Dag 19, 2010.

Idag har jag inte gjort mycket. När jag har skrivit inlägget måste jag in i duschen och sen tvätta en maskin tvätt med mina jobbtröjor och dyl. Det jag annars har gjort är tittat på HIMYM och varit ute med Freja. Jag har tyvärr också slumrat till ett par gånger också så får se om jag kan sova ikväll. Josse kommer hit senare och då blir det väl kanske film eller prat en stund.
.
Puss och Kram
/Hanna

Dag 18, 2010.

Ja nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Jag har inte känt inspiration eller haft något roligt att skriva om. Eller ja jo, nu ljuger jag lite. Freja är här i en vecka och i fredags var jag på Måns och Viktors avskedsfest. Vi hade skitkul och vi var inte hemma förrens vid fyra på morgonen. Emelie och Amanda vaknade inte förrän klockan två. 
På lördagskvällen var vi hemma hos Lotte på middag med mycket trevligt sällskap. Igår jobbade jag från 16-00 med Ali och timmarna gick förvånansvärt fort.
.
Nu ska jag snart gå ut och gå en lite längre runda med Freja, ska bli skönt att komma ut en stund. Ikväll ska jag sjunga så eftermiddagen ska kanske spenderas i stan. Får se om jag får t.ex. Josse med mig.
Nu hinner jag inte skriva mer.
.
Puss och Kram
/Hanna

Dag 12, 2010.

Min lediga dag!
Jag kunde sova till halv tio och fy vad skönt det var. Nu onsdag och torsdag är det 7 starter igen men jag tycker inte att det gör någonting eftersom att jag är ledig både fredag och lördag. Plus att jag har ju bett om morgnar så jag får väl stå ut.
Fick schema idag för nästa vecka. Jan hade inte sett min lapp så jag fick ett pass på torsdagen då jag ska till tandläkaren. Jag ringde dit och jag får se hur vi kan ordna det. Ska kolla på schemat imorgon och se hur jag kan fixa det. Jag tror att jag kanske har kommit på hur jag kan göra. Jag byter med Patricia som jobbar kväll och sen om jag inte kan jobba pga tand-ont så får PH ta mitt pass. Men jag ska kolla hur jag ska göra imorgon. 
.
I eftermiddag har jag varit i stan med Josse och det har varit trött och segt för båda av oss. Vi båda var trötta så allt blev jättekonstigt. Jag tror att jag börjar få en riktig förkylning nu också för näsan har börjat täppa till och det känns som om jag har lite feber. Skit också, jag måste ju vara frisk till på fredag och lördag. Nu ska vi äta.
.
.
Puss och kram
/Hanna

Dag 11, 2010

Idag har varit en sån riktig flumdag på jobb. Inte så värst mycket att göra men pga trötthet så blev allt strange ändå. Timmarna gick snabbt och jag fick hjälpa till att lära upp en ny dansk som heter Fredrik. Jag ville inte egentligen men jag och Patricia hjälptes åt så det gick bra. Han kunde ju ingen svenska så jag fick prata den danska jag kan och det gick förvånansvärt bra men jag måste lära mig danska på riktigt. 
.
När jag jobbar med Patricia skrattar jag en stor del av tiden. Vi har samma humor och jobbar riktigt bra ihop. Fan vad jag garvade när vi satt ute idag. Alla som stod runt omkring stirrade på oss men det var roligt.
.
Jag är proppmätt efter en stor portion Hannas-rätt (en av de bästa rätterna som finns) och snart ska jag sova igen tror jag, haha. Har inte sovit mycket alls under senaste nätterna så jag har sovit igen iallafall en timme nu i eftermiddag. Imorgon ska jag förhoppningsvis inte vakna tidigt för sen ska jag upp tidigt onsdag och torsdag igen. 
.
Ska se om jag kan planera min lediga dag imorgon. Jag måste fixa kläder till fredag och planera lite annat så nu får jag lägga ifrån mig datorn.
.
Puss och Kram
/Hanna

Dag 10, 2010.

