We will rock you!

Nu är jag hemma igen : )  Ganska skönt men London är en riktigt fin o rolig stad, där finns väldigt mycket att titta på. Så egentligen hade man kunnat stanna  några dagar till men då skulle det vara för att man skulle se nån musikal o ätit Ben & Jerry´s, som var något jag gjorde under resan.  Här ar resan i korta drag..

Dag 1(Mån) : Dagen började med att gå upp vid 5-tiden på morgonen för att åka till Svågertorp vid 6.10. Tåget gick därifrån ca 6.31. Man var lagom seg men man tog igen en liten del av sömnbristen på planet, de två timmarna dit gick åt till att sova. Eftersom att jag, mamma o Philip för engångs skull inte åkte med pappas stand-by biljetter så kom vi med planet som planerat men pappa fick ta vägen om bryssel för att komma till London. Vi köpte våra endags-biljetter på tåg/tunnelbana/buss o åkte in till centrala London från London City Airport. Efter ca 40 minuters resa (med byten) så kom vi fram till stationen "Russel square", därifrån gick vi sedan några rundor i området för att mamma vägrade fråga var hotellet låg. Men det var jag som hittade hotellet iallafall ; ) Vi checkade in o satte oss på rummet för att vänta in pappa. Jag o PH beställde en pizza från Room Service (kostnad £8 ca 110 kr) under tiden som mamma var ute o kollade affärerna i området. När pappa kommit dit så bestämde vi oss för att åka till Camden Town, som har små marknader på gatan och som har det underbara"alternativa" modet (som pappa kallar det) med massa snygga nitskärp, olika stånd med t-shirtar med texten "Barbie is a slut" tyvärr så köpte jag aldrig någon sådan men det blev ett par översnygga Vans med olikfärgade döskallar, en prickig klänning o två randiga linnen : ) Vi åt kvällsmat på en pizzeria och därefter gick vi för att köpa musikalbiljetter. Det blev biljetter till musikalen "We will rock you" som jag har velat se ganska länge, har nämligen hört ganska många bra recensioner från den. När biljetterna var köpta hittade jag en Ben & Jerry´s affär xD blev överlycklig o skrev ett sms till underbara Nora "Har nu hittat en Ben & Jerry affär o ska äta massor" fick tillbaka "Åh, så sitter jag här o får inte ens ta en kopp varm choklad för att det är onyttigt >.< jag är avundsjuk. Ät åt mig också" (jag fattar inte varför hon alltid ska banta, hon är ju redan över smal o inte alls mullig, som vissa andra :O, så Nora darling  Acceptera dig själv. I love you baby! ) Lite senare när vi skulle handla dricka så vad hittar man i stora frysen om inte 0,5 l Cookie Dough, tjatar då på mamma för att jag ska få köpa den dagen efter och får min vilja igenom... skriver då till Nora att jag har hittat glassen o ska köpa den imorgon när vi sett We will rock you o att jag ska tänka på henne varenda minut.. Får tillbaka "Ojoj :O alla mina drömmar finns i London :P gör det, ha det underbart o ring när du kommer hem".. Den natten sov man sött..

Dag 2 (Tis): Den har dagen längtade man ju bara till att kvällen skulle komma så man fick se på den efterlängtade musikalen. Men vi gick runt en stor del av staden (kändes det som iallafall) o tog lite bilder med kameran som för engångs skull inte var kvarglömd hemma.. Vi besökte Big Ben, Buckingham Palace, Tower Bridge o andra sevärdheter. Vi åkte vidare till Picadilly Circus o shoppade lite innan vi åkte tillbaka till hotellet. Det blev lite ändringar i mina planer, Ben & Jerry glassen åts som kvällsmat innan WWRY. Jag var som vanligt exalterad över hur den skulle vara o hade mina förväntningar på en ganska hög nivå. Men liksom inget kan slå Mamma Mia. Musikalen var ASBRA!!! Den hade grymt bra låtar (men klart att låtarna är bra, det är ju Queen som har gjort dem.) Den hade inte en lika bra story som Mamma Mia men i denna musikalen var det ju låtarna som var det coola. By the way den största huvudrollen spelades av en SVENSK (Peter Johansson), hur coolt är inte det!! Han var grymt duktig. Han har också gått på Balettakademin i Gbg (min framtida skola *hoppas*). Den musikalen är ett måste på min o Teddys London-resa ; )  Det var iallafall en väldigt lyckad kväll man var helt glad när man skulle sova!

