Go go go Joseph

Nu har jag gjort tiger-muffins och en kladdkaka, ändå ganska ambitiöst eftersom att jag vet att det är JAG som måste diska.. Under tiden jag har bakat har jag lyssnat på "Joseph and the amazing technicolor dreamcoat"-musiken. Jag har inte sett den musikalen på flera år, men när man hör musiken kan man se allt framför sig. Idag kommer att bli en ytterst tråkig dag, som alla andra dagar. Jag har skaffat bilddagbok, men räkna inte med att det kommer att bli så mycket bilder upplagda ^.^  http://gl0rydays.bilddagboken.se ! 

Mina vänner 29/7-07

Förnamn: Hanna
Efternamn: Holm
Tel. : 040-******
Födelsedag: 90-05-04

Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: Blå
Vikt: Ej angiven
Längd: Ej angiven (men ja 1,60 m)
Min syskon: Lillebror Philip

Bästa årstid: Vinter!! snö liksom xD
Jag spelar: hmm.. teater
Bästa bok jag har läst: Spårlöst försvunnen av Linda Howard
Det bästa jag vet: Gänget (finns absolut inget bättre!!), dansen och skolan^^ 
Det värsta jag vet: Vänner som sviker och falska människor
Älsklingsrätt: Kladdkaka^^
Min idol: Mig själv? xD  men Eva Rydberg är också en!
Fritidsintressen: Dans,Teater, Musik, Kyrkan, Vänner och att baka/äta Kladdkaka
Jag är med i förening: Rydbergs Dance Academy 
Jag vill bli:
Musikalartist!! xD
Övrigt: Jag ÄLSKAR mina vänner!

snodde denna från Lovisa!

Crazy!?

Ja, det har ju hänt en del under de senaste dagarna. I torsdags åkte jag upp till mormor och morfar och spenderade min dag där. På kvällen kollade vi på High School Musical och efter det kollade jag på West Side Story(som då gick på tv). På fredagen åkte jag hem från lilla Älmhult och hade allmänt tråkigt på kvällen, förutom när jag kollade på Bröllop och Jäkelskap, jag menar då går det ju inte att ha tråkigt^^
 Igår så kom Markehed hit från Båstad och hälsade på, under kvällen var det filmkväll hos Carro. Vi som var där var jag, Matilda, Nora, Carro, Sara, Filip, Markehed, Teddy och Daniel. Viktor och Bobby kom förbi en liten stund, men de stannade inte länge. Vi kollade på Hannibal Lector - Röd Drake, Sing-Along-Songs med Ringaren i Notre Dame, Lite Spice Girls uppträde, lite av Dennis (den tecknade versionen som gick på 3an för massa år sedan) och sen blev det tillslut Ace Ventura. Jag o Matilda kunde förstås hela den filmen utantill så vi bestämde att vi skulle se den snart igen och säga alla repliker och sånt snart. Under kvällen var jag ganska flummig, tappade ett videoband på golvet och välte lite glas och jag fick en jättegullig kommentar/komplimang av Daniel  "Asså Hanna, jag tycker mer och mer om dig för varje sekund" asgulligt!! ^.^  Då blev man helt glad i hjärtat. Efter filmen gav alla sig iväg hemmåt, Nora och Markehed sov här. När vi kom hem så satt vi uppe kanske 45 minuter och snackade och åt, mkt trevligt. 
 Idag så vaknade jag och Nora ganska sent och satte igång tvn och kollade på "Jake", sen satt vi typ och åt frukost aslänge. Carro kom hit och lämnade mina filmer jag glömde hos henne och Markeheds scarf. Markehed åkte iväg en liten stund efter detta och jag, Nora och Carro började kolla på Taxi. Så bra den filmen är! När Nora skulle cykla hem förljde jag henne till Bunkeflo och sen cyklade jag hem igen (lite motion måste man ha när man äter så mkt onyttigehter som jag), kollade klart på Taxi och nu sitter jag här. Alltså en väldigt rolig och mysig vecka. By the way, jag fick tillbaka min High School Musical skiva av Teddy^^     

