Ja, vad händer idag då?

Ja, vad händer idag då.. 

Sörjande av Michael Jackson, självklart! Ja, vad ska man annars göra idag. Jag vet vad som händer ikväll men det är ju aslångt dit. Efter dansen så ska jag möta upp Matilda på bussen som tar oss till Stapel och där ska vi se på Oldschool. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med min stora väska. Jag önskar bara att jag kunde ha den lilla men var ska jag isånnafall lämna av väskan. Det är verkligen ett dagens I-Lands problem!!!

Igår lämnade jag in tre par jeans för upplägg och bytte en av mina vita skålar till en rosa. Nu väntar jag bara på att de ska ringa från Village och säga att de två göna har kommit in. Det blir nice :)

Jag får nog tänka lite till på vad som händer idag och vem vet, jag kanske skriver det här när jag har kommit på det, men räkna inte med det. Datan är nog inte på eller något sånt som hindrar mig. 

RIP Michael Jackson




Jag kan inte fatta att han har dött. En sådan ikon och givare av sådan fantastisk musik, men på något sätt så kommer han alltid att leva vidare genom all musik som folk alltid kommer att lyssna och älska. Tänk bara:
  • Thriller
  • Bad
  • Billie Jean
  • Black or White
  • We are the world
Det finns så många som ingen kommer att glömma.

En musikalisk gud har avlidit.

<3

Hej träningsvärk.

Long time no see. Jag har verkligen inte haft lust alls att blogga trots mycket roligt som hänt men nu kände jag att det verkligen behövdes ett inlägg. Hmm vad ska jag skriva om nu då? Jo jag kan börja med...

... Intensiv-veckan som det är två dagar kvar på. Dansen är underbar, men jag tror inte att jag någonsin har haft sån här träningsvärk i vaderna innan. Igår var värst. Balett är inte riktigt min grej. Övningarna är väl okej egentligen men de är så tråkiga och om man inte har de rätta musklerna så får man inte upp benen så högt som man vill och det gör att det blir tråkigt och jobbigt. Koreografin har jag lite svårt för också, jag känner mig verkligen fjollig vilket är tråkigt eftersom att det ser så vackert ut. Men då måste det ju betyda att jag inte ska göra det utan bara kolla på det. 
Den moderna jazzen är konstig men helt underbar, Jonna gör varje lektion speciell. Love it! Knäskydd och skavsår är bara sånt man får ta. 

Imorgon är det Oldschool på Stapel då följer Matilda nog med mig. Tur att det har flyttats från åtta till nio på kvällen. Då slipper mamma hämta mig på dansen och jag slipper ha bilen på Stapel. Jag måste ringa Matilda sen och bestämma med henne vllken buss och så. Ska dubbelkolla med Ralle också så konserten verkligen är framflyttad. Tradigt om man missar ju.

Jag vet inte hur jag ska göra, våga ta kontakt eller bara strunta i allt??

Jag lade in Eves bilder från min 18-års fest så här kommer två.






En mysig kväll efter ett underbart besök på Utmaningarnas Hus.

Just det. Jag måste se om jag kan ragga upp lite folk som vill med dit. Jag vill nämligen dit nu i sommar. Någon som är intresserad??

Kickin' it with Oldschool

Denna dagen har varit mycket trevlig, speciellt kvällen. Jag åkte in till stan och mötte upp Eve och Elin. Vi tänkte att vi inte skulle betala inträde till Bodoni och att vi skulle sitta där och ta en öl innan Oldschool och två band till skulle spela. Men vi fick reda på att Oldschool var sist och då pallade vi inte sitta där och vänta. Så vi gick till Mascot, tog varsin cider och väntade in Tove där. Elin kände sig sedan så dålig att hon var tvungen att lämna oss. Vi tre andra satt kvar en stund till och snackade. 

