OnOff

Ja, dagen har väl varit helt okej gissar jag. Först gospelkör där vi sjöng september så gymt mycket, kan verkligen inte få nog av den låten, asbra! Samhällen var väl helt okej, men hade gärna sluppit den. På eftermiddagen så var det dans, kul, men jag diggar inte riktigt Eva.. Inte hennes danser speciellt heller. Resten av eftermiddagen har varit rolig. Den spenderades hemma hos Måns och vi spelade tv-spel, fixade grejer till Emelie på fredag och kollade i skolkatalogen^^ (visserligen den från förra året, men man tar vad man har.) Nu under kvällen har jag kollat på tv, då jag egentligen borde plugga >.<, men jag har ju inte den diciplinen på min själv.
Jag skäms.
Jag fick även min High School Musical 2 dvd idag. Lycka på högsta nivå!! <3

nu ska jag gå och göra lite matte medans jag kollar på tv. pusspuss

you remind me

Gårdagskvällen spenderades på Kraftstationen tillsammans med Matilda, Nora, Agneta, Maria och fredrik. Trevligt trevligt. När jag kom hem så möter jag två ganska så onyktra ungdomar, inga namn nämna, you know who you are! De sticker iväg och jag typ går och lägger mig. Nu på morgonen så har jag pluggat en del matte, och nu är jag på god väg att börja på mitt svenska arbete också.. Men jag saknar en bok som det känns som att jag behöver väldigt mycket.. I egftermiddag är det gospel som gäller på Gustav Ad. Tg kl. 16.40 Kom gärna och kolla. Men nu ska jag försöka att återgå till min svenska. puss o kram!

I can hear the bells

Idag har jag sett Hairspray två gånger, jag är lite kär i den filmen. Jag såg den först med PH och sedan nästan direkt efter själv. Jag borde egentligen börjat på svenska-arbetet till nästa vecka men jag har inte haft orken till det. Jag skippade dansen idag för att jag var helt slut (och det är verkligen inget jag brukar göra!). I måndags var jag på stan med Matilda, då köpte jag min kjol och sedan åt vi Subway-mackor, jättegoda! Igår var jag i stan med Jessica, och då inhandlades två tröjor och "Med andra ord", yeeey, någat att spela på resan =) 
Nu är det Vänner och senare ikväll är det Miss Secret Agent <3 

S.O.S

Jag är vääldigt sugen på att shoppa nu. Inte bara snabbt kolla igenom alla affärer utan verkligen strosa runt sakta men säkert genom de intressantaste butikerna. Jag är faktist lite förvånad över att jag har fått detta suget, har nog aldrig fått det så innan. Jag måste hitta lite snygga kläder, jag har hittat en jättesöt kjol på HM som jag ska kolla igen på snarast. Jessica ska med mig in till stan på tisdag, så jag hoppas då på att jag kan hitta den i min storlek och sedan köpa den. Men jag måste ha en massa annat också, och just det, crap, jag måste ha med mig alla kläder till dansen imorgon. Jag har knappt letat upp hälften, woopsie!! Jag får nog ta en bred titt i garderoben senare idag.

Denna dagen ska tyvärr bestå av plugg, även fast vårt kultur och idé- historia prov är flyttat två veckor fram så måste jag börja plugga redan nu, mamma har det kravet på mig att jag ska ha MVG i det ämnet för att jag hade IG i det i vintras. Jag har även en engelskabok som ska vara utläst till om två veckor.. Svenska arbetet om antiken ska också vara klart om två veckor. Så jag hoppas bara att jag hinner med en stor del idag och slipper sitta jättemycket resten av dagarna med detta bajset. Jag känner jättemycket för att spela "med andra ord", så kul det är alltså. Hoppas att jag kan köpa det innan jul ock sen ta med det till Thailand och Australien. Man får ju inte vara dum (A).

Good enough?

Nuförtiden känns det som att det enda man bör göra är att plugga, men jag har inte den ambitionen att verkligen ta tag i det och sitta med det tills jag fattar eller kan det ordentligt. Ibland så känner jag mig duktig men det är banne mig inte ofta.
Så nu till något annat, idag så är det bara 29 dagar kvar tills jag åker till Thailand/Australien i fyra låånga veckor. Det ska bli så skönt att komma bort från allt men bara tanken på hur mycket jag kommer missa minskar min entusiasm en aning. Jag kommer att missa de sista och första dagarna i skolan (de första dagarna är värst att missa eftersom att min teaterperiod är då). Jag missar gospelkören, jag kommer inte att kunna vara med på M/S julfest, som faktist är rättså omtalad. Jag kommer att missa en svensk julafton med paket, Kalle Anka, det bästa avsnittet av Svensson Svensson och större delen av släkten. Nästan det värsta av allt är att jag inte är hemma när de visar Eva Rydberg på tv. Dvdn ska ställas men vem vet, det kanske inte funkar iallafall. Jag kommer att bli helt förkrossad om det inte funkar. Om High School Musical-auditionen är innan jag kommer hem kommer jag att bli arg på riktigt. För jag ska ha en roll i den, även om det bara är som statist.