I´ve got the power

Ont i huvudet, yr och allmänt trött är några sympton jag har haft i flera dagar nu, det är asjobbigt >.<  Ikväll skulle jag egentligen ner till Klagshamn på en strandfest, som Filip kom på idag. Men jag mår sämre nu än vad jag gjorde innan, så jag bestämde mig för att skippa det ikväll och vila upp mig till helgen då Markehed kanske kommer ner. Då är det planerat antingen en grillkväll på Bo01 om det är fint väder eller en filmkväll hos någon om vädret är dåligt. Men vi får väl se vad det blir. 
 Igår åkte jag till Kraftstationen där jag även mötte Nora, Elias, My och Denice för att bli fottade till tidningen Amos. Vi fikade där och hade allmänt trevligt, stället öppnar den 17/8 (samma dag som MF) och ska vara som en fritidsgård med längre öppetider, mån-tors 13-22 fre-lör 13-24. Jag tror att det kan bli ganska bra.^^ Jag är tveksam på att jag kommer att åka dit så jätteofta eftersom att jag förmodligen inte kommer att ha tid till det.
 Idag har jag gjort ännu en kladdkaka, det är såå gott, men något vidare bra för vikten är det inte. Visst jag äter ju inte hela själv även fast jag hade kunnat det.. Men jag har tänkt och kommit fram till att det inte kommer att bli lika många kladdkakor till hösten när jag går i skolan, dansar och är i kyrkan igen. Jag kommer helt enkelt inte att ha tid till det. Men jag känner att jag snart måste ta tag i mig själv och försöka förbättre min livsstil när det gäller onyttigheter.   

Walking on sunshine

Jag är helt slut, i eftermiddags var jag ute och "gick vilse" med Emma och Elsa. Vi var ute och gick i drygt två timmar! Jag orkar inte beskriva vägen vi gick, men det var långt. Jag fick faktist inte speciellt ont i hälarna förräns i slutet, men det var en smärta som gick att uthärda. Ikväll så har Markehed försökt att övertala mig att följa med honom på Helsingborgsfestivalen (som jag inte ens visste fanns) men jag kommer inte att orka ta tåget upp dit och sen hem igen på kvällen, så det blir inget med det =P. Sen så var vi och åt hemma hos Lovisa, Victoria och Birgitta. Där vi efter maten hade en lång konversation om en massa saker, mycket trevligt. Viktoria berättade bl.a. om sin språkresa i england, det verkar som att hon hade haft askul!
 Vi satte oss senare vid datan för att leta efter hyffsade priser på hotell/vandrarhem i London. Jag har fått vissa tips från henne och mamma ska kolla några hotell imorgon^^ Jag vill verkligen att resan med några kompisar blir av, då kommer det att vara Musikaler varje kväll och sen bara dra runt på stan under dagarna. Visst, ingen vet när resan kommer att bli av pga pengar osv, men man kan ju alltid hoppas!! Jag tror att man kan komma undan ganska billigt om man verkligen anstränger sig... Imorgon så är det nån fotosak med kyrkan kl. 15,00 jag får förmodligen med mig Thessie och hennes syrra också^^

Nu ska jag ut och gå med Catti.. har inte sett henne på aslänge..

Complicated

Nu har jag varit och handlat med pappa, vi handlade ingredienserna till min efterlängtade kladdkaka som jag ska göra snart^^ Det är över en vecka sen jag gjorde/åt det senast! När vi kom tillbaka så hade mamma fixat klart i köket, det kändes verkligen som om man kom in i ett helt nytt kök. Nu istället för att duk, stolar, gardiner osv är rött och svart/vitt är det nu grönt, svart och vitt. Mycket snyggt! Jag gissar att folk som kommer hit kommer att få en liten shock..

