Några dagar till premiären.

Idag är det söndag och vi har premiär på torsdag. Jag hoppas verkligen att allt detta kommer gå ihop med Pinocchio. Jag är verkligen en pessimist  när det kommer till denna produktionen och har varit det ända från början. Men det brukar bli färdigt i samma sekund som premiären börjar.. Jag kommer bara att slå ihjäl mig lite varje gång som jag gör min entré som fén.

Ikväll är det filmtajm med Mette. Vi ska se Slumdog Millionare, den ska ju vara asbra så vi får se om den håller måttet. Imorgon börjar vi klockan 10 på Barnens Scen och då är det rep ända tills några av oss sticker till operan för att titta på Spring Awakening. Jag längtar så efter detta!

Bjärnum!

Igår sökte jag och Eve in till Musikteaterskolan i Bjärnum och jag vill verkligen komma in. Nu väntar två veckors lång väntan, vi får hoppas att det går snabbt och att vi får bra besked! Proven kändes bra men man vet ju aldrig vad de tyckte. Dansen gick helt OK, men jag skulle kunnat gjort koreografin bättre. Sången gick bra, Intervjun skulle väl också kunna gå bättre men jag får hoppas att jag gjorde ett bra intryck inför Rickard och Linus^^. Teaterövningarna gick förvånasvärt bra och det kändes som att jag verkligen lyckades med monologen, de tyckte att den var väldigt speciell men de verkade gilla den. De sa att jag fick de att vakna och att det var väldigt positivt, de tyckte också om att jag hade valt en egen monolog. Så nu hoppas jag verkligen på ett bra besked!!!

19 år

Jag tänkte skriva igår men jag var så trött efter dansen så jag hittade inte orken att komma på något att skriva om fast än det var en speciell dag. Det var ju min 19-års dag igår, wiiiie! Det är egentligen ingen ålder, 19 är precis som 17. Helt meningslösa åldrar.


Idag har det varit ännu en skoldag. Jag älskar att börja 11,40, det jobbiga är bara att man inte kan äta lunch bra... För då måste man åka hemifrån helt tidigt om man ska äta i skolan och sen om du ska äta hemma så måste man äta jättetidigt och det klarar man sig inte på ända till klockan 4 då vi slutar.. Himla krångligt!

Men nu är jag så trött så jag ska nog lägga mig på soffan en liten stund.. puss

RSS 2.0