Valborg imorgon..

Ja, imorgon är det valborg och jag hoppas att det blir underbart.. Men det varkar ju som om det inte blir några brasor eftersom att det inte har regnat. MÖG! Brasorna är ju det som gör lite av valborg, eller hur!?
Idag har varit en rätt lugn dag, kom till skolan och åt någon konstig hälsolunch med Mette och Josse. Sen var det dans och en massa konstiga rep.

Sen har det varit extrarep inför uppvisningen med Helene så vi dansade nästan två timmar isteck. Talk about mör i benen efteråt. På måndag så ska jag först dansa med Helene och sedan ett extra rep då, och inte nog med det sen ska jag dansa för Jonna cokså. Tur att jag verkligen tycker om detta, annars hade jag aldrig pallat!

Igår fick jag hem Twilight filmen, den är såå bra!

Btw, jag är ledig imorgon, WIIIE!

Tråkig kväll..

Åh, nu sitter jag här ännu en lördagkväll och kan inte göra någonting mer än att ha tråkigt.. Dumma jobbtider, om jag bara hade börjat klockan 9 eller 10 varje söndag hade jag inte varit så bitter. Sju är verkligen för tidigt! Egentligen måste jag läsa i min engelskabok nu men palla.. Får försöka läsa ut den imorgon.. Det är ändå rätt bra med sidor kvar så jag funderar ändå på att läsa något kapitel sen. Om jag verkligen pallar det då det vill säga. Nej, nu tillbaka till den tråkiga världen igen.

Det har hänt rätt mycket...

... sen jag skrev sist.

I onsdags så hade vi ju vår konsert, den blev riktigt lyckad. Synd att skolan hade en annan konsert samma dag, så det var banne mig inte mycket musikalare som kunde komma och titta. Vi har repat flera timmar inför denna konserten och musikerna är helt fantastiska. Att de orkade stå ut med oss! Men vi får hoppas att de hade lika roligt som vi.

I torsdags åkte jag och Mette upp till Glimåkra för att söka till den folkhögskolan. Snacka om impulssökning. Deras gospelkör var i skolan för lite mer än en vecka sedan. Jag ringde upp i måndags och frågade om det fanns plats på torsdagen då Mette skulle söka så vi kunde samköra. 11,30 var det min tur att sjunga för "juryn" sångerna gick såå bra alltså. Jag kunde både you bring the sun out och I wish. Jag hoppas att de tyckte det var bra. Jag vet fortfarande inte om jag verkligen vill gå där, men det är ett andrahandsval om Bjärnum går bort. men jag SKA in i Bjärnum! Teoriproverna gick ju dock lite sämre och ja, gissa varför. Jag har inte kunnat läsa teori på riktigt sen jag gick i nian, jag älskade teorilektionerna men det var kanske för att jag var duktig på det. Nu under gymnasiet så har jag i klassen folk som inte ens kan ta ett C på pianot. Så min teori har blivit väldigt lidande. Jag snackade med Filip över msn dagen jag hade sökt och då pratade han om alla de roliga grejerna man läste om, nu kommer inte jag ihåg namnet på de sakerna för de var rätt invecklade, men jag skulle ha läst teori med musikarna. Gehörsproven gick sådär, jag behöver inte nämna de mer, haha.

Projektarbete, projektarbete, projektarbete. Detta dumma arbetet är nu ääntligen klart. Jag satt till kvart över två i torsdes natt för att det skulle bli klart till igår. Visst det handlar om en rolig sak men det var svårt att skriva på de olika punkterna eftersom man inte gjort det förut. Men nu är det inlämnat och jag har det bakom mig nu! Ja, nu har jag bara ett engelska arbete som ska vara klart till måndag. Eller, det är mer en rescention som blir ett stort arbete pga uppgiften. Svårt att förklara. Saken är den att jag nu inte ens har läst ut boken och det måste jag egentligen göra idag eftersom att jag jobbar imorgon. Men nu så ska jag till halmstad med Nene för att titta på en lägenhet i Tylösand till Sanna och Niclas. Så det blir en lördagskväll med plugg, nice...
Nej, nu måste jag rusa in i duschen om jag ska hinna vara klart tills Nene kommer. Vi hörs <3

RENT låtar och annat smått och gott.

Ja, om en vecka så har vi haft vår konsert och förhoppningsvis så har den varit lyckad. Jag har inte riktigt bestämt mig än för om jag ska bjuda in familjen. Jag vill men samtidigt inte. Mamma vill säkert jättegärna gå, men det vill hon ju alltid.
Jag ska sjunga Out tonight från rent och förmodligen också den underbara I Wish av den fantastiska Stevie Wonder.

Ja, vad har annars hänt. Jo mormor har opererat sin tumme idag. Hennes högra tummes led var helt utsliten så idag har hon fått en protes-led så att hon inte ska ha ont i tummen hela tiden. Allt gick bra, men när jag ringde mamma så hade bedövningen börjat släppa och då började smärtan att komma. Ajajaj!