Varför gör du allt så komplicerat för mig?? <3

Radio Ga Ga

Jag somnade med tvn på inatt (som alla andra dagar) och när jag vaknade till imorse spelades låten "Breaking Free" från filmen High School Musical, jag blev så glad när jag hörde den att jag inte kunde sluta le.. När låten var slut så var det Markoolio som var radiopratare, så förmodligen var det hans spelningslista som spelades.. Jag somnade om ganska snart efter det, jag tänkte försöka vara vaken till Trazan och Banarne, men det misslyckadea jag med grovt.
Men nu vill jag ha tillbaka min HSM skiva som Teddy lånat!!

The Incredibles

Nu har Matilda och Sonja precis gått, vi kollade på "The Incredibles".. Matilda har även idag sett "Harry Potter och Fenixorden" men denna gången med Sonja. Den var riktigt bra, men att se den två dagar irad, nja.. Förhoppningsvis under nästa vecka åker jag och Nora upp till mormor och morfar och hälsar på dem.^^Hoppas att det blir av! 
 Sanna (kusin) ringde för en stund sen för att kolla hur jag hade det, asgulligt ^.^  Nu var hon och Niclas på besök i Skanör och skulle därför till Strandbaden. Nästa gång vi ses blir förmodligen på Ronneby-brunn (?) när vi ska fira mamma och Iréne, det ska bli askul!

Möt mig nu som den jag är
Håll mitt hjärta nära dig
Gör mig till den jag ska bli
Och lev i mig

Why not!?

Harry Potter var grymt bra, Se den!!
Dagen började med att Carro ringde o väckte mig (2:a gången denna veckan >.<) och försökte ännu en gång att få med mig till stranden, men då var klockan 10.40 och jag hade inte ork till något annat än att lägga mig i sängen och kolla på tv. När jag slummrat till några gånger kändes det värdelöst att ligga kvar i sängen, så jag bestämde mig för att sätta mig och nörda mig lite vid datan. Idag har jag beställt biljetter till Eva Rydberg den 7/8! Woho^^ Jag gick också efter många om och men ut i trädgården och la mig en stund för att sola. Det blev inte så länge pga att jag skulle in i duschen o göra mig klar för att ta bussen till dansen. Eller dansa gjorde vi ju inte så mycket, vi bestämde vad vi skulle ha för kläder på oss och att Jonna skulle försöka fixa allt. Men dansa ska vi iallafall göra den 3 Augusti ^^ då ska Helene bestämma vilken dans det blir. Nu kan man ju inte mer än att längta dit..
När jag kommit hem, ätit o gjort mig klar åkte jag in till stan och mötte upp Nora, Matilda, Johan och hans kompis Max, och by the way Matilda, det var INTE Jacob vi såg på gustav! I stan träffade vi Maria och Albin(den stackaren har inte en enda semestervecka under denna sommaren :O  Det hade jag aldrig klarat!) 21.15 började filmen och den var överbra! Nu är man hemma och ser tillbaka på dagen som varit och man kan inte annat än att vilja tillbaka. Visst några saker kanske man skulle gjort annorlunda, men men,  It turned out to be an amazing day anyway!

Hey Girl

Ooops.. det har visst inte blivit något inlägg på några dagar nu.. Iallafall helgen var trevlig som förväntat. Carros fest blev lyckad förrutom när det kom en massa fjortisar som ville in, men det tog de "stora pojkarna" hand om (Teddy, Viktor och Johan) Men men, det är sånt som händer.. Jag hade iallafall väldigt trevligt under hela kvällen. På söndagen var det dags att åka upp till Hyltebruk (som ligger i Hallands län o Smålands landskap.. typ) för en släktträff. Där var det halläningar, smålänningar o skåningar i en enda röra! Men jag hade kul iallafall, där fick jag äntligen spela KUBB igen, som jag har saknat det, det är aldrig någon som vill spela med mig =(. Jag, Joseph och Isabelle var det ena laget medan Felicia och Matilda var det andra. Mitt lag vann båda gångerna, Woho!^^
Men nu är det onsdag och jag har fått spela kubb igen med min söta Josephine, visst hon vann, men nöjet att spela kubb är större än känslan av förlusten(A) Tyvärr har det inte blivit en enda powerwalk änsålänge denna veckan, men jag får se om jag har orken imorgon. På fredag blir det Harry Potter och Fenixorden, jag har tyvärr inte läst boken än, men jag tror inte att det ska förstöra för mig på något sätt! By the way, denna veckan har hittills varit kladdkakefri, men jag gissar att det blir någon i slutet av veckan.. Yummy^^

