Efter stranden

Det blev några timmars strandmys med en massa roliga människor. När klockan började närma sig elva började jag känna mig riktigt frusen och tröjor och jackor hjälpte inte speciellt mycket, då bestämde jag och Catrine oss för att cykla hem. Jag kände också att om jag skulle bli dålig nu hade det gått ut mycket över jobbet och det är ju inte smart nu eftersom att jag jobbar rätt mycket nu. Nu ska jag titta lite till på tv, vem vet sen kanske jag lägger mig och läser en stund. Det är helt perfekt om huset är helt tyst. Vi får väl se. God Natt.

Josse, du har verkligen hookat upp med en bra kille!

/Hanna

Äntligen

Nu kommer ett utlovat foto-inlägg!

         




         
         








Nu är det strandmys!

/Hanna

7-Eleven

Ja det blev inget inlägg imorse. Jag var tvungen att sätta över pengarna då så att jag fick min lön idag och inte på måndag. Nästan 10,500 kronor blev det. Så nu är mitt e-sparkonto uppe i 79,000. Jag ska ha över 100,000 innan året är slut. Slutpratat om pengar. 

Idag har jag jobbat mellan 7 och två det är inte så jobbigt egentligen, men eftersom att jag inte kunde sova inatt blev tröttheten imorse nästan outhärdlig. Nu är det två jobbdagar kvar i denna veckan, båda är kvällspass och de spenderas med Sofia (en ny, mycket trevlig och rolig tjej). 



Denna svarta tröjan är vår nyaste och den finaste.

God Natt

Nu är det dags för mig att sova eftersom att jag ska upp 5.30. Jag måste hinna föra över pengarna innan jag åker för annars får jag inte min lön förrens på måndag. Vem vet, fast än jag jobbar både lördag och söndag så kanske jag känner för att spendera en massa pengar. Haha, skojja bara. Nu ska jag försöka somna till 2 1/2 men och scrubs <3

/Hanna

Hemma från fikan

NU är jag hemma från fikan som jag trodde bara skulle bli med Josse men den blev även tillsammans med Matilda och Nora, trevligt trevligt. Imorgon är det strandmys på någon strand i Malmö (måste ta reda på vilken annars blir det jobbigt). Jag jobbar först men det blir nog okej iallafall. 

Nu måste jag hjälpa mamma. Jag skriver ett inlägg senare och jag ska lägga in bilder, jag lovar.

/Hanna 

God morgon, eller?

God morgon, eller kan man skriva det klockan halv tolv. Vi använder den termen sålänge tills vi hittar en ny som bättre kan förklara när man går upp klockan elva. 
Idag är jag ledig vilket är väldigt skönt. Det jag måste göra är att få klart mitt rum. Som jag skrev igår har jag bara en bokhylla och golvet kvar, efter det är jag helt klar och mitt rum är strålande rent. Eller ja, borde vara iallafall. 

Vi hörs senare och då ska jag banne mig ta bilder på mitt rum och visa er hur fint det är. Jag ska då också ladda in de andra bilderna som är från i fredags och sen myskvällen med Josse.

/Hanna

Jag är trött men jag har iallafall lena ben

Jag är riktigt trött, är ju inte van vid det här att jobba längre, jag hade gärna haft semester några veckor till. Ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer så detta inlägget får avslutas med att imorgon ska jag dricka kaffe med Josse och sen kommer Lovisas familj på middag. God Natt

Ps. Jag har verkligen lena ben efter vaxningen.

/Hanna

Produktiv dag!

Ja nu är jag iallafall nästan helt klar med det som jag skrev på listan. Jag har en bokhylla och golvet kvar. Det får fixas imorgon. Jag tycker att jag har varit duktig iallafall, till och med mamma sa att jag höll på att bli vuxen nu, haha. Jag försökte få texten överstruken i det förra inlägget men eftersom att det inte vill funka (inte ens efter fyra försök) så fick det bli ett inlägg till. 
Nu ska jag snart klä på mig, platta luggen och sen äta någonting till innan jag sticker så man kan hålla sig ända till ikväll då cheferna gått. Jag tycker att det är jobbigt att sitta och äta inne på lagret om någon av cheferna är där. det känns som att man måste vara social även fast man äter. Jaja nog om mina äta-på-jobbet problem.

