Will I be able to achieve my goals?

Ja, nu sitter man här igen och inte vet var man ska ta vägen. Göra samhällsarbetet och sola, underbar dag, NOT. Jag hatar samhällsarbetet men solen är mysig. Jag orkar inte börja göra klart det.
Men till något muntrare, jag har blivit 18 och fått en massa roliga presenter. Tack alla ni som kom och förhoppningsvis tyckte att det var en trevlig kväll. Jag har piercat mig och jag älskar den. Tack underbara Evelina för att du följde med. Jag har förmodligen fått jobb på 7-eleven på Kastrup, jag ska dit på tisdag och kolla papper och bestämma saker med Jan. Tänk, mitt första riktiga sommarjobb. Hade varit skönt att vara ledig, men det ska samtidigt bli kul att prova något nytt. Men jag får inte missa att gå på Eva Rydberg och förhoppningsvis ska familjen till Sthlm och när vi är där ska vi se på något liknande där uppe också. Jag är såld på sånna föreställningar.

Jag har tänkt mycket på vad Jonna sa, 260 personer som söker, 40 kommer in. Har jag någon chans?? Och nu när man har fått reda på att bara 10 stycken kommer in på balettakademin i Gbg per år (ca). Hur jevla svårt kommer det inte att bli att uppnå mina mål då. Men jag får väl försöka kämpa på och hoppas på att turen är med mig. Sju av de tio som kom in på BA i år, kommmer direkt från Bjärnum så man förstår ju hur duktiga de är. Linda kom med, jag gissar att Christian var en av de fyra killarna som kom in. Så duktig som han är.

Dansen slutar snart, jag kommer DÖ! eller nä, efter sommarkursen som jag förhoppningsvis kan gå på. En veckas dans med Modern jazz och Balett. Så roligt.
På fredag så ska jag och Thessie baka, mums, och på lördag drar ungdomsgruppen på slappeläger till Höör, skånes djurpark.

I wonder how it feels to be with you.

RSS 2.0