Men nu måste jag skissa lite mer på mitt nutida-konst arbete så att det kan bli färdigt imorgon. På fredag är det inlämning och Louisiana som gäller.

Noooo!

Nu är lovet slut och det är förfärligt!

Skolan börjar imorgon med att ha CAE i 90 minuter och sedan en jefla håltimme som förmodligen kommer spenderas i caféterian eller ute på skolgården om det är varmt... Visst det kanske också är skönt men iallafall, trååååk!
På svenska-lektionen ska vi få tillbaka breven från i ettan, det kan vara intressant. Men nu kom jag på en sak, jag kan ju försöka plugga på hålan. Det tjänar jag kanske på.
Men frågan är om jag ska göra psykologiprovet.. Jag kan ju fråga om jag kan få göra det senare och säga till honom, om jag träffar honom, att jag inte kan göra det imorgon för att jag har behövt göra asmycket annat. Det kan jag göra..

Gaah.

Tomatsoppa med pasta!

Det gjorde jag som middag plus vitlöksbröd såklart! Yummy!

Denna dagen har inte varit lika produktiv som gårdagen. Idag hade jag tänkt att plugga historia och psykologi samt som jag skulle leta efter skor till balen och leta efter studentkortsinbjudningar. Men jag har iallafall lämnat mitt CV på Willys. Jag har aldrig sett så många som jobbat där samtidigt som jag gjorde idag. Nu ska jag lämna på Malmborgs, Coop och Ikea sen får jag se. Om jag inte får hos någon stannar jag i Danmark men jag hoppas faktist på att få jobba i Sverige. Det blir förhoppningsvis lättare och ta sig fram och tillbaka och så blir det förhoppningsvis inte några problem med missförstånd och sådant med språket heller. Så hoppas hoppas.!

Jag fick förresten reda på av mamma att när hon var i Australien för en massa år sedan så blev hon rådd till att söka till Ikea där, men det gjorde hon aldrig. Så nu har jag fått den idén. Om man säger såhär så om några år så är jag förhoppningsvis i Australien och jobbar där antingen i någon butik eller på Ikea.
A girl can dream!

Produktiv dag!

Idag har jag faktist gjort klart två saker på min påsklovslista och det är mitt CV och sedan min ansökan till Bjärnum, nu väntar jag bara på personbeviset innan jag kan skicka in den. Mitt CV ska jag nog lämna på Willys eller Coop imorgon. Jag hade förmodligen klarat mig med mitt 7-eleven jobb under sommaren men jag känner att jag vill jobba i Sverige och ha lite kortare pendling. Om jag nu skulle få ett willys jobb eller ett coop jobb så tar det mellan 10-15 minuter att cykla dit. Jag tänkte också söka till Ikea och då blir dt ju lite krångligare. Det är också en bra pendling dit, inte lika långt som till Kastrup men det kan väl ta samma tid att åka ut till Ikea kan jag gissa.

Imorgon måste jag hitta balskor och plugga satan för annars går mycket åt helvete känns det som.. Jag måste utnyttja tiden väl! Nu ska jag fortsätta titta på tv innan jag ska läsa lite till av något ämne jag väljer senare.
God Natt!!

Sommarväder!

Åh sånt underbart väder 15 grader i skuggan och 25 i solen. Jag har nu suttit ute i över en timme idag och ätit en mumsig fruksallad och läst min underbara engelskabok. Sånt här väder gillar vi!
Jag har idag också beställt en tårta till min student från Ultimate cake. Det blir en blandning mellan svart choklad och hallon, sounds good.
Jag älskar min Lila/Rosa Adidas tröja! <3

Påsklov!

Nu har påsklovet börjat och det är elva dagars ledighet som gäller och två av de kommer att bestå av jobb vad jag vet. De andra dagarna ska spenderas till vila, tv och plugg. Jag måste skriva mitt projektarbete, nutida konst arbetet, Religions arbete och plugga till historia och psykologiprov. Jag blir trött bara av att skriva det här. Men om jag lägger manken till så blir det förhoppningsvis bra. Tack SofiE för att du skriver in historia-anteckningarna på datorn åt mig, mucho nice.
Idag har jag skaffat Tele2/Comviq fast det börjar inte fungera förrens den 20 dvs samma dag som teaterperioden börjar. Så snart kan man vara social med sina vänner över sms, hihi^^

Inatt kommer Josse hem, jag har saknat henne.. Jag har inte träffat henne på en vecka dvs mycket tragiskt. Hur har jag kunnat klara mig?? Men förhoppningsvis ska vi ses under helgen. Nu ska jag göra mig iordning för att ligga o läsa en stund innan Scrubs börjar vilken är en av de bästa tv-serierna någonsin. Love it!
Jag tycker om min engelskbok jättemycket. Den heter Shopaholic and baby. Helt underbar!

puss

RSS 2.0