Dans på fredag <3

I am not afraid

Idag är det dags för det efterlängtade Beck-maratonet, förmodligen blir det bara jag o Elias, kanske Matilda också om hon känner för att vara social. Jag sjöng med Nora o Maja innan, jag kunde verkligen inte sjunga idag, all sång jag gav ifrån mig lät förjävlig! Men jag har fortfarande inte blivit av med min förbannade förkylning o det känns som att den aldrig kommer att försvinna. Visst, jag gör ju inget speciellt för att den ska försvinna heller.
 Om en vecka är det dansträning igen, fasen vad jag har längtat efter att dansa med den gruppen igen, visst det är ju bara för att bestämma vilken dans som ska vara med på Malmöfestivalen så träningen blir nog inte så lång, men iallafall. Jag saknar dansen jätte mycket. >.< 

Hate that I love you

Har nu precis kommit hem från Pildammsparken efter utdelning av musikmässpapper. Idag har varit ännu en tråkdag, orkade inte powerwalka idag, men jag åste även skylla på mina dumma hälar som gör bajsont efter alla promenader. Mamma o Agneta pratade en massa idag medans jag o Elias fcik springa runt med lapparna, det enda som var hyffsat i Carmen föreställningen var dansen, det var ingen konstig modern dans liksom, så den gick liksom att kolla på utan att undra om de gör rätt eller fel. Det hatar jag med modern dans är att jag inte ser om det är improvisation eller om det är koreograferat så konstigt.. Jag har bara kollat på några få föreställningar o det räcker, för jag tycker inte att det är kul om man inte fattar det! Nu har jag o Nora snackat om Köpenhamn, Camping i någons trädgård, Liseberg eller annat roligt som vi ska lägga fram för gänget! Så man kan ju alltid hoppas över att någonting av det blir av det. Nästa sommar hoppas jag o Nora även på att kunna hyra en stuga i Danmark i en vecka o leva där en vecka med gänget^^

Varför gör du det så svårt för mig?? <3

Unbreakable

Har nu trotsat regnet och varit ute och gått i 50 minuter! Jag börjar snart bli stolt över mig själv att jag är ute och går.. Nu väntar duschen och sedan kladdkaksbak och efter det mys framför tvn med någon av fredriksdalsuppsättningarna <3 

Mama, we all go to hell

Det känns som att det kommer att bli ytterligare en tråkdag idag! Har kollat på Eva Rydberg nu på morgonen o den kvinnan ger mig alltid ett leende på läpparna.. Har också snackat lite med Nora och jag tycker att det var riktigt duktigt av henne att hon vågade! Kommer förmodligen att ha tid över i eftermiddag att göra min efterlängtade kladdkaka, men jag funderar på att powerwalka en stund innan, men vi får se hur det blir med det!

"O när jag blundar så svartnar det för ögonen!"


Keep holding on

Jag fick med mig Carro till kyrkan idag, där det idag fanns glass^^ namnam, o därefter begav jag, Matilda o Karin oss hem till Karin o spelade lite twister med hennes storebror, det var askul! (A)  Vi tog oss till Pildammsparken, delade ut lite flyers och satte oss sedan på våra platser som Carro, Lotten o Annelie så snällt hade hållt till oss : ) Där hittade man även Jonna o några heleneholmare. Carmen sööög! Den var riktigt j*vla dålig >.<  Så ni som planerar att se den, Strunta i det!! Det som förgyllde min kväll var Matilda, Karin, Carro, Lotten o Annelie : )  Nu ska jag gå o kolla lite på Eva Rydberg, det är riktigt bra musikteater!  

