I miss everything

Jag saknar så mycket och så många för tillfället så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. är ganska deprimerad..
Ida och Freja åkte hem idag, jag saknar dem..
Jag saknar alla resor jag har gjort, (nästan alla iallafall), för att jag ska inte resa nånstanns i sommar om det nu inte blir något med Lovisa(som inte är alls säkert än)..
Jag saknar dansen, så jag tror jag blir galen!!!!!

Jag är helt nere, men något som är positivt är att jag kanske ska träffa Eve på torsdag. Det kommer förmodligen att göra mig glad!! =D Jag saknar henne  också!

sleeping beauty

Jag har trååkigt, har tänkt att titta på Törnrosa nu en stund, men jag kommer aldrig till skott att gå in till tvn och sätta igång filmen. Jag har ännu inte sett förtrollad heller fast jag fick den för över en månad sen.. =/
Kvällen hos Attin igår var trevlig. Vi åt, spelade guitarhero och tittade på "Tånårsliv".
Jag måste läsa i min körkortsbok, men eftersom att det alltid är någon hemma så är det aldrig riktigt tyst, och när det inte är riktigt tyst så kan inte jag koncentrera mig. Asjobbigt!!!
Jag har nog inget mer att skriva om så jag får väl avsluta inlägegt med att säga att jag saknar en massa personer just nu!

Take a bow

Dansen slutade igår, jag är ledsen. Jag behöver dansen för att må bra och röra på mig. men nu är det ca 2 månader tills dansen börjar igen, så jag får väl försöka hålla ut!!
Matilda kom hit igårkväll^^ vi tittade på Singing bee, Hairspray och High School Musical 2. Sen var det dags för hemgång för att vi ska träffas senare idag för att gå lite i stan. Ikväll ska familjen och hundarna till familjen Attin i Falsterbo, trevligt.
Inget jobb denna helgen, är ledig. Skönt men känns lite konstigt.. Jag saknar de på jobbet!!

Sanna och Niclas har förlovat sig!!
Fick reda på det igår, blev överglad! Sanna kunde inte ha hittat nån bättre än honom tror jag :D

Jag saknar dansen redan!!!! </3

believe

Dansen betyder verkligen allt för mig. Jag hade kunnat dansa flera timmar om dagen, varje dag. Sommarkursveckan börjar gå mot sitt slut och jag är deprimerad. Jag kommer inte att träffa Jonna eller någon från dansen förräns i september då hela altet börjar igen! Eller kanske, det beror på om jag ska vara med på Malmöfestivalen iår igen. *hoppas hoppas*
Baletten är väl inte riktigt min stil, men det är bra för tekniken så jag står ut, men koreografin är lite väl fjollvarning. Jonnas moderna är ju bara helt underbar, vi gjorde klart den idag så imorgon ska vi bara dansa. hihi, vi som dansar hairspray ska dit lite innan också för att dansa igenom den. Jag är lycklig!
Jag hade velat prova afrojazzen också, emn jag orkade inte vänta där i 1,5 h, så jag sket i det.

Jag vill prova ett pass Body Jam!!

gone

Det känns som att jag inte har någon alls längre. :'(

RSS 2.0