15. Jag jobbade med Karl och det märks att han jobbat mycket med Hugo för de är lika långsamma, haha. Ikväll vet jag inte vad mina planer är men jag är iallafall ensam hemma ett tag. Får se om jag sticker ut eller om det blir en hemmakväll. En till det vill säga. Jag tycker att det är väldigt skönt att vara hemma men det är ju också så jag inte får någon kontakt med mina vänner. Tyvärr.

Nu ska jag logga ut härifrån och se om det finns något annat att göra.
Puss och Kram
/Hanna

Flyttdag för farmor

Idag har vi hjälpt farmor att flytta från huset till en mysig lägenhet på Bellevue Park. Vi är fortfarande inte riktigt klara, de ska fortsätta imorgon. Jag jobbar så jag kan inte hjälpa till. Vi har idag packat upp ljus, ljus, ljus, servetter, servetter och en massa prydnadsgrejer. Och då en massa glas, porslin och assietter. Halleda vad mycket grejer. Ikväll är det Idol och eftersom alla mina vänner är på After Work så får jag titta på det själv. Men men, det gör mig ingenting.
.
Idag fick jag min lön. 8000 dkk dvs 11000 sek. Nice. Så nu har jag en massa pengar och närmaste tiden så kommer pengar spenderas på Växjö där det är TWILIGHT-NEW MOON kvällen. Himmel vad jag längtar. Iiiiiip.
.
Idag bröts min ena nagel :(
Eftersom att det är mina egna naglar under gelén så har jag bara en jättetunn liten nagel kvar. Attans rabarber alltså. Men nu ska jag fixa det på tisdag klockan 12.30 så att det blir ordning och reda igen.
.
Nu ska jag sluta blogga och se om det är något på tv eller läsa.
Puss och Kram
/Hanna

Eclipse utläst.

Nu har jag legat och läst ca 160 sidor och därmed läst ut boken. Jag har också börjat på de allra första sidorna på Breaking Dawn. Att man kan skriva så bra och trollbindande är helt otroligt. Hon borde få Nobelpris för hennes böcker. 
.
Nu tänkte jag faktiskt ut och gå en runda. Behöver vara lite friskus känner jag. Åt en massa onyttigheter igår för att familjen Lindqvist/Engström var här. Trevligt, as always. Så nu är det på med ut-och-gå-kläder och sedan iväg på en liten runda. Kommer förmodligen att läsa mera när jag kommer tillbaka eftersom att jag nu inte har en endaste aning om vad det kommer att stå i boken. Har kollat lite i den och den är uppdelad på ett lite konstigt vis tycker jag. Men det är väl bara att läsa så man förstår det bättre.
.
Puss och Kram
/Hanna

291009

God Morgon.
Det går fortfarande inte att ladda upp bilder och jag vet inte om det beror på blogg.se eller om det är internet som bajsar. Iallafall idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir väl att försöka läsa lite och sen fixa lite hemma kanske eller se på en film. Om det är någon kyrka ikväll så ska jag förmodligen dit. Det blir ju för tradigt annars. Nu tror ju jag då att det inte är någon träff idag men man vet aldrig.
Nu vet jag en sak jag ska fixa idag iallafall, mina naglar. Istället för rosa ska de bli silvriga, jag vet inte om jag ska ta glitter på också, det beror å hur utväxten ser ut. Med glitter på syns det inte lika väl, det kan man säga var Dagens Tips!
.
Får se vad jag hittar på.
Puss och Kram 
/Hanna

Blir galen.

Om internet och blogg.se vill samarbeta nu så kommer en bild på Dagens outfit nu
.
inte första gången
.
inte andra gången
.
och inte tredje gången. Gaaaaah jag orkar inte med detta skitet. Att den kan vara så slö alltså, helt sjukt!!!
och BTW Kristina följer med mig till Växjö, woho!! Hon blev så glad så det var helt otroligt, hihi. Att man kan bli så glad för detta är helt sjukt, jag känner riktig glädje! Vi ska bo på hotell i Växjö, skönt så man slipper köra hem.
.
Ska nu lägga mig och läsa innan Scrubs och How I Met Your Mother <3
Kräm Kräm
/Hanna

Idag har jag sjungit, tra la la la la.