Runt halv elva snåret tog vi oss därifrån till Bodoni och fick då betala de 40 kronorna i inträde som vi trodde att vi skulle tjäna in innan. Vi beställde öl och hade trevligt sällskap i väntan på att Oldschool skulle börja spela. Inte förrän nästan kvart över tolv började de sin spelning med "Castle of ice" och sedan fortsatte det. 

Jag och Eve blev erbjudna skjuts hem av Markus och det resulterade i att vi var tvugna att gå mitt i den braiga låten "Pancake". Tyvärr var inte Sladdens stämma med, attans! Jag fick iallafall filmat "The Drug" och det blev awsome.  Dessvärre kunde vi ju inte se alla låtar, men jag slår vad om att de sista var asbra de med!

Enligt mig en helt awsome spelning och en helt awsome kväll. Sånna kvällar gillas!

Pinocchio-föreställning på DVD

Den tittar jag på nu. Thessies pappa filmade en av föreställningarna och det är helt underbart vad vi är bra! Jag hade en helt awsome clown-dräkt :)

Igår var det Noras och Carros student. Jag hann bara ge presenten till Carro innan jag var tvungen att sticka. Pappa skulle köra farmor hem så då körde han mig till Klagshamn efter det. Jag har så snälla föräldrar. Kvällen blev fylld av mycket sång och prat. En mycket trevlig kväll.. Vi tog oss sedan in till Golden för att avsluta kvällen där. Jag, Matilda och Josse tog sista bussen hem. På busshållplatsen träffade vi även Mette, Ellen, Elsa, Evelina och Ylva. 

Igår köpte jag även 4 disneyfilmer på DVD. Jag ska frsöka kolla igenom de idag. Jag har ju inte kunnat se på de under en jättelång tid eftersom att de disneyfilmerna vi har bara är på video. Jag har en video på mitt rum, men jag har för mig att de filmerna är för gamla för att funka där. 

Nu ska jag titta vidare på Pinocchio!

Palla skriva.

Jaha, jag har egentligen inte alls lust att skriva något nu, men jag ville ändå att det skulle komma upp ett inlägg. 

Igår var jag och Matilda hos en annan Matilda på hennes student. Vi hade astrevligt med två tjejer som också jobbar med den andra Matilda på Laserdome. Vi snackade hur länge som helst. Efter åkte jag o Matti in till stan och mötte upp Viktor, Josefine, Lithner, Erik och Katarina. sen skulle vi hyra film, men Hemmakväll hade stängt när vi kom dit. attans!

Nu idag så har jag, mamma, Olle och Philip firat Linnéas födelsedag (det är ju över en månad försenat, men det har inte funnits tillfälle innan). Vi hämtade de på skolan och på dagis, sen åkte vi ut till toys 'r' us så de fick välja något litet var. Maten stod McDonalds för.

Ikväll så ska klassen till Conny för avslutningsfest. Ska bli nice :)

Gran Canaria

Igår började jag och mamma snacka om att åka någonstans eftersom att jag inte har några kompisar som kan åka med. Så då började vi titta runt lite. Jag ville jättegärna till Mallis men det fanns inte billiga hotell nära Sunwing på Alcudia, så det gick inte, haha. Men sen kollade vi på Gran Canaria. Där fanns ett 4+-stjärnigt hotell som låg bra och såg jättefint ut. Jag och mamma sa att om vi kan åka på pappas biljetter och beställa hotellet genom FCT (då vi får lite rabatt på hotellet) så är möjligheten mycket stor att vi åker den 18 juli! Wiiiiie! 

Nu hoppas jag verkligen på att detta blir av, det ultimata är kanske inte att åka med Mami, men det ska ändå bli mysigt. 

Idag har jag spenderat än så länge det mesta av min dag med Mami i stan. Jättemysigt. Trots att jag fick denna datorn i studentpresent så köptehon idag ett par jeans till mig för 1400 kronor och en annan jättesöt top till mig. Åh va jag tycker om dig Mami. Sen var meningen att jag skulle bjuda henne på lunch och det ville jag verkligen göra, men jag fick inte det sen. Jg ska nog hitta på ett sätt då hon får pengar för den lunchen iallafall. Nene var också med oss, så det var väl lite därför mamma ville betala. 