No eatin´ here toninght

Det blir nog ingen kladdkaka idag heller, har inte tid att göra någon.. >.<  Jag kanske ska lägga ner idén om att göra kladdkakan, för att det kommer nog inte att bli av i första taget. Ajja jag sparar iallafall dem kalorierna idag : P Innan jag åker till kyrkan ska jag nog äta lite rester från igår. Jag vill ha Asyl-dvdn nu, jag vill se den igen.. Nu lyssnar jag på låtarna. Jag fattar fortfarande inte hur Stefan kunde lyckas med den så bra som han gjorde, för sånt j*vla arbete han måste ha haft med den, det vågar man knappt tänka på! Jag vill också ha dvdn med allt min gamla klass har gjort typ Robin Hood, uppträden o massa annat roligt. Man glömmer faktist inte gamla 9Dmu <3 

I´ve got nerve

Denna dagen har änsålänge varit nyttig, jag vaknade ca kvart över tio och bestämde mig då för att gå ut en runda, gjorde mig snabbt iordning, tog min ipod och begav mig ut. Min promenad tog lite mer än 50 minuter och jag gick i hyffsat rask takt. När jag väl kom hem så fanns det bara tråkiga saker att äta till frukost så jag gick bort på konsum o handlade melon, apelsin o äpplen. När jag gjort iordning min frukt-frukost o satte mig i trädgården. Jag släppte ut Nemo en stund, nu är Nemo inne i buren igen och jag har solat , det är tråkit som f*n men det måste ju göras, jag vill inte vara blekast i stan liksom. Jag har fortfarande min tanke i huvudet om jag ska göra min kladdkaka eller om jag inte ska förstöra min nyttiga dag.. Får se om jag orkar sticka till kyrkan sen, ska kanske hjälpa Matilda att dela ut lappar på en extra-insatt Carmen föreställning i pildammarna.


Beautiful Soul

När jag såg det i eftermiddags sken jag upp som ja, jag vet inte vad! Det är helt otroligt^^ Endast vissa personer kommer att förstå början av denna bloggen, hehe^^  

Jag tänkte egentligen baka innan idag, men eftersom att mamma skulle ha hit kompisar tänkte jag att det skulle bjudas på efterrätt och behövde därför inte göra kladdkaka o göra allt mycket onyttigare.. Jag o Carro var ute o gick idag, lika trevligt som vanligt. Ska nog ut o powerwalka en stund imorgon innan jag sätter mig o degar framför datan o tvn med kladdkaka i högsta hugg!  Ska också kontakta lite folk inför BECK-maratonet...  Då blir det Beckfilmer o förmodligen Ben&Jerry´s eller nått annat mumsigt! Min vikt kommer nog inte att gå åt rätt håll är jag rädd.. >.<  Men men, efter en hel dag så har inte träningsvärken släppt! AAAH! Ajja, man får väl hoppas att den har släppt till imorgon!  Nu ska jag gå o sova, fattar inte hur jag kan vara så trött när jag går upp så sent som jag gör!  


Ouch

Jag har jätte träningsvärk i min rumpa från min och Noras promenad igår, det gör så sjukt ont!  Nu  har jag och Elias bestämt oss för att ha ett BECK-maraton, det blir förmodligen på fredag. woho xD  På lördag är det Carros fest, får se om jag stannar så länge eftersom att jag måste gå upp tidigt på söndagen för att åka till Hyltebruk, där det är en släktträff. Jag kanske t.o.m får köra en bit av vägen, fast vi ska ha den stora bilen så jag får se hur det blir med det.. Matilda väckte mig idag tio i tolv, hon börjar jobba denna veckan, så nästa vecka ska jag och Nora komma och hälsa på henne^^  Jag säger bara Gunvald Larsson i mitt hjärta! ; ) 

Answer me!