Dag 3 (Ons): Vaknade ändå hyffsat tidigt (9.00), efter frukoman sten begav jag o mamma oss till Madame Tussaud´s för att kolla på alla coola vaxdockor.. Vissa var ju mer lika än andra, bland annat Jennifer Aniston o Jamie Oliver var ganska olika sig själva. Jag tog bilder tillsammans med Jack Sparrow, Hulken, Marilyn Monroe, Hitler, Freddie Mercury o några till. Vi åt lunchen på Pizza Hut och handlade sedan ett par fina vita shorts till mig från Mango, o två randiga tröjor från Benetton. Jag har köpt extremt fina kläder under denna resan. Resan hem var ju inte riktigt lika lyckad som resan dit. Vi tog tunnelbanan till Heathrow (vi stod stilla allt som allt 30 minuter pga olika fel) när vi kommer dit får vi reda på att vår flight hem är inställd o att vi får ta den som går 20.10 istället. Den blir försenad till 20.50 men det avgår inte förrän 21.40 (22.40 svensk tid) så vi är i Köpenhamn ca 00.15 (svensk tid).. tåget som brukar gå 16, 36 o 56 har typ blivit ändrat.. så tåget skulle inte komma förrän 01,16 men varför skulle inte det bli försenat som allt annat.. Det blev 12 minuter försenat. Jag var riktigt nära för att få rådamp när vi stod o väntade.. Jag kan säga så mycket att jag var ingen fröjd att prata med, jag var riktigt sur o förbannad.. Men man är väl inget annat när man är trött, hungrig, har ont i tårna o fryser!! När man kom hem var man nästan lättad.. Jag satte mig vid datan o kollade bilddagboken o bara slappnade av ordentligt.  Jag har sovit gott inatt.

Ikväll är det kyrkan igen : ) sista gången : ( men men, det börjar i slutet av augusti igen.. Kanske Teddy o Nora kommer dit idag : )  På lördag är det filmkväll med Matilda, Nora, Carro, Viktor, Sammy, Johan, Christian o Teddy.. Det ska bli riktigt roligt.  Men du/ni läsare får ha det så bra tills nästa gång!   Puss haaj <3

SK509 to London

Gårdagen spenderades i Klagshamn o Nora. Jag övningskörde ner, INTE ett enda stopp! fasen va grym jag är.. ; ) Efter ett tag kom Matilda o Paula dit också o då var det bad som gällde.. Jag o Paula gick i direkt men Matilda velade en lång stund innan hon kom i. Nora badade inte, men varför vet inte jag riktigt. Hon badade innan vi kom dit, så vi brydde inte oss om att slänga i henne. Vi ringde Teddy o Filip, men Teddy skulle på nån födelsedags fest o Filip satt i bilen på väg till Frankrike. Så det blev Girls Night. Vi gjorde inte speciellt mycket den kvällen och stängde av West Side Story efter "I Feel Pretty" och somnade sött, jag o Nora låg i hennes säng o Matilda o Paula sov på luftmadrasser på golvet.

Idag på morgonen så badade jag, Nora o Paula medans Matilda fortfarande låg uppe på rummet o sov. Frukosten bestod av goda bullar o juice. Maja o Julia kollade på Rent på övervåningen, så jag fastnade där efter frukosten o det gjorde alla andra också. Det är typ en av världens bästa filmer o jag vet att det är många som håller med mig..

Nu håller jag på att packa inför London imorgon o senare kommer farmor o farfar hit o äter middag. Vi måste åka hemifrån redan kl. 6,10 imorgonbitti.. ORKA!! det är för tidigt! men men nån gång då o då får väl vara OK.

Men nu måste jag packa klart,  Puss haaaaaaj! <3

Merry X-mas (how?)

Midsommar idag, ska till Ristarna ikväll med några andra familjer, ska bli kul : ) 

Ligger här o tänker på hur min jul o nyår kommer att bli. Det kommer ju inte att spenderas i Sverige som den har gjort alla andra år. Detta året ska det ju spenderas i Thailand o Australien.. Det ska bli riktigt roligt, men det kommer ju att kännas konstigt att fira jul o nyår i ca 30 graders värme o sol. Jag o min bror kommer iallafall inte att få några julklappar av mamma o pappa pga att resan kostar så mycket som den gör (ca 150.000 kr). Men jag tror att det kommer att bli nån liten iallafall, dem kan nog inte hålla sig : P Så man får väl hoppas på lite julklappar från kompisar istället : ) Men det ska bli riktigt roligt att åka dit, vi ska ju åka med två andra familjer (Nilsson o Johnsson) o så ska vi hälsa på kompisar i Sidney : )  Man saknar Zach, Lilly, Louise o Jerry ganska mycket. De var ju här i vintras o firade Nyår med oss. Som by the way blev en riktigt lyckad o trevlig kväll xD  Jag o mamma åker till Thailand ca en vecka innan pappa o Philip, så möter dem upp oss innan vi åker till Australien. Vår resa är beräknad att bli fyra veckor lång.. Så jag måste ta ledigt sista veckan innan skolavslutningen och så kommer jag tillbaka en vecka efter skolan har börjat igen. Då är det teaterperiod. Så jag missar tyvätt första veckan av den. Då vi förmodligen ska börja med en annan uppsättning. Men det positiva är att jag slipper att oroa mig för läxor o annat bajs i skolan då. När skolan börjar till hösten så har vi teaterperiod, alltså en ganska soft start på läsåret.