Jag har jobbat även idag. Jag jobbade med Ph och Andreas.
Jag hatar verkligen när folk ställer sin kaffemugg för långt ut på disken så att muggen välter och allt kaffe åker ut på alla Ritter sport-chokladerna så man måste tvätta av och sen torka dem. Som ni kanske förstår har det varit en av många sysslor jag har haft idag. 
.
Nu innan jag och Ph skulle gå hem hittar jag en lapp på lagret där det står att Jan har anställt tre nya personer. Hur kan han ha anställt så många, visst att de är deltidsanställda men ändå. Om han knappt kan hitta pass till mig hur ska det gå då? Det är två intervjuer till imorgon och han kanske ska anställa nån mer, OMG. Patricia blev helt chockad när jag messade henne om detta.
.
Jag ska jobba imorgon igen med Patricia^^ så nu ska jag äta sen ska jag slappa lite till innan jag somnar.
.
Puss och Kram
/Hanna

Dag 9, 2010.

Jag vet att inlägget är en dag sent men vi tar det i idag-form iallafall. 
.
Idag har jag jobbat mellan 7-14 men sen stannade jag kvar ett tag efter eftersom att det var Vincents sista dag. Det var så sorgligt men om han inte får jobb i spanien ska han nog söka till oss igen. Han åker på torsdag från Kastrup så han kommer in då och säger Hej Då en sista gång. Nästa gång vi ses blir förmodligen i april då han kommer hem, om han hinner hem till IDOL-auditionsen så ska vi söka tillsammans, yey! 
Det är verkligen synd att han ska sluta nu när vi har blivit bra vänner, jag kommer att sakna honom!
.
Kvällen har varit trött och spenderats mest framför tvn. Jag älskar verkligen "En värsting till syster 2" med Whoopi Goldberg. Musiken är underbar!
.
Puss och Kram
/Hanna

Dag 8, 2010.

Hallå hallå. 
En riktigt kall och fin fredagsdag. Ska snart klä på mig ordentligt och gå ut en runda. Jag skrev en lista igårkväll och det är bara fyra saker kvar. Jag har kunna göra de flesta småsakerna nu på förmiddagen så nu har jag hela eftermiddagen till de sakerna som tar lite längre tid. 
.
Igår försökte jag fixa till min blogg men oteknisk och dum som jag är kunde jag bara byta färg på hela bloggen men det blev inte bra så jag tog tillbaka det vita. Jag ska försöka kolla runt ett tag till på hemsidan men jag tror inte på att jag kan fixa det. Får se om Thessie kan ge mig lite tips sen. Jag saknar henne. Har inte träffat henne på överlänge. Thessie, hör av dig när du kan ses!!
.
Puss och Kram
/Hanna

Dag 7, 2010.

Therese, jag lägger inte allt där men det är för pillrigt att städa där bara. Det finns så många småsaker som är för jobbiga att damma av, haha.

Eva Rydberg är min idol asså. När jag såg henne som Soldaten Bom på tv igår så förstår man en sån stjärna hon är. Iallafall för mig! Eva är så mångsidig som artist så det är helt otroligt, I love her!

Nu sitter jag på Phs rum med hans skol-laptop (dvs hans laptop han "fått" av skolan) och softar. Vi har precis kollat på How I Met Your Mother. Ska se om jag kan sno hans playstation för en liten stund sen så jag kan komma längre på min omgång av CTR (Crash Team Racing). Även fast man är nästan 20 så är det alltid lika kul att spela tv-spel. Jag hoppas att detta barnasinnet håller i sig ett bra tag till. Vad ska man annars göra när man är ensam och har riktigt tråkigt och det absolut inte finns något roligt på tv överhuvudtaget??

Nu ska jag kolla vidare på internet innan jag stänger av datorn.

Puss och Kram
/Hanna

Dag 6, 2010.

Thessie, då ska du inte se i bokhyllorna, de ser för jävliga ut! Men tack för kommentaren^^

Idag har inte varit jätte händelserik men ändå mysig. En stund efter jag vaknat smsade jag Jaja och det resulterade i en timmes promenad i det underbara vädret. Imorgon åker hon tillbaka till lumpen efter ett litet jullov men vi ses nästa vecka igen då vi ska på samma fest, yeey.
Under eftermiddagen har jag inte gjort mycket. Jag följde med mamma och pappa till coop och sen köpte vi finally presenter till Alis son. Nu fick ju Ali sin son för en månad sen men bättre sent än aldrig, eller hur?!