Varför kan jag inte sluta tänka på dig?? Betyder du verkligen så mycket för mig?? Jag vill bara få reda på alla svar.. När, Hur och Var får jag reda på dem?? Kommer allt att bli som i mina drömmer eller kommer allt bara att skita sig?? Kommer denna förälskelsen gå över??  Snälla någon, Ge Mig Svar!!  

Raise your voice

Igår fyllde Viktor 19 år, Grattis grattis! Nora kom hem till mig vid ett-tiden då vi gjorde oss klara för att möta Carro vid bussen. Matilda kom på bussen efter ett tag o vi åkte vidare in till stan för att hitta Viktors present. Vi gick runt o bara efter en liten stund så fick jag ont i mina förbannade hälar, jag fattar inte vad det är med dem! Vi hittade iallafall dem perfekta presenterna, Sture och Orvar, och därefter gick vi till bion för att kolla på Mr. Brooks, hyffsad men absolut ingen favorit film, Nora o Matilda skrattade på ställen i filmen, som man enligt mig inte ska skratta på, så pass högt att alla i salongen hörde de. Vi begav oss efter filmen hem till Matilda för att snabbt gå på toa o fixa till oss lite. Vi ringde Viktor o sjöng jättefint för honom.. vi orkade inte vänta på bussen för att ta oss hem till Viktor, som vi våldgästade, så vi beslutade oss för att istället gå hela vägen. Under tiden promenaden pågick sjöng vi låtar ur Rent. Matilda tog lite bilder och filmade även vissa delar ur när jag o Nora sjöng.. När vi varit en liten stund hos Viktor begav vi oss hem hit för att spela eyetoy o sjunga singstar (som jag o Matilda by the way vann typ hela tiden!)..  När Carro gått hem till sig så kände sig alla lite hungriga så vi tog mackor o satte oss o tittade på Peter Pan ( =Jeremy Sumpter, typ världens sötaste)

Idag var jag o Nora duktiga, vi gick hemifrån mig o hem till Nora på ca 1,5 h. Vi tror att det är närmare en mil mellan oss! När vi väl kommit fram åt vi lite nyttigt o kollade på massa bilder från förra helgen hos Carro o Viktor. Har nu under resten av eftermiddagen varit allmänt död.

The Black Parade

Även denna eftermiddagen har varit mööögtråkig, har inte haft någonting att göra så därför har eftermiddagen gått åt till att sitta vid datan(där inget roligt finns), lyssna på musik(bra musik, men hur kul blir det i längden att bara sitta o lyssna!?) och varit allmänt död! Jag skickade en låt till Elias innan och nu får han inte den ur huvudet, jag säger bara HAHA ^^ Har faktist också snckat en del i telefonen, min nya replik kan bli "Hej jag heter Hanna och jag är en levande telefonväxel" Det är jag som ska ringa runt till alla som ska kontaktas och det är jag som ska hålla koll på allt!  Men morgondagen blir förhoppningsvis roligare än idag, då är det biokväll med Nora, Matilda o Carro och efter filmen har vi en överraskning på gång, men den kan jag inte nämna här ifall personen som ska överraskas läser detta (vilket förmodligen inte händer, men iallfall).. Jag är nu kaninvakt o mamma är barnvakt, det är mysigare med kanin än barn ; )

By the way, Jonna(danslärare) ringde mig för någon dag sen och frågade om jag ville vara med och uppträda på Malmöfestivalen i år igen, klart som tusan att man vill det liksom, så kom gärna och titta Lördagen den 18/8!^^