Men jag tror att det kommer att bli iallafall en av dem bästa resorna vi kommer att vara med om. Min favorit resa hittils vet jag faktiskt inte riktigt vilken av alla jag ska välja.. Men vår "jorden runt" resa var ju helt ok, Mallorca-resan förra året var helt underbar (mha showerna på Sunwing), Mauritius-resorna var också helt underbara, Kina-resorna ja vad ska man säga om dem annat än att dem också var helt fantastiska.. Nu på måndag åker jag o familjen till London (min födelsedagspresent) och vi är borta till på onsdagkväll, så jag inte missar kyrkan på torsdag :P  Jag hoppas att vi ska se någon musikal o gå på Madame Tussaud´s. Hellre att faktist lägga pengarna på det än att gå runt o handla kläder, som är såå tråkigt! Visst nu är detta London men iallafall. Under detta året har jag redan gjort några resor. I februari var vi i Österrike och åkte skidor, i April var vi i Kina o shoppade, nu så är det London som gäller, i höst blir det Irland med Kyrkan o sen blir det den långa fyra-veckors-resan.. Jag känner mig faktist ganska berest : P Men förra årets resor var faktist riktigt roliga : ) Först i Januari så var det skidor i Italien, i februari var det Thailand, i mars åkte jag o mamma till ishotellet i Jukkasjärvi, i juni åkte vi till Mallorca o sen på hösten så åkte vi till Sydafrika, som jag jättegärna vill tillbaka till!! det var behagligt väder o jättefin natur. Precis som på underbara Mauritius, där finns det mest behagliga klimatet du kan tänka dig. Det är varmt under dagarna o sen blir det lagom svalt på kvällarna så man kan sätta på sig en tröja om man känner för det! Jag äälskar det stället!!!!!

Igår i kyrkan grillade vi o hade allmänt roligt. Nu blev det en såndär öööverlång blogg igen, men jag har haft det skrivmoodet som man får ibland, då man liksom inte kan sluta skriva. Men nu känner jag att det måste få ett slut så jag säger bara

Glad Midsommar! 

A Thousand Miles

Håller med Nora totalt när hon i en kommentar skriver att hon har omvänt mig mfl. till att äta Ben and Jerry´s så ofta som möjligt! Men hon har en ganska stark övertalningsförmåga, o det gör ju inte saken bättre av att den glassen är såå god.. Idag har jag mest varit trött för att jag o Matilda har kollat på film hela natten, hon gick hem ca 8 imorse ^^ Vi började gårdagskvällen med att titta på Björnbröder, då var även Josse med o kollade, den är så söt. Matilda o jag fick ett o annat skrattanfall. Josse stack efter filmen. Under resten av natten kollade vi på "Teenage Dramaqueen", "New York minute", "Mean girls", "The perfect man", "Peter Pan" + extramaterialen på "Bruce Almighty" o "Shrek 2"  Jag sov igenom typ halva "The perfect man" o typ hela "Peter Pan". Matilda lånade hem ca 10-15 filmer o jag tror att hon redan nu har sett på kanske 5 av dem... Så imorgon efter kyrkan så ska vi kolla på film igen om hon har några roliga kvar att titta på.. : )

Imorgon ska jag träffa Lotten i stan o sen ska jag vidare till kyrkan.. Det var ganska länge sen man spenderade en dag med Lotten.. Vi träffades senast i stallet för några veckor sen..  Jag har saknat henne o hennes syster Caroline jättemkt.. Nu ska inte Carro joina oss imorgon för att hon är med sin pojkvän. Men det får bli en annan dag istället  xD  I kyrkan imorgon ska vi fira midsommar, dansa runt stången o massa annat roligt!

Sitter nu o pratar i telefon med Nora <3 Det är alltid lika roligt att prata med henne.. Man får alltid ett leende på läpparna.. : )

Jag ääälskar att vara barslig! <3

Movienight!