Som sagt, idag har jag sjungit med Malin min sånglärare från gymnasiet och det var skitkul och lärorikt. Vi bestämde att vi skulle börja på låtar jag skulle kunna sjunga på auditions nästa år när jag ska söka in till skolor och dylikt. Men idag sjöng jag "Because you love me" - Céline Dion. Det lät nästan riktigt bra efter några gånger så jag hade fixat och trixat klart med nyanseringar och sånt. Innan vi började sjunga så hade vi en liten lektion om hur stämbanden fungerar i de olika sångteknikerna. Jag har ju lärt mig allt detta innan men eftersom att man glömmer så lätt så kändes det bra med lite uppfriskning. 
Söta lilla Dimpel var hemma samtidigt och man kan ju inte mer än att älska henne. I love that dog!
.
Nu fungerar inte internet så nu får jag säga bye bye.
/Hanna

OH MY GOSH!

Jag har gjort något helt otroligt dumt eller ja för mig är det bara ren lycka. AAAH varför kan inte Kristina svara i telefonen. Jag vet att det är rätt tidigt men my gosh. Hon borde ju vakna för fan!!! Ja jag kanske skulle skriva om vad saken gäller så man inte tror att jag blivit galen eller något, hihi.
.
JAG HAR BOKAT TVÅ BILJETTER TILL TWILIGHT-NEW MOON KVÄLLEN DEN 19 NOVEMBER!!!
.
Nu fanns det ju absolut inga biljetter alls kvar i Malmö så jag letade på Sf:s hemsida och hittade i Växjö. Det är två timmars tågresa och sen en förhoppningsvis billig hotellnatt på det. Fan vad nice. Problemet är ju då att om Kristina inte kan så kommer jag att få åka upp ensam, vilket kanske inte är så roligt men vad fan gör man inte för New Moon. Jag har längtat så fruktansvärt efter denna filmen. Hoppas nu den är bra bara, haha. Jag kommer att skriva här så fort jag vet om Kristina ska med eller inte så annars kommer jag att skriva det här, på facebook och på bilddagboken för att se om någon vill köpa den.
.
Jag säger bara MY GOSH alltså.
.
Puss och Kram
/Hanna

Äntligen

Jag har nu kanske fått ordning på mina bilder och tack gode gud för det. Jag håller på att få nog. Nu är det här med bloggen kvar och det ska jag försöka fixa så snart som möjligt.

Jag har nu fått upp dagens outfit iallafall:
Jeans - Acne
Tröja - Mammas NAF NAF 
Jacka - Carlings
Halsduk - HM

En Twilight-dag på 7-Eleven

Det är något fel på min Mac alltså. Jag kan inte ladda in bilder, det är konstigt när man ska uppdatera bloggen osv. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Ska ringa Mac och fråga vad fasen som händer. Jag älskar den verkligen men jag måste ju ha en data som fungerar. Så om ni tycker inläggen ser konstiga ut eller och jag lägger ut mycket bilder så kommer det förmodligen från den andra datorn. Den är mycket sämre än min data men den funkar bättre på vissa saker.
.
Idag har jag jobbat med Kristina (som är fantastiskt kär i Edward) och det har varit fruktansvärt underhållande. Hon är ett sånt otroligt Twilight-fan till och med värre än Josephine och det är banne mig svårt. Så jag har flabbat åt henne och vi har haft djupa konversationer om detta ämne. Jag är den enda på jobbet hon kan prata med om detta för inga andra är frälsta. Iallafall inte på samma sätt, haha. 
.
Vi har nu haft sms kontakt en stund under kvällen pga att jag läste på någon skvaller sida att Taylor Lautner och Taylor Swift hade spenderat en natt på ett hotell i Beverley Hills tillsammans. Jag blev då upprörd över detta för jag har en såån extrem crush på Taylor Lautner för tillfället (I know, kalla mig barnslig!), så jag var tvungen att skriva det till henne. 
.
Vår sms-konversation
  • H: Jag läste pris på internet att Taylor Lautner och Taylor Swift spenderade natten till måndagen på ett hotell i Beverley Hills. Jag är avundsjuk och faktiskt lite arg :( ;)
  • K: Hahahahahahaha :) du får nog skynda dig till LA om det ska bli något mellan er, haha. Jag är inne nu och letar info om den nya boken, det verkar som det kommer en. Gör det inte det så lägger jag in mig på psyket.. Hahaha :P EDWARD!!!!! :D
  • H: Haha, det är ju det jag säger. Jag vill till LA nu nu nu! Då får vi hoppas på att den nya boken kommer då. Du får följa med mig till LA så får du hitta Robert där. Deal?
  • K: Det är en mycket bra deal :) Jag ska ta reda på hans adress och tälta utanför tills han kommer ut och jag kommer aldrig att sluta förrän han gifter sig med mig, fast då ska det vara på mina villkor, han ska ju vara en vampyr.. Haha.
Detta är inte slutet på konversationen men ni behöver inte bli mer skeptiska över min och Kristinas ohälsosamma relation till Twilight ;)
.
Tänk nu på att ni läser detta att vi är lite besatta för tillfället. Alla har väl haft en sån period, eller? 
Nu vet ju jag också då att Taylor och Taylor precis har avslutat inspelningen av en film som heter "Valentine´s day" som de båda är med i och då de kysser varandra. Men jag kan ju då hoppas på att de bara är riktigt nära vänner efter inspelningen. Det behöver ju inte vara en romans. Vi vet ju hur mycket medierna luras med oss.
.
Hoppas nu att ni kom igenom hela inlägget och att ni kunde skratta åt min och Kristinas konversation. Btw vi bestämde att vi skulle åka efter de har turnerat runt i USA med filmen. Haha, ha nu en fortsatt bra kväll.
.
Puss och Kram
/Hanna