Ha en fortsatt fin dag

/Hanna

God morgon

I söndags slutade min semester men det är inte förrens idag jag börjar. 15-22 är mitt pass idag. Inte så farligt eftersom att det bara är sju timmar men det är så drygt. Jag tycker väl om mitt jobb när jag väl är där, bara det att det lätt blir lite långtråkigt eftersom att man står i kassan nästan hela tiden. Jag har jobbat där i snart ett år och två månader och jag har fortfarande inte fyllt stora kylen. Jag vet egentligen inte varför jag skrev det men så kan det gå. 

Men nu innan jobbet måste jag
  • Städa klart rummet
  • Duscha och tvätta luggen
  • Gärna 100-200 situps (det behövs efter min och Josses kväll i V Hamnen igår)
  • Gärna ut och motionera lite också
Om jag ska hinna med allt detta innan klockan två så måste jag börja nu.

/Hanna

Vill man vara fin får man lida pin

Ja, det är verkligen ett uttryck som stämmer. Jag har idag vaxat hela benen och bikinilinjen, konstigt nog gör vaderna ondare än bikinilinjen. Vaxa benen gör jag ca 1 gång varannan månad och förhoppningsvis försvinner håret på benen tillslut :) Som tur är avslutade jag hos Helen med en klassisk ansiktsbehandling, såå nice. Jag älskar att bli ompysslad. Nu ska jag bara få naglarna iordning gjorda, för tillfället håller jag på att leta upp de billigaste byggnadspriserna. Om någon har ett nummer skriv gärna det.

Jag håller också på med att städa mitt rum grundligt så därför tog jag nu en liten paus för att sitta lite vid internet. Än så länge har jag bytt sängkläder, rensat lite i mina garderober och plockat undan alla utspridda klädesplagg. Nu är det bara alla bokhyllor kvar. Jag vill damma av dem men frågan är om jag pallar. Jag får se lite senare. Ikväll ska jag träffa Josse och det kommer att bli mysigt. Vi ska åka ut antingen till vattnet eller något fält och bara sitta och prata och fika, mys.

/Hanna

En gissning bara

Jag gissar att jag har samma problem som många tjejer och killar också för den delen och det är att man känner att man har den där crushen som inte vill gå över. Antingen är man för mesig för att göra något eller så bara försöker man bara vänta ut den. Det finns inte många sådana modiga människor som vågar gå fram till en person och fråga rätt ut, vill du ses en dag?
Om jag hade vågat så hade jag gjort det på direkten. 
Då kommer vi till det där andra problemet i situationen, jag träffar inte den här killen speciellt ofta vilket också gör det svårt från mitt håll att kunna göra någonting. 

Om någon har en idé om hur man ska göra, snälla skriv den.

/Hanna

1000 meter simning

Ja jävlar vad jag och mamma simmade. 20 vändor är inte så mycket, men ändå en del för oss ovana simmare. Efter det så blev det en snabb tur in på Burlöv Center. Det visade sig bli en riktig rolig liten tur. Jag kom ut med två klänningar, två par solglasögon och en cool t-shirt sak. Jag är speciellt glad över rea-priserna. Ibland blir man verkligen lycklig. Nu måste jag bara hitta tillfälle att använda klänningarna. Jag tror att jag kommer att låna ut de också. Så om någon skulle behöva låna en fin klänning så säg till.

Nu är det Prison Break och Beck <3

/Hanna

Woops

Long time no see. Sorry. 

Nu under de här två veckorna har jag varit i Halmstad två dagar och sen Stockholm fyra dagar. Det var en helt underbar vecka med mycket sol och trevliga människor. 