Igår åkte jag hem till Matilda vid 20,00 o tittade på filmerna "Step Up" o "Eurotrip".. så bra dem är båda två! Channing Tatum är så grym på att dansa o låten "Scotty doesn´t know" drog upp mina smilgropar en bra bit! Men man har alltid roligt med Matilda.. Jag tänkte att jag egentligen skulle sova hemma men klockan blev för mycket så jag sov i hennes soffa o vaknade faktist inte förrän Agneta kom in o väckte Matilda.. Vi kollade igenom Step up o Eurotrip igen och skrattade massor!  Vid 15,00 drog vi oss in till stan då Matilda skulle til tandläkaren, vi har kommit underfund med att innehållet i Bamsetidningarna kan kopplas väldigt mycket till sex! När vi kommit tillbaka så kom Karin o joinade oss, vi gick till Videomix, lämnade tillbaka Step Up, hyrde 3 andra filmer, köpte Ben and jerry´s, kollade Eurotrip :P, sen åkte jag hem ca 19,30 o har varit hemma sen dess...

Har pratat lite med Nora ikväll om allt o inget. Hon är såå bra o hon betyder såå mycket för mig!  Det är alltid lika roligt att prata med dig! I love you baby! <3

  image4


A rainy day!

Gårdagen spenderades på Bakken i ösregn! Det regnade konstant under hela vistelsen där, tråkit men jag skrattade o åkte ganska mycket iallafall. Thessies tjejmiddag började kl. 18,00. Jag blev lite försenad men det blev en lyckad kväll iallafall. Vi kollade på Raice your Voice.. en riktigt bra film! Oliver James är ASSNYGG!!

Idag har jag träffa Jaja en liten stund, vi åt våfflor! namnam

Saknar Matilda, Nora o Teddy nåt så fruktansvärt!        Ni är guld värda! <3


Over the hedge

Igår var det kyrkan igen : )  Visst det var inte sp många där, men vi lekte o hade askul!  Nora följde med också! : )  Efteråt så hade vi grymt tråkit så vi bestämde oss för att kontakta TeDDy, vår räddare i nöden, o bjuda in honom för att titta på Andra sidan häcken o äta Ben and Jerry´s!! Wiiie!!  TeDDy, det aset, var under kvällen på Eva Rydbergs föreställning i Helsingborg "Den stora Premiären".. Jag var ju självklart vääldigt avundsjuk! Vår inbjudan var först ett sms "Du är vår enda vän vi har kvar nu, och vi vill hitta på någonting ikväll.. så vi undrar om du vill se på Andra sidan häcken med oss"  Vi fick tillbaka  "Jag ska vara ledare på ett läger imorgon och till nästa vecka : (  sen slutar bussarna gå snart... Sen vill jag inte bli våldtagsminkad igen ;-) 

Vi ringde o störade oss o fick tillslut honom att bestämma sig för att åka hem till Matilda.. Under natten kollade vi på Andra sidan häcken, Epic movie och Mary Poppins..  Nora o TeDDy somnade under början av M P o jag somnade ganska så islutet av M P, då var klockan ca 05,15..  När jag vaknade igen var klockan 09,30 och min mobilklocka skulle väcka mig kl. 09,00, det lyckades inte riktigt.. Jag ringde pappa och han sa att han kunde hämta mig där o köra mig ut till Tygelsjö där jag skulle få min ansiktsbehandling. : ) kl. 10,30 gick jag ner för matildas trappa o åkte iväg!

Ansiktsbehandlingen var gudomlig o Helen är ju bara för mysig.  Åkte tillbaka till Matilda efteråt o kollade på Pirates of the Caribbean 3. Den var skit bra, men jag somnade nog 3 ggr.  Kl. 15,30 cyklade jag hem o bytte raskt om inför Elisabeths 18-års fest som började kl. 16,00. Cyklade dit, åkte till Let´s go o spelade bowling, kom 2a, åkte tillbaka, åt middag o efterrätt, har nu spelat eyetoy en stund, ska hem o lämna klänning till Carro!!

Det var min dag o kväll!!! Den har varit underbar som alla andra dagar!!

Saknar Matilda, Nora o TeDDy!!  Ni är sååå bra!!! <3

Wiiiie

Kunde inte låta bli att lägga upp dessa bilderna som Nora har på sin blogg!

image2  image3

En underbar helg! <3

It´s not gonna get better!