Gäsp.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, känner hur det börjar dra i ögonlocken. Det har inte hänt mycket idag men nog för att göra en sömnig. Så nu vill jag bara säga God Natt.

Puss och Kram
/Hanna

Bilder.




Dagens outfit.
Linne - B-young
Jeans - Acne
Kofta - HM


     


Mina nya halsdukar jag beställde hem från HM

Den vänstra är mer åt det rosa hållet när man ser den på riktigt, den andra är svart och de är båda glittriga.



Tänk, nu skulle jag egentligen dansat satan på Rydbergs. Jag ska nog lägga mig någonstans tyst och läsa lite. Det närmar sig fighten med stormsteg, MY GOSH! För er som inte vet så läser jag Eclipse (den tredje delen ur Twilight-serien). Imorgon är det jobb mellan 7-14 och jag är redan trött så jag hoppas på att somna tidigt ikväll så jag får sova läänge.

Puss och Kram
/Hanna

Los Angeles

Ja, nu blev det ju inte en fika i stan med Anna, de ringde från sturup och sa att hon skulle jobba. Nu blir fikan kanske av imorgon istället. Hoppas på det iallafall.. Jag ska se om jag lägger in lite bilder sen iallafall, ska snart ta fram kameran och ta lite bilder. Jag har nu fått hem mina halsdukar från HM så de ska iallafall visas upp.

Jag vill till USA nu nu nu!
Jag är så sugen på att åka till LA och vara där minst en månad bara för att lära känna staden, kolla in folket, uppleva den absoluta filmstaden. Tänk att få gå på Hall of Fame, gå på Universal studios och bara njuta. Jag tror att LA kommer vara en stad jag verkligen tycker om också. Tänk Hollywood, Santa Monica och alla olika områden. AAAAAH. Jag vill dit NU!

Någon som är sugen på att åka med så säg till så bokar vi platser så snart som möjligt!

Puss och Kram
/Hanna

Lathet.?

Det blir stan pga att jag inte har någon bil, jag kan också kalla det lite lathet faktiskt. Men så kan det bli ibland. Det har varit regn och sånt hela morgonen så vi får hoppas på lite bättre väder till senare. Tyvärr är det ju lov för alla skolungdomar nu så det kommer förmodligen vara helt fullt på alla fik i hela stan. Men men vi får väl tränga oss in i någon hörna någonstans. 

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen fixa till sig så man ser lite fräsch ut. Åh just det, jag måste fixa med kameran. 

Puss och Kram
/Hanna

God morgon en ny dag väntar.

Som sagt en ny dag väntar. Det är konstigt egentligen hur dagarna kan gå så fort. Det börjar nästan bli läskigt. Minuterna bara forsar förbi och det känns som om man inte hinner med saker man vill göra längre. 
När jag tänker på sånt här så går tankarna direkt tillbaka till när man var barn, eller ja mindre. Man utnyttjade tiden bättre på något sätt, tycker jag iallafall. Man var ute och lekte och när man hade tråkigt så satte man sig och lekte med sina Barbie-dockor eller tittade på någon rolig film. Nu känns det som om vi ungdomar bara vill sova bort tiden. När ungdomar har tråkigt så slötittar vi på tv eller bara kollar runt på internet eller som jag sa sover. 
Det var bättre när man var liten!

Idag är det ju iallafall planerat att jag och Anna ska ses, jag tror inte att vi har setts sen avslutningen vilket är väldigt tragiskt. Jag har saknat Anna! Vi ska antingen ses inne i stan på en fika eller så skulle Anna baka så vi skulle ses hemma hos henne. Hoppas nu att jag för en gångs skull tar med mig en kamera eller någonting så jag kan ta lite bilder och sen lägga ut här på bloggen. 