Nu ska jag snart börja göra mig iordning inför Matildas student ikväll. Jag ska försöka att inte glömma kameran hemma. jag ska verkligen försöka. 

080609

Ja, nu är det inte morgon längre. Jag har sovit väldigt gott inatt och det kunde jag bevisa genom att jag vaknade lite i elva. Idag vet jag nte riktigt vad jag ska göra. Josse sa att jag skulle åka med in till stan men jag får se om jag pallar. Jag skulle egentligen vilja göra något som man sen kände sig nyttig över. Det hade varit så nice nu efter studenter och alla onyttigheter. Jag menar ostbågar och tårta till frukost. Hur bra mat är det på en skala?

Jag skulle vilja börja träna på gym och gå olika klasser nu i sommar, men jag vet inte hur ofta det kan bli av. Men jag skulle vilja vara i toppform i slutet av sommaren eller ja, en bit in på sommaren (så man kan visa sig på stranden offentligt) för då hade jag känt mig fräsch inför höstens möjligheter. 

Jag vet fortfarande inte vad som händer i höst och det stör mig fruktansvärt. Mammas spågubbe Benny sa när hon var där att jag kulle komma in i på en utbildning på första försöket. Risken finns ju då att han menade Glimåkra och inte Bjärnum. Tänk om det är sanning och att det gäller Bjärnum. Jag får verkligen hoppas på det.

Nu kom jag på vad jag annars kunde göra idag. Jag skulle kunna åka upp till mormor och morfar. Ajja, jag får se vad som händer. 

Snart dags för sängen..

Idag har varit en lång dag men jag måste säga att jag fuskat lite. Jag råkade somna innan framför tvn. Sen pratade jag en stund med Annababy. 

Snart avslutning allihopa!




Ännu en dag på 7-Eleven.

Ni som läser detta måste hålla med om att det är för tidigt att börja sju på morgonen. Men mamma och pappa hade Sonja inne på deras rum inatt, så hon väckte mig iallafall inte. Nu har Sonja åkt hem och jag saknar henne jättemycket. Min lilla Sonja! 

Åh vad jag vill att det ska vara den 15 juni nu. Då får jag helt klart besked på om jag fortfarande är 11 reserv till Bjärnum eller om jag ligger närmare toppen, det kan jag dock inte räkna med. Jag ska nog skicka in ett CV till Ikea under veckan för att se om det finns jobb till mig där i höst. För under sommaren så ska jag nog försöka ta mig igenom 7-Eleven tiden. Det är riktigt bra betalt, men det är verkligen inget heltidsjobb. Jag hade nog aldrig klarat av att jobba heltid där iallafall. Jag måste ringa Glimåkra imorgon också och se vad de ville. 

Nu ska jag fortsätta titta på Made. 

Jag älskar min MacBook! <3


Hundvakt åt Sonja.

Nu är man hundvakt ännu en gång, men denna gången åt Sonja istället för Ida och Freja.  Jag har varit ute med henne precis och nu tittar jag på Herrskap och Tjänstehjon. Igår tittade jag på Den stora Premiären och den är helt suverän. 

Idag hade jag väldigt tråkigt innan vi hämtade Sonja så då tog jag tillfället att platta mitt hår och sminka mig. Jag var ju tvungen då att ta några egobilder. Här är en av dem.





Waaah studenten!!!!

Ja, nu var en av de bästa dagarna i mitt liv slut. Min otroliga student-dag är slut. Hela gårdagen började med stress här hemma. Jag gick väl upp liite för sent så jag kan inte skylla det på någon annan än mig. Eller jo, lite faktist. Mamma och pappa gjorde egna saker då jag trodde att det skulle hjälpa mig, men nu i efterhand så förstår jag dem. De har varit så underbara och de fixade en jättefin studentfest till mig, Hanna glad! 