Idag var min sista lektion i ettan! Så najs.. Visst, det var dans med Ia men det var helt OK förrutom att det var för varmt i danssalen.  Sitter nu här hemma o väntar på att lite av värmen ska gå över så man kan lägga sig en liten stund i trädgården. Ikväll är det 18-års fest.. : )  Det är ändå helt sjukt att vi mellan lördag kväll o söndag eftermiddag kunde ta 402 bilder... Det är beundransvärt!!  Läs också Noras blogg  http://norahoog.blogg.se  där står lite och där är en solklar bild på Teddy med kladdkakesmet i huvudet.. (som jag har smetat dit : P ) hehe  Vårt gäng är det typ bästa.. Det är Jag, Nora, Matilda, Teddy, Viktor, Filip o Sammy!   Bättre kan det inte bli!  <3

The time of my life!

Ja, det har inte blivit något nytt inlägg på några dagar nu. Men det beror på att jag inte har varit hemma speciellt mycket...

Torsdagskvällen spenderades ju på studenter Jag mötte upp Matilda o Nora hemma hos Matilda, Nora försökte skrämma mig, men hon lyckades inte! Viktors presenter bestod av en "guppande" stjärna, en sanning&konka-kortlek (den elaka versionen), en spargris (i form av en krabba) som han ska måla själv, tuggumi med texten "Jesus Rocks" o en påse toblerone.. Jag, Nora o Matilda blev så sugna så vi öppnade den påsen och åt upp nästan alla tobleronena som fanns i,  Agneta, Maria o Elias fick också smaka lite.. : P Vi tejpade igen påsen väldigt bra efteråt.. Vi drog oss in till skolan för att se utsparken, jag hade ganska många klasser jag ville se, tyvärr så missade jag den sista klassen pga att jag skulle till bussen för att ta mig ner till Skanör o Linus. Stannade där kanske lite mer än en timme, då det var dags att ta sig in till Malmö o Viktor.  Jag kom dit ca 21,40 och träffade då Matilda, Nora, Filip, Teddy o massa andra människor,  hans brödrar o några andra spelade musik o var allmänt läskiga! Det var mycket bra live musik där.. Jag vet inte vem det var men någon kom på att vi skulle ha en filmkväll o Filip erbjöd sig att ha den hemma hos honom i Bunkeflo. Men han var så trött så vi bestämde att ta den på fredagskvällen efter han varit på ytterligare en student.

Fredagskvällen spenderades med Lovisa, Vicy o Birgitta.. Vid 23,15 cyklade jag till Matilda för att vi skulle ta oss vidare till Filip.. Vi fick även med oss Viktor dit! Nora mötte oss där..  Vi kollade på Moulin Rouge (Jag somnade efter halva, som vanligt) och sen så kollade vi på Lilla sjöjungfrun (Då somnade alla) Vi vaknade ganska sent och frukosten åt vi kanske vid kl 13,00..  Vi tog med oss fika o satte oss i en park.. 

Jag o Matilda åkte hem för att packe väskan med badkläder o sen drog vi till klagshamn för att bada i Noras pool.. : ) Matilda råkade få kameran så det blev en massa onödiga flumbilder..Tex. på när jag o Nora hjular o står på hände.. Teddy kom vid 8-tiden o då blev det nästan ännu flummigare..  : P  Han slängde i mig i poolen (vi har bildbevis!!), fyy va vattnet var kallt!! Han ska ha en stor eloge för att han orkade lyfta upp mig! Kom upp ganska fort efter det o frös ganska länge.. Var kanske inte så bra med min förkylning.. När Filip kom badade alla.. Eller Matilda tyckte att det var för kallt så Filip o Teddy kastade i henne : )  Det var roligt..  Skadeglad som jag är...  Viktor kom vid 11-tiden.. Då lade sig alla i Noras säng.. Vi satt ganska crowded.. Jag o Viktor satt vid huvudänden av sängen, Nora i hans knä,  jag med mina ben över Teddy o Matilda som satt på sidan o Filip tror jag försökte ligga i sängen men satte sig senare i fåtöljen.. Innan vi gick till hennes rum gjorde vi kladdkakesmet, som det blev för mkt ägg o mjöl i! en liten del av denna smeten kom senare i mitt o teddys huvud..  Vi kollade på Happy feet, de pingvinerna är ju bara för söta : )  Filip gick efter den för att han skulle till Hven idag.. Vi andra bestämde oss för att kolla på Ice Age..   Hanna (L) Disneyfilmer! 