Nu ikväll är det "Soldat Bom på Fredriksdalsteatern" (Eva Rydberg) och jag har laddat upp med en massa godis så nu ska jag gosa ner mig i soffan.

Puss och Kram
/Hanna


Dag 5, 2010.

Idag är det tisdag och inte vilken tisdag som helst, det är min namnsdag!
I vår familj är det bara de "riktiga" namnsdagarna man firar som Hanna, Philip osv. Då får vi varsin 100-lapp och en hälsning sen är firandet över, haha. Jag har fått två sms hälsningar också, en av Nene och en av Thessie.

Idag är det jobb mellan 15-22 och innan det måste jag köpa ett nytt diadem och så ska jag se om jag kan lämna Twilight-filmen till Isabelle. Lovade ju henne att hon och Alexandra skulle få låna den eftersom att ingen av dem hade sett den.

Igår städade jag mitt rum och jag tänkte bara lägga upp två bilder om hur det ser ut nu!





Puss och Kram
/Hanna


Dag 4, 2010.

Nu kollar jag på RAW comedy och det är skitbra ikväll. Bättre än vad det brukar vara tycker jag. Det är tvn som har gällt hela kvällen för jag har huvudvärk och mår inte riktigt bra. Tänkte faktist snart gå och sova så jag är pigg inför jobbet imorgon. Värdelöst att må dåligt på jobbet.

På tal om jobb så har Josse varit över idag och lämnat CV på 7-eleven. Hoppas att hon får det, hade varit skitkul och så bra för henne. Vi möttes sen upp i stan och fikade. Efteråt åkte vi hem här och tittade på How I Met Your Mother, det är verkligen en av de bästa serierna nu alltså, vi åt och sen åkte hon hem.

Jag har nu träffat Josse tre dagar irad och det har jag verkligen ingenting emot. Josse är en av mina bästa vänner! Love her!

                  

Puss och Kram
/Hanna


Dag 3, 2010.

Idag har jag slappat hela dagen med Josse. Hon kom hit igårkväll, vi tittade på film, How I Met Your Mother (jag har säkert fått 4-5 personer att älska den serien) och snackade. Välbehövt och mysigt. Som idag har vi inte gjort någonting utom att titta på Pelle Svanslös, ätit och slappat. En sån dag har jag inte haft på riktigt länge. Jag har jobbat varje helg (lördag och söndag) den senaste månaden så denna dagen har jag verkligen längtat efter.
Sorry att jag tjatar men det har varit så skönt att vara ledig en helgdag!

Josse kördes hem för en stund sen så nu kollar jag på "En värsting till syster" - underbar film!

Imorgon har jag bara nagelbyggning inplanerat och imorgon är det bara tre veckor kvar tills dansen börjar, wiiie!!

Ska snabbt in i duschen nu och sen får jag se vad jag hittar på.

Puss och Kram
/Hanna

Dag två 2010.

Har jobbat ännu en dag. Jag är helt slut men jag jobbar iallafall inte imorgon så jag ska försöka att inte klaga. 
Eller en sak får jag klaga på. Jag ville få bort mina kvällspass nästa vecka så jag frågade Vincent om han kunde byta med mig så jag tog hans dagspass och han mitt kvällspass men det kunde/ville han inte. Jag frågade Monir om han kunde ta min kväll på söndagen och jag hans morgon men hans pappa skulle komma hem då (sa han men man vet aldrig). Så varför ska jag ställa upp för folk när de inte ställer upp för mig?!
Tur är väl att jag har en bror som jobbar på samma ställe som för en gångs skull kunde hjälpa mig. Han tog mitt torsdags pass så jag kan komma rätt till lördags-morgonen. Snäll bror =)
.
Nu ska vi äta.
Puss och Kram

Gott Nytt År.

Ett nytt år har börjat och det har börjat med jobb. Klockan halv åtta ringde klockan och jag gick upp för att fixa till mig inför en dag på jobbet. Tåget gick i tid =) och dagen på jobbet var inte helt fruktansvärd. Det var bara jag och Jacob så vi turades om att stå i kassan och göra annat. Imorgon är Caroline också där så då får jag kanske stå ännu mindre i kassan. Hoppas hoppas. 
.
Nu måste jag gå och tvätta mina jobb-tröjor. 
.
Puss och Kram
/Hanna
 

RSS 2.0