Jag har också tänkt på att jag kanske skulle börja gå på någon diet. Bara för att bli av med några kilo. Jag tycker inte att jag är tjock eller så. Det hade bara varit skönt att bli av med några centimeter och för den skullen börja lära mig att äta lite nyttigare. Jag är fruktansvärt dålig på det. Eftersom att jag är så himla petig med ALL mat så blir det svårt ibland. Jag menar, vad ska man äta till frukost. Min vanliga nu är en macka och en tallrik flingor. Jaja, nog snackat om detta. Jag återkommer när jag har gjort upp en plan för hur detta ska gå till.

Puss och Kram
/Hanna

Taylor Lautner

Han är så söt och ser så snäll ut. Verkligen en människa man skulle vilja känna.

En riktig myskväll

Jag har nu njutit av att läsa, äta och titta på tv sen jag kom hem. Underbart! 
Det är sådana här kvällar man verkligen kan slappna av.
Imorgon är det fika med Anna, antingen i stan eller hemma hos henne. MYS.
Nu orkar jag inte komma på mer att skriva + att batteriet på datorn håller på att försvinna. Skriver kanske ett mer sen om jag orkar. KRAM!
/Hanna

Hemma igen.

Är hemma från jobb nu och tänkte läsa innan One Tree Hill. Den nya säsongen började förra veckan och den började iallafall väldigt bra. Det har varit en helt okej dag på jobbet. Jag behövde inte stå i kassan sådär jättemycket stället fick jag göra mat, fixa kylarna, göra bakplåtarna osv. Stackars Philip fick stå i kassan istället. 
 Eclipse börjar bli riktigt spännande nu så kram kram
/Hanna

God morgon

NU har klockan ändrats till vintertid och YES jag fick sova en timme längre innan jobb. Nu ska jag och PH iväg och jobba ett pass. Jag slutar en timme innan Ph men jag måste ändå vänta på honom dvs tid för boken!!! Woho! Ska ta och köra iväg nu så man inte missar tåget.
/Hanna

Heja Team Ola!

Det är nu körslaget på tv. Faktist första gången jag ser hela programmet. Har varit borta alla lördagskvällar annars, senast var jag i Trelleborg då Amanda hade hennes 18 års fest. Den slutade inte speciellt roligt för henne kan man ju säga, hihi. Skadeglad och trött som man är/var så var skrattet nära till hands hela tiden. Så djupt har jag nog aldrig sovit innan som jag gjorde resten av den morgonen/förmiddagen. 

Familjen Attin är nu här på middag och det är som vanligt väldigt trevligt. 

VET NI VAD, DET ÄR BARA TVÅ MÅNADER KVAR TILL JULAFTON! <3
Jag har redan börjat skriva önskelista:
  • Pengar
  • En rosa Ice-watch
  • Berlocker till Thomas Sabo-armbandet
  • En ny mobil (har skrivit upp tre men orkar inte komma på namnen nu)
  • Mer pengar
  • How I Met Your Mother Säsong 1-4
  • Ett Marimekko bäddset
Hoppas att jag nu får iallafall något av detta, hihi.
/Hanna

Micke och Molle

God Morgon, denna morgonen har faktist varit ganska händelserik. Jag har drömt roliga drömmar som jag för en gångs skull kommer ihåg, hyfsat iallafall. Jag har kört Matilda hem och sen har jag och Pappa varit på nya IKEA. Det var riktigt stort alltså och självklart var där för mycket folk. Nu ligger jag här i min säng och tittar på Micke och Molle. När man tänker efter så är denna filmen jättesorglig och läskig. Men den är så söt samtidigt.
.
Nu ska jag titta vidare. Hörs senare.
/Hanna

Off to work.. igen.

Japp, nu är det in i duschen och sen iväg till jobet.
KRAM
/Hanna

Trött.

Trött efter sju timmar på jobbet och snart ska jag lägga mig och läsa i min bok.
Det är faktist något av det bästa, bara liksom gå in i boken och följa med de i Forks ett tag. Man önskar verkligen att allt detta vore verkligt.

Imorgon är det jobb igen. Jakob frågade snällt och jag var snäll nog som sa att det var ok. Så nu har jag jobb mellan 10-17, typ iallafall. Kunde bli kortare, inget illa mot jobbet men jag hoppas på kortare, haha.

Nu ska jag in och göra mig iordning.