När filmen var slut så skulle vi kolla på High School Musical, men den tog så lång tid att ladda ner så vi skulle se den på morgonen när vi vaknat.. Matilda o Nora fick Viktor att ta med sin Sanning&Konka-kortlek med sig.. Det var bara Nora o Matilda som spelade!! Teddy o Viktor gjorde det misstaget att dem somnade, så när dem fick upp ett kort där det stod att de skulle måla läppstift på personen bredvid så blev dem två de första offren. Viktor fick fräknar och Teddy fick röda läppar o ett hjärta på kinden. Jag gjorde sedan också det misstaget att jag somnade.. Då fick jag också röda läppar.. Jag vaknade av att det kändes som om det var nått mjukt som var på mina läppar (tex. en pensel) jag tar min hand o drar den över munnen, den blir röd o jag blir förbannad! Då hade dem målat mina läppar o sen lagt behållaren bredvid mig så när teddy o Viktor vaknade skulle dem tro att det var jag som hade gjort det.. ELAKA MÄNNISKOR, men jag tycker om er iallafall, det ska ni veta!

Viktor vaknade när Matilda o Nora höll på att bädda på golvet bredvid mig.. Viktor kollade i spegeln o han upptäckte sina röda prickar i huvudet. Då väckte han även Teddy o han fick se sin vackra ansiktsmålning! De torkade av det o sa att de skulle ge igen för detta.. Alla somnade och sen vaknade alla på nåt konstigt sätt vid 9-tiden.. Vi satte oss i sofforna på övervåningen o tänkte kolla på HSM då visar det sig att den nerladdade versionen är på spanska.. : S   Då bestämde vi oss för att vi senare skulle hem hit o kolla på den.Det var faktist ganska skönta att bada nu på morgonen. Denna morgon fick dem sina straff, Nora blev ikastad efter en lång kamp.. Matilda fick gå i själv efter sin kamp, hon har nu massa blåmärken på sina armar..  Frukosten åts ganska fort.. Vi satt sedan i trädgården en stund och pratade..

Vi gjorde oss klara o begav oss hem till mig, på vägen till 4 så hittade jag en lekplats, wiiiiie.  Bussen kom ganska snabbt och vi åkte in til Limhamn C där Nora, Matilda o Viktor skulle ha Ben and Jerry-glass (What else??). Vi tog 34an till Rudbecksgatan o promenerade sedan därifrån hem till mig.  Vi satte oss i soffan, kollade på filmen och drömde oss in i musikalernas värld! Efter filmen följde jag hela gänget till busshållplatsen där alla sjöng på låtarna därifrån, Teddy sa: Nu när man har sett en sån här film vill man bara göra något sånt här själv! Jag tror att alla höll med om det.  Bussen kom och dem åkte iväg. 

När jag kom hem igen lade jag mig i skivrummet o kollade på Vänner, o jag somnade såklart i ca 1 h. Jag har märkt att jag är duktig på det...

Detta blev ju ett ganska långt inlägg, men det är beskrivningen på en riktigt rolig helg!
Bilder kommer upp på Noras bilddagbok snart hoppas jag.. : )     Wiiiiiiie
Under denna helgen togs det 402 bilder! Duktigt jobbat!!!!!

<3

"Sjung om studentens lyckliga dagar"

"Något du har hoppats på länge verkar nu komma till dig, och det är bättre än du hade räknat med. Det var värt all väntan"    -  Oxens horoskop idag..   Det låter ju lovande ; )

Ikväll är det Linus o Viktor som tar studenten.. Det blir en massa buss för mig, jag ska kolla Viktor o massa andras utspark på heleneholm först, sen blir det bussen ner till Skanör för att vara där en stund o socialicera sig med släkt o andra vänner o Linus såklart! Sen blir det bussen tillbaka till Malmö för att ta sig till Viktor..  Jobbigt men jag tror att det blir jätteroligt!

Jag har precis kommit hem från skolan o betygssnack.. MVG i Dans hos Linda, VG i Teater med Ritva..  Helt OK betyg, men jag hade velat ha MVG i Teater.. Hon gav mig VG för att jag måste leva mig in i rollerna mer.. Ajja, det går väl att fixa..

Filips student!

Igår var det Filips student..

När jag o Matilda kom till Petri mötte jag först Elias (från min förra klass) o sen mötte vi Ludde som också skulle hem till Filip senare.. Vi letade upp hans skylt och ställde oss där, det var den sista klassen som gick ut. Bakom oss stod en kille som heter Mattias som Matilda känner från ett kyrkläger i höstas. När Filip hade kommit ut i folkhavet o kramat alla gick hela hans klass och ställde sig i sin lastbil o började sjunga o skrika.  Vi var ett litet gäng som gick till 4an, det var jag, Matilda och Mattias som åkte direkt till Filip, men vi kom dit lite väl tidigt, bara några släktingar där. Vi bestämde oss för att "gå vilse" en liten stund, vi gick till en närliggande lekplats.. Vi kom tillbaka efter ca 15 minuter o då var där lite mer folk.. Vi fick lite att dricka, Filip kom inrullandes tjoande i en vagn som hans pappa hade dekorerat fint.. Vi sjöng student sången, Sjung om studentens lyckliga dagar, och sen kom Filip o kramade alla! Han är ju bara för mysig! Vi gick och tog av den goda maten och satte oss sen till bords. nam nam fruktspett xD  Jag o Matilda gick och hämtade TeDDy vid busshållplatsen efter en stund.