Because you live

Gårdagen spenderades i Trelleborg hos Emelie o Amanda^^ Vi gjorde spagetti o köttfärssås till middag o kladdkaka till efterrätt! xD Vi kollade på "... och så kom Polly", den är helt underbar. Vi skrattade hur mycket som helst.. I morse så var det Aristocats på Disney Channel :) Disneyfilmer är såå bra! Det är nästan ingen som är dålig.. Har nu snackat med Nora om vad vi ska hitta på under lördagen.. : ) hihi surprise surprise^^  Då är det också Viktors födelsedag, då har han för sig att han ska ha en killkväll! Men jag o Nora tycker att det är lite könsdiskriminering att inte några tjejer alls är bjudna, jag menar Filip får ju alltid komma på tjejkvällar o ifall nu Viktor hade velat komma dit hade han säkert fått det också! ; )  Har gjort kladdkaka idag också :S inte så bra för vikten, men det är ju såå gott så man kan ju inte låta bli att äta! Men om det är hyffsat väder på söndag ska min och Noras omtalade Malmö-Klagshamns powerwalk bli av... ^^  Nu måste jag kolla lite bilder till på Viktors bilddagbok.. woho : D

Kan knappt vänta tills det är helg igen, ska då spendera den med Nora o kanske några andra <3


Killer Queen

Har idag tagit en av tre sprutor mot livmoderhalscancer, nästa ska ta om två månader. Det gjorde mögont! Ajja, det är väl sånt man får ta..  Ska senare till Emelie och Amanda i Trelleborg och vara där till nångång imorgon^^ Kanske t o m får träffa Kurt.. Har nu också snackat med både Zach och Lilly på msn xD  Nu måste jag gå o packa min väska!  Jag tycker att en filmkväll ska bli av snart igen. Det är så kul o mysigt, speciellt med rätt människor ^^

Igår var det grillning i kyrkan.. Jag o Tana sålde 100 lotter på ca 20 minuter! Fasen va grymma vi är!!

I want to break free!

I've fallen in love
I've fallen in love for the first time
and this time I know it's for real
I've fallen in love
God knows
God knows I've fallen in love

They say I`m goin` crazy

Inatt har jag inte kunnat sova, jag tror att jag gick och lade mig ca ett men jag kunde inte somna förrän tio över fem! Pappa kom in och väckte mig halv tolv och nu när man väl är uppe så finns det ingen god frukost att äta på, aaaah ibland hade man bara kunnat bli galen(mer än vanligt då menar jag)!! Ajja, ikväll så ska jag till kyrkan o sälja lotter med Connie, Carro kanske joinar oss där också.. Jag vet inte riktigt varför men det känns som att idag kommer att bli en riktigt seg dag.  

Somebody to Love

Idag har jag o Carro varit i stan o flummat runt lite grann. I min plånbok hade jag över 100 kr i mynt så vi försökte att växla dem men det gick inte så bra.. så när vi bestämde oss för att äta på Grafitti så betalade vi med dem. Jag fick äntligen köpt ett nytt navelsmycke. Vi fikade sedan på Espresso House o därifrån kunde man se på mycket människor. Det är så kul att sitta o titta på människor^^ Eftersom att vi gått så pass mycket hade jag mögont i mina hälar så efter EH åkte vi hem..  Har snackat med Nora i telefon i mer än 1 h ikväll o vi kan verkligen snacka om allt mellan himmel o hav. Det är helt underbart! Jag råkade glömma mitt smycke i Carros jacka så jag har också hämtat det.. På onsdag är det dags att träffa Emelie o Amanda igen, ska bli askul!

Har märkt att mina föregående bloggar har blivit väldigt långa, så därför får denna sluta med dessa orden.. Vill till London igen!

I want it all

Filmkvällen/natten/dagen igår o idag blev askul.. xD Jag, Nora o Matilda kom till Carro, där Christian o Johan också var, vid 6-tiden o väntade in Viktor o Teddy. Tyvärr kunde inte Sammy komma pga körtelfeber.. Carro o dem andra skulle till konsum o handla godis, öl o cider så jag o Christian vaktade huset. När dem kom tillbaka så hade dem Viktor o Teddy med sig. Några av killarna började med grillen o vi andra fastnade vid datorn. Nora gav sin mobil till Matilda så att hon skulle kunna ta bilder för att dokumentera kvällen.. bilderna hittar ni på http://superstition.bilddagboken.se .. När vi väl hade ätit så gick Matilda, Nora o Christian för att hämta Sam vid busshållplatsen, jag o Carro sprang hem till mig för att hämta lite cider medan Johan, Teddy o Viktor skulle försöka sig på att göra en Extreme Homemakeover i Carros hall, när jag o Carro kom tillbaka så gav dem oss en rundtur ^^ 