En liten tillbakablick på veckan.
I onsdags var det personalfest i Köpenhamn på Hard Rock Café jag kunde bara stanna en timme ungefär för sen var jag tvungen att sticka till Malmö för att titta på Oldschool. Pga en massa klydd så var vi inte på HRC förrän ca 18.30 och då blev det bara en timme kvar av den tiden jag hade i Köpenhamn. Äta hann jag inte, men jag hann få in en av de godaste drinkarna som finns. Strawberry Daiquri. Yummy! Halv åtta gick jag över gatan till centralen och tog tåget ända till Malmö C.

Josse mötte upp mig på pressbyrån för att jag skulle ha något att äta sen gick vi mot stapel och Oldschool. Josse hade aldrig sett en av deras konserter innan, vilket gjorde att hon blev väldigt glatt överraskad =)
Under spelningen blev jag väldigt förvånad, de gjorde om andra versen och refrängen i The Drug till reggae version och så spelade de Kickin it i dubbelt tempo, haha. Jag garvade mycket och jag tror att det hördes (woops). Efter spelningen så började vi gå direkt mot Centralen. Det var lång tid tills bussen skulle gå så vi gick till Gustav och snackade lite. En underbar kväll mina kära vänner. Tack jobbet och tack Oldschool.

I torsdagskväll var jag och mamma i Helsingborg för att titta på "Lorden från Gränden". Den var faktit en av de bästa som de har gjort där uppe tror jag. Iallafall under de åren jag har kollat. Men sen såklart så är nästan alla bra. Jag älskar Eva Rydberg <3

Fredagskvällen bestod av utgång. Vi satt först på L'angelo och sedan efter en bra stund så gick vi till Retro. Fyra av oss blev hungriga så vi gick till McDonalds. Ibland är det verkligen en lifesaver!!

Idag ska jag förmodligen åka upp till mormor och morfar och sen är min semester slut. Darn it!!

/Hanna

Hemma hos Nora

Ja, nu sitter man här hemma hos Nora som är familjelös nu i tio dagar eller något sånt. Så jag, Josse och Matilda ska passa huset medansNora jobbar. Vi ska förbereda inför kvällens poolparty (om det nu är tillräckligt varmt för att bada. Nog för att jag inte är speciellt kinkig så måste det iallafall nästan vara varmt i luften. Pappa slutar vid nio och hämtar mg någon gång där efter, för att jag ska jobba imorgon. Detta jobb alltså. Det har förstört så många lördagkvällar för mig. Men nu är det jobb imorgon och sen semester i två veckor. =)

Första semesterveckan kommer att spenderas i Halmstad och i Stockholm. Ska bli riktigt mysigt samtidigt som jag kommer att sakna mina vänner hemma. Man kanske kan lura upp någon av de till antingen Halmstad eller Stockholm.

Den andra semesterveckan kommer bara att spenderas hemma tror jag om inte mamma och jag får ett ryck och åker någonstanns. Man vet aldrig, men man kan ju alltid hoppas. Haha, man vet aldrig med oss. Nu ska jag försöka vara lite social även fast Matti och Josse bara tittar på Eddie Izzard på youtube.

Puss

/ Hanna

God Natt


/ Hanna

Shrek 2

Ja, nu kan jag slappna av lite iallafall. Sju dagars arbete är äntligen avklarat. Ledig imorgon och då är det dags att dra ner till Trelleborg och träffa Emelie och Amanda. Vi skulle ha setts förra veckan men då blev Amanda sjuk. Hoppas nu bara att det är fint väder så vi kan sola och bada. jag har ju inte kunnat sola någonting nu under en hel vecka. 
Nu är Josse här och vi tittar på Shrek 2. I love that movie! <3

Snart sju dagar irad..

... har jag jobbat. Min sjunde dag är imorgon. Jag är helt slutkörd och trött på typ allt. Det som är bra medmorgondagens pass är att det är ett kvällspass. 14-21 är inte farligt alls, konstigt att det är 21 bara.

Ikväll så ska jag möta upp Josse och hennes familj när de kommer hem från USA, jag har saknat Josse. Tur att man åker över gratis iallafall. Ooooh, ikväll börjar också den nya säsongen av Prison Break!!! Himmel vad jag har längtat. Så pappa kommer att få spela in avsnittet så får jag kolla på det när jag kommer hem. <3

       

RSS 2.0