När vi kom tillbaka satt vi och var lite sociala med Lotta (heleneholmare) o Mattias. Vi fick reda på att Lottas projektarbete var att cykla från Stockholm till Malmö.. Sååå coolt..  Om jag inte får Musikalen, som jag vill, så ska jag också välja nått sånt roligt.. Det lät jätteroligt när hon berättade om det.. Men 106 mil, cykla det!!  Fan va jobbigt! Mattias bad Matilda att hämta en cider till honom, hon skämdes såå mycket när hon gjorde det, varför fattar jag inte riktigt.. : /  Päroncider är såå mycket godare än äpplecider. hehe 

När klockan var ca 22,30 kom Viktor dit och det var då alla (18+) skulle till chokladfabriken och efterfesta där.. Jag o Matilda tog bussen med dem och sjöng o hade allmänt roligt.. Vi hoppade av på erikslust o sa hejdå till alla..  När vi kom upp till henne så drack vi varm choklad o pratade lite om kvällen.. Den var lyckad!  Vi somnade ganska snabbt efter det..

Tack så jätte mycket Filip för en jätte trevlig kväll!!

Imorgon är det Linus och Viktor som tar studenten!  

Ikväll är det KU i Hyllie som gäller, vi har bjudit in alla nykonfirmerade, inte för att så många förmodligen kommer att komma dit.. men men.. så kan det gå..!   Missar KU i M/S imorgon : (  men jag träffar ju dem nästa torsdag, så jag får väl bärga mig tills dess..  hihi  

vänd dig om

Idag så har jag sett på Vänd dig om, made by Stefan Hansen. som även gjort ASYL . så bra den var..! Naken o naken, tröjan åkte av, mer var det inte!  En av skådespelarna spelade på samma sätt som Mikael Persbrandt, det var coolt.. Stefan hade sår på sina fötter som blödde genom hela föreställningen och jag bara kände hur ont det gjorde i mina fötter.

Var ute o gick med Carro efter skolan, då man fick reda på att hon o Johan gjort slut, de som var såå söta! Matilda ska träffa Johans familj på onsdag så då ska hon skälla ut honom ; )  hehe.. Catrine tycker att mina bloggar är intressanta att läsa, det gjorde mig glad! xD Men det är kanske bara hon som känner så.. : /

Måste nu skriva klart min labrapport, ska träffa Josse tidigare i skolan imrogon för att jämföra disskussionerna.. bajs, jag hatar detta!!   bara så att alla vet så är Kärleksmums mumsigt gott!!  <3

Filips student imorgon!   Då får man träffa en massa roliga människor.. wiiiie

The Addams Family

Lyssnar nu på typ världens bäästa band   My Chemical Romance! <3
Vill upp till Gbg den 1 juli, för då spelar dem där!!   Vill se Vill se!  Men förmodligen kommer jag att vara så lat så att jag inte orkar att beställa biljetter, eller att ta mig tid att åka upp dit!!  JA, jag är en lat jävel! 

Det var så rysligt gott med glass igår.. Ben and Jerry´s Cookie Dough + Peace of Cake, nam nam! Jag o Josse krängde ner dem två på ganska kort tid, ändå ganska duktigt   xD  Vi bestämmde oss för att kolla på Moulin Rouge, dem sjunger såå bra!! ( Har nu tvingat Nisse kolla på en scen typ 3 ggr : P ) wiiie  Det blev varmt så vi pausade filmen och bestämde oss för att gå ut en liten runda, promenadens riktning var Gula Kanan, en lekplats vid Hyllie Skolan.  Flumma där en liten stund och sedan på hemvägen så gick vi förbi två lekplatser till, hur roligt kan det bli liksom!?!? Flyttade in allt i mitt rum och kollade vidare på filmen, jag somnade till några gånger men Josse slog till mig så jag vaknade. Tillslut så fick jag somna, Josse kollade klart på filmen och sen sov vi båda sött..  Imorse vaknade jag lite tidigare än Josse så jag gick in till stora tvn och började kolla där, men somnade ganska snabbt (A)  Josse kom in och väckte mig och vi kollade på Evas funkar-program.  Mamma gick o köpte bullar, vi åt frukost och sen efter en stund skjutsade jag henne till busshållplatsen.