Eftersom att varken jag eller Teddy hade med oss någon skräckfilm var Matilda, Nora, Sam o Christian tvugna att åka o hyra en. Dem åkte ända bort till Videomix för att hyra en skräckfilm, wierd. Vi andra började då att titta på A Cinderella Story. Den andra filmen vi såg på var RENT, den är såå ööööverbra så att det är löjligt! Jag vet många som håller med mig! När den var slut snodde Teddy min blåa filt så jag började att smått fightas med honom om den. Han ville bara ha den för att känna sig manligare, det fanns nämligen en röd filt också. Christian var tyvärr på hans sida så dem drog ner mig i soffan o typ klämde mig mellan dem o soffan, ajaj, men tillslut så kom jag upp o fortsatte tills jag satte mig på Teddys mage o satt så under dem 40 minuterna vi såg på skräckisen "Death Tunnel". Viktor gick hem för att sova efter ca 20 min. Den filmen var verkligen apdålig, jag brukar bli skiträdd för skräckisar men denna var bara löjlig, det enda jag blev rädd för under kvällen var när Viktor, Teddy o Christian skrämde mig lite då o då! När vi stängt av den bestämde vi oss för att se på Björnbröder (L)  Den är bara för underbar! Då kunde jag o Teddy faktist på ett normalt sätt att samsas om den blåa filten.. När den var slut så sov en del men vi som var vakna bestämde oss för att se på Bruce Almighty. Då lade jag mig under soffbordet med min blåa filt, Matilda satt i saco-säcken, Teddy låg på mattan o Nora, Sam o Christian låg i soffan. Carro o Johan låg då o sov i rummet bredvid..

När jag vaknade på morgonen frös jag så mkt att mina hackande tänder väckte Nora o Sam, när de somnat om gick jag hem o tog på mig mjukisbyxor o benvärmare. Det var varmare ute än inne : S När jag kom tillbaka 15 minuter senare sov alla fortfarande. Carro kom ut en liten stund senare o då fick jag ett täcke av henne.. Då kunde jag gott somna om i fåtöljen. Frukosten åts vd 12-tiden o sen var det High School Musical-dags, tyvärr så var jag tvungen att gå efter halva för att äta lunch hemma hos farmor o farfar. Nån kycklingrätt med potatis o jordgubbar o glass till efterrätt. När vi åt fick jag ett samtal från Tddy som undrade var hans snusdosa låg, den hade vandrat mellan Nora, Carro, Matilda o mig. Han skrattade när han fick red på gömstället (som var i en duntoffla : P )  När jag ätit klart så åkte jag, Teddy, Nora o Carro hem till Viktor o våldgästade honom o hoppade studsmatta.. Wiiiie

Jag, Nora, Carro o Viktor cyklade efter en liten stund till Konsum för att handla glass, Teddy åkte hem för att han skulle till United. Vi åt glassen hemma hos Carro o kollade på tv. När Nora o Viktor gått somnade jag o Carro i soffan, vi sov ca 1 h. Skööönt.. Anna väckte oss o vi fick lite mat.. under resten av kvällen har vi mest flummat.. Nu ska jag snart dra mig till sängs, om jag orkar det vill säga! Jag vill tillbaka till London o se musikaler! Det verkar som att den resan med Teddy mfl. kanske blir av.. :D man kan ju alltid hoppas iallafall.. ^^  Men det dröjer nog ett tag innan alla har pengar o tid..

Jag har iallafall haft en väldigt rolig helg <3

RSS 2.0