God Natt
/Hanna

Off to work



De nya skorna.

   
Kunde inte låta bli. Haha

Nu har jag precis varit och lämnat pappa på svågertorp och snart ska jag dit själv. Usch, jag orkar inte jobba idag. Jag känner mig verkligen inte på topp. Jag hade velat titta på MUTA klockan 4 och sen teatrarna klockan 7 eller varit på UG för en gångs skull. Jag jobbar alltid torsdag-kvällar. Trååk. Nu när mamma är borta också ska jag passa på att läsa lite i min bok. MYS.
/Hanna

Grey´s Anatomy

Nu efter dansen vet jag fortfarande inte om jag valde rätt. Jag kanske skulle ha gått på teatern istället. Men men nu lärde jag mig iallafall lite nya grejer. Ska höra med Josse sen om det var värt det. Jag vet inte hur, men på något sätt så är jag på dåligt humör nu efter dansen. Jag vet inte varför riktigt och det är förmodligen pga j*vla bilister här i Malmö. De tänker inte på någon annan än sig själva och bryr sig inte om någon blir trängd mellan bilar. 

Nu är det Grey's på tv, ska titta vidare på det och sen ska jag läsa tror jag. Jag köpte ett par nya skor innan idag, ska visa de imorgon innan jobb. 

God Natt

/Hanna

Olle och Linnéa är här.

Vi har nu varit och hämtat barnen och det tog längre tid än beräknat pga att vi inte kunde hitta Linnéa första gången, Åh vad Djupadal är litet. Tänk när man gick där. Jag räknade ut att det var över sju år sedan. Halleda.

/Hanna

...

Dagar som denna finns det för lite av!

21/10-09

God Morgon.

Idag blev tyvärr min sång med Malin inställd pga att hennes hund var sjuk och de var tvugna att åka in till vetrinären (vet inte hur det stavas, om någon vet så sktiv gärna). Det var kanske bra ändå att det ställdes in för min hals är inte på topp iallafall.

Ska se om mamma är sugen på att åka in till stan eller Ekohallen en stund i eftermiddag, jag vill inte bara vara hemma även om hemma-tid betyder läsa i Eclipse <3
Ska nu iallafall fixa till hår, smink och kanske naglarna. Det kan vara kul att vara fin även om man inte ska någonstans. Ikväll får vi Olle och Linnéa också, ska bli så mysigt att träffa de igen. Vem vet, det kanske blir McD mat som förra gången vilket jag inte säger nej till.

MYS.

/Hanna

Jag är fast i Twilight-träsket!

Nämen halleda. Två inlägg på en dag. Ja det börjar ju bra iallafall, haha.
 
Nu har jag duschat och är snart färdig för att lägga mig och läsa "Eclipse". Himmel vad man fastnar lätt i dessa böckerna, man vill bara inte lämna ifrån sig boken på kvällarna. Jag har verkligen fastnat, det mesta jag tänker på är hur jag hade velat hur allt detta hade varit på riktigt. Det verkar vara så mysigt! Nu ska jag inte babbla på om detta för att det kommer bara att gå in på förälskelser och liknande och det kan jag lämna utanför bloggen iallafall idag.

/Hanna

20/10-09

Ja, man kanske ska börja skriva igen. Jag saknar det faktiskt lite ibland. När man skrev mycket i bloggen gjorde man mer saker på något vis bara för att få skriva ner det och dela med sina läsare. Nu har ju jag inte speciellt mycket läsare, men det kanske man kan ändra på om man skriver mycket igen. 

Iallafall idag har jag handlat. På något sätt så är det ingen nyhet för varken mig eller någon i min närhet. Jag tror nämligen att jag har börjat bli lite beroende. När jag hittar saker jag verkligen tycker är söta eller som jag verkligen vill ha så kan jag inte låta bli. Som idag har jag köpt två halsdukar från HM och de ska komma till mig nästa vecka. Jag längtar verkligen. Jag har också varit ute på Media Markt och köpt tre filmer. Snövit, Micke och Molle och Pelle Svanslös (julkalender). Så nu kan jag titta på film hela dagarna =)

Jag har ju då också självklart hittat en väska på söta Foki´s blogg. 



Visst är den fin. Den ska jag beställa hem så snart jag orkar fixa lite pengar på kortet.


Får se om det blir en massa uppdatering nu, egentligen skulle jag behöva köpa en kamera så detta kan funka på riktigt. Men vi får väl se, kanske det räcker med mobilkameran. Hihi.

/Hanna

RSS 2.0