Jag cyklade vidare hem till Jaja för att gå ut o gå en liten stund, kända att jag behövde det efter all glass igår. Vi gick till konsum och uträttade några ärenden och gick sedan tillbaka till Jaja, vi satte oss i trädgården och bara njöt. Hon skulle iväg och träna klockan fyra, så vi begav oss därifrån ca kvart i.  Nu efter några timmar kom Nillan hit och snor snoddas och kollar på film.. The Addams Family

Vill träffa Nora typ, NU!

Saknar M/S riktigt mkt! <3  <3   Vill tillbaka till Hven!

Ben and Jerry´s Chocolatechip Cookie Dough

Hade Mellon idag på sista ridningen, han är verkligen en fuskhäst när det gäller hoppning!  Vet inte om jag ska fortsätta till hösten, orkar liksom inte åka ut så tidigt varje lördag. Men vi får väl se hur det blir. Bara så att alla vet så är Carro o Lotten några av världens mest underbara människor!!

Ska duscha nu innan jag ska möta Josse inne i Limhamn, vi ska köpa Ben and Jerry´s glass o sen mysa film hemma hos mig.. tyvärr så kunde inte Nora för att hon skulle hjälpa till hemma inför Julias student.. Matilda kunde inte heller för att hon ska till Albin.. Men jag o Josse klarar oss utan dem, för vi är typ ändå BÄST iallafall!!  xD  (Inget illa mot Nora eller Matilda) Men jag vet att Nora kommer att vara riktigt avundsjuk över att vi äter Ben and Jerry´s glass (hennes favoritglass).. mums mums

Tänk att för en vecka sedan var jag på Hven med typ några av världens bästa människor, jag vill tillbaka!! <3

A wonderful person!

Gårdagskvällen i kyrkan var rolig, den började med en gudstjänst, där Elias satt och störade sig ungefär hela tiden! Han sjöng typ en basstämma i psalmerna som absolut inte ska vara med.. *Kramis Kramis* Åhh vad jag inte gillar det uttrycket.. Speciellt inte när Elias och Björn tjatar det hela tiden, Connie håller med mig! Efter ca 1 h i kyrkan var det grillning ute på gården som gällde. Grillspett, melon, tårta o annat gott.. mums mums  Lite senare på kvällen började Martin och Elias busringa massa personer från Mys mobil, som by the way har slutat på dansen : (  (Min bästa diagonalkompis! )..  En person som dem ringde till skickade typ massa sms efteråt "Jag ska döda din katt" men jag är inte ens säker på att de har en katt : / hehe 

Provet gick väl hyffsat hoppas jag, men egentligen så bryr jag mig inte speciellt, men mamma får damp om jag inte pluggar!! Vi skulle gå till bussen och vem kommer in genom dörren om inte snyggingen ****!!  Jag tror att jag o Matilda följde efter honom typ över halva skolan :P stalkers no. 1!! När jag kom hem så var jag såå j*vla trött så jag lade mig i soffan och började titta på Miss Secret Agent! som beräknat somnade jag efter en stund.. mamma kunde köra mig till dansen, blev överlycklig!  Åkte till dansen, tyvärr så var det den sista lektionen innan sommaren..  Varför kan den inte fortsätta några veckor till?? När vi hade värmt upp så fikade vi och kollade på lite klipp som Jonna filmat från den skolan som hon jobbar på i Bjärnum.. Där jag, Eve o Anna hade planerat att gå på efter gymnasiet.. : ) Den utbildningen är på ett år och därefter blir det förhoppningsvis Balettakademin i Gbg i 3 år! 

Kollade på Talang 2007 nu på kvällen och Baby Bang skulle ju ha vunnit.. Mina favoriter ikväll var Baby Bang, Diamond Dogs, Julien och Mimmi!! (L) Såå bra! Men jag tycker att det var synd att inte Fantastic four var med i finalen, visst de hade kanske inte vunnit men dem är jättebra!

Jag vill träffa en massa personer nu, varför vet jag egentligen inte men det hade bara varit kul att träffas o flumma.
Ska förmodligen träffa Josse imorgon : ) Ska höra med Matilda också, men hon ska ju till Albin och jag vet inte vilka tider det är så vi får väl se..  Orkar egentligen inte åka ut till stallet imorgon, jag ska förmodligen sluta till hösten men ifall jag saknar det för mycket så börjar jag förmodligen igen.. Men jag ska ut ibland och hälsa på min älskade Pärla.. Ska se om jag kan spendera lite tid där ute i sommar och ta hand om min älskling! Hon är helt underbar.. 

Nu har jag tråkit, och det som får mig att inte somna är min underbara msn-konversation med Josse!! xD hihi <3


RSS 2.0