Jag tog min in till stan med pappa (jag fick köra, skulle jag verkligen behöva köra på min student, pappa var bakfull. Men men nu efter så förstår jag iallafall och det var egentligen inget att brusa upp sig för) för att vi skulle hämta den specialbeställda tårtan på Ultimate cake innan jag gick till vidare till Kungsparken för champagne-frukost. Tårtan var det sötaste bakverket jag har sett någonsin. När jag hittar en bild så ska jag lägga upp den på facebook eller bilddagboken, kanske båda, för den är riktigt välsedd! Jag började bege mig till "frukosten" och kommer på att jag har glömt min visselpipa och lite annat... Så jag ringer mamma och snäll som hon är cyklar hon in med sakerna. Jag har en mycket snäll mamma!! 

"Frukosten" fortsätter med mycket kramande och skålande. Efter frukosten gick vi runt i stan och tjoade och tjmmade, riktigt roligt. Jag och Eve tog ledningen. Tanter kom fram och klagade på oss men vi sket i dem och tutade och skrek vidare. Haha! Lunchen åts på L´angelo och där råkade Josse tappa lite av sin spagetti med någon tomatsås på min och hennes klänningar. Jag fick rådamp! Men Josse menade ju inget med det. Efter så hade jag grymt ont i mina lilltår och hela klassen gick till skolan. Jag har blåsor över hela mina lilltår.. Hel sjuka blåsor, en på var tå och de täcker hela tårna... Asont att gå i kan jag berätta. 

När vi kommit till skolan väntade en mycket lång väntan innan vi skulle fotograferas och sedan springa ut. Men då underhöll man sig med att sitta på skogården med andra estetare. Fotograferingen kom och jag blev den utvalda att fixa in namnen. Det var väl för att jag såg mest nykter ut, haha. Sen var det dags att pynta flaket. Vi trodde ju att det skulle vara en stor lastbil en sån som alla andra hade, men nä. Vi hade ett grisflak, vi blev alla besvikna först, men vi kan ju dock säga att vi hade jävligt roligt på det flaket. 

Aulan väntade och vi fick höra rektorn prata i två minuter sen sjöng vi studentsången. Efter det var det dags att springa upp i klassrummen för att skrika och vinka ut genom fönstren. Jag kan fortfarande inte riktigt tro på att jag har tagit studenten, det känns så overkligt... Jag hade gärna gått en längre tid på Heleneholm. I love that place! 

Dags att springa ut genom dörrarna. Es3c går ner från trappan och kanonskotet går and were out! Jag och Eve var först upp (vem annars liksom). Och vi skrek, hoppade och sen hade vi ett applådtack som riktiga teaterelever ska ha! Blommor och gosedjur runt halsen och många kramar blev det, sen var det dags att gå mot vårt lilla flak. Vi åkte runt i en timme och hade riktigt roligt. Jag tror att antingen så tyckte alla att vårt flak var jättesött eller så tänkte de dumma estetare, ska alltid vara annorlunda. När vi kom tillbaka till skolan körde pappa mig, Olivia och Josse hem. Det var jättekallt! 

Väl hemma så hade alla ätit klart och sånt så jag fick äta snabbt och sen börja på min söta tårta. Den var riktigt god men riktigt mäktig. Presentöppningen var såå bra. Den bästa presenten var den från mamma, pappa och Philip. Det var en vit MacBook en sån som jag har önskat mig så länge. Jag fick också en massa pengar, smycken och presentkort. 

Hipp var stället man skulle till efteråt. De personer som jag skulle vara där tidigast kom rätt sent och vissa av de jag trodde skulle vara där kom inte dit alls. Inte vad jag såg iallafall. 
Nu är jag så trött så jag ska nog gå och vila mig en liten stund.. Jag kommer förmodligen somna, men då gör det ingenting.. Jag ska ju inte upp imorgon. 

TACK ALLA FÖR EN JÄTTEFIN STUDENT! <3

RSS 2.0