Idag börjar jag 11,40 (det gjorde jag även förra veckan^^) Men då borde jag egentligen sitta och plugga nu för att i eftermiddag ska vi upp till mormor och morfar för att morfar fyller år idag så det kommer väl inte bli så mycket plugg där gissar jag. Men jag måste skärpa till mig. Har ett jätteprov i Kultur-&-Idé Historia nästa vecka, som jag måste göra bra på eftersom att jag missar det andra provet denna terminen pga resan.
Jag vet inte riktigt hur jag kom och tänka på det men jag älskar min dans, den i skolan är ju inte lika rolig som den Jonna eller Helen har. På fredag ska vi i Jonnas grupp till Bjärnum för att kolla på Jonnas elever när de uppträder. De är elever på den skolan som jag vill gå på efter gymnasiet, så Jonna sa att det var bra om man hade sett lite vad de höll på med och se om det kändes rätt. Men det tror jag säkert att det är. Hoppas det iallafall. Vi på Rydbergs har dansuppvisningar den 3, 4, 5 december. Jag är med den tredje och femte. Så om någon skulle vilja ha en biljett så säg till mig och ge mig pengar så fort som möjligt så kan jag fixa biljetter.
Fredagen den 30 november ska jag och några andra till Laserdome för att fira Emelie och hennes kompis, de fyller 18. Det ska bli såå kul. Först så är det två omgångar Laserdome och sedan är det två av dem grenarna som man också kan göra. Vi ska iallafall rida på tjuren men sen vad det andra blir visste hon inte. Sumobrottningen är ju väldigt rolig men dräkterna är så himla stora så iallafall sånna små personer som jag trampar och snubblar på dem.
På gospeln nu så håller vi på med låten September som verkligen är en glädjelåt, iallafall för mig. Så kolla gärna in versionen vi ska göra, sök på youtube:
September - Kirk Franklin

Men nu ska jag faktist sätta mig med min frukost och mina skolböcker. Lite duktig måste jag vara.

Everything changes!

Jag saknar Irland så grymt mycket. Jag hade riktigt roligt där, nästan hela vistelsen iallafall och förhoppningsvis så kommer Irländarna hit snart. Det kommer nog ta ett tag, men vi får hoppas på det bästa.

Jag träffade Jessica igår och då hade vi tjockisdag. Vi gjorde kladdkaka, tittade på film och gjorde massa annat skojigt. Matilda kom senare på kvällen och då åt vi en (iallafall enligt mig) mycket god laxpasta. Yummy! Kladdkakan var ju inte slut så vi frossade lite till med kladdkakan, glass och choklad. Tjockisdagar är såå goda (men tyvärr för onyttiga för att kunna ha de för ofta) Jessica åkte hem efter HSM2 som visades på TV2 Danmark. Matilda åkte hem en stund senare. Jag somnade med Ice Age filmen igång på tvn. Älskar den filmen!

Igår var även en sorglig dag min farfar, Hans Persson, dog efter en kort vistelse på sjukhus. Det är tråkigt att han är borta, men vi är glada över att allt har gått så fort som det har gjort. 
Rip Farfar <3

Idag så har mamma och pappa sin 18-åriga bröllopsdag. Grattis!
Ikväll så blir det förhoppningsvis restaurang och lite firande där.

Idag är det även Fars-dag, så Grattis alla pappor där ute! 

sometimes it´s just sad..

Resan till Irland, var ju något av det bästa jag har gjort hittills, iallafall under detta året. Men snart kommer det en låång resa, så vi får väl se. Idag var det M/S, man saknar de faktist jättemycket trots att man har spenderat en vecka med dem nyligen.
Jag hoppas att Daniel sätter upp Gospel-solo-papperna i M-huset snart.. Jag vill se om jag fick något solo. Det är ju absolut inte säkert, men men, man kan alltid hoppas. Men nu ska jag gå och skriva av Thessies anteckningar innan jag går och nannar.

NattiNatti

tänker på dig!

RSS 2.0