make a sudden move

Idag är det exakt en månad till JULAFTON! wiiiie

Idag har det varit en hyffsad dag. Måndagskonsert istället för dans var ju iallafall ett minus. Det kan jag säga klart och tydligt. Den låten jag sjunger solo på ska vi istället ta till våren för att kören och musikerna inte var tilräckligt synkade.. Attans!
Idag har jag också haft körlektion, han var petigare än vanligt.
Imorgon är det först engelska och sen har jag typ håla mellan 9-13,20 o sen på musikalen ska vi förmodligen bara ta foto o sen gå hem. Men jag kan ha fel på den punkten!

Asså, när jag tittar på dig pirrar det i hela mig!!

Yeah, what to do now?

Nu har jag äntligen fått lite snö, jag är överlycklig.

Idag så var Musikalarna på skolan på nöjesteatern och tittade på High School Musical, den är söt men det finitivt inte lika bra och söt som den svenska versionen av mamma mia <3
Men det är klart, den personen som har gjort att det blir bra i båda är ju min Martin! <3
På söndag är det kör-rep för musikalen. Jag tycker om musikalen och hela musikalengänget <3
Egentligen ville jag med alla ut till KB efter HSM, men på grund av världens största väska och extrem huvudvärk fick jag avstå. Men nu ska jag kolla klart på internet och sen är det soova som gäller..

i want snow, now!

jaha, nu har man fått veta att det snöar i Stockholm. oh ja, här kommer det väl inte snöa förrens i typ februari :(

if we were a movie, you´ll be the right guy

Ja, nu är det onsdag och internet har legat nere sedan igår. Äntligen funkar det igen!
Igår var det musikalrep som vanligt och jag älskar det. Kids game kommer att vara bäst i hela musikalen, tror jag iallafall och några till. Det är där jag och Eve ska sjunga solo =) Imorgon är det dags för Bjärnum med Eve och Josse (om hon inte är sjuk, för då får hon inte följa med) och det ska bli så kul att komma dit igen. Jag tycker verkligen om den skolan. Nu hoppas jag bara på att denna klassen är lika duktig som den förra, men jag kommer att sakna min Christian iallafall.
Sabina i min dansgrupp fick en bil av sina föräldrar för någon månad sedan och igår klarade hon sin uppkörning, jag kan nästa lova till 100 procent, att om jag hade fått en bil av mina föräldrar så hade jag pluggat satan till teorin och övningskört så det ryker!

Teddy har nu iallafall börjat försöka hjälpa mig med min bloggs nya layout, för jag kan inte ha det såhär längre. Jag saknar honom, har inte träffat honom på snart ett år. Mycket tragiskt!

Jag vill ha en laptop nu, men jag gissar att om jag vill det så får jag betala den själv och det vill jag inte riktigt. Jag betalar mer än gärna typ lite mer än hälften, men sen tycker jag att mamma och pappa kan hjälpa till. Antingen en macbook eller en rosa sony vaio.

I dont dare to talk to you, please talk to me!


monday night

Jaha, nu är det måndag kväll ännu en gång och jag sitter här nu och tittar på two and a half men serien, goda skratt förlänger livet. Dansen var ju som vanligt jätterolig men det börjar bli svårt nu. Jag har idag hämtat mina glasögon, de har fått mycket god kritik från kompisar. =)

Asså, det finns jättemycket jag kan berätta om idag men jag pallar inte.

I don´t wanna do this anymore

Ja, vad ska man säga om dagen som kanske är intressant. Jag och Monir var båda så jevla trötta men vi fick iallafall varandra att skratta väldigt mycket!
Asså, jag kan egentlöigen inte säga så mycket om denna dagen så jag kan väl börja berätta lite om nästa vecka: Imorgon (måndag) så ska mina glasögon vara klara, imorgon är det även dans som jag hoppas kunna vara med på + att imorgon så börjar den jevla läsperioden igen (skit skit skit). På tisdag är det musikalen igen =), på onsdag är det dans, på torsdag är det dags för mig, mamma, eve, anna och josse att åka upp till Bjärnum för att titta på Jonnas elever. Jag tycker om den skolan, den är mysig och förhoppningsvis den skolan som jag ska gå på om ett år. *hoppas hoppas* På fredag är det musikalen och sedan dags för att åka upp till mormor och morfar för att fira morfars födelsedag. Lördag vet jag inte riktigt än o på söndag är det dags för ännu en arbetsdag. Denna gången med Andreas som ansvarig. 

One Tree Hill <3  

Higher ground

Efter en uppgång 5,20 imorgonbitti är det marsh in i duschen för att sedan börja ta sig till jobbet. Det är mörkt när jag kommer till jobbet och det är nästan mörkt när jag åker från jobbet, tragiskt eller hur! Men det brukar vara roligt efter ett tag iallafall, men imoron är det inte Andreas som har ansvar för butiken utan det är Atif och jag diggar inte riktigt honom, han är lite weird. Som tur är så jobbar jag med Monir <3 han är skitrolig att jobba med, verkligen. Han, Vincent och Ali är definitivt roligast att jobba med. ^^
Ja, min åtta-timmars-sömn-gräns är ju överstigen med ca 30 minuter. Jag mååste sova, men en av de bästa BECK-filmerna är ikväll och då kan man ju inte sova. Älska Beck och Gunvald Larsson!
Läxorna som jag skrev innan som skulle göras idag är inte ens halvgjorda, jag har läst två av fyra kapitel i engelskboken sen så har jag haft så ont i huvudet så jag nästan har blivit galen. Men nu ska jag logga ut härifrån och titta på Beck i min varma goa säng.  

Btw, igår fick jag och Evelina reda på att vi ska sjunga lite solo i musikalen, LYCKA!

why?

Nu har vi Ida och Freja och jag är lycklig. Det är alltid ett nöje att ha dom här, för dom är så mysiga och så snälla hela tiden. Jag älskar dom!<3 Jag vet att dom är hundar men vadådå? Hunden är ju faktist människans bäste vän!
Om tjugo minuter börjar Scrubs på trean och sen efter det är det engelskaplugg, teoriplugg och liite historia renskrivning på anteckningarna. Men egentligen borde jag börja redan nu, palla!
Ikväll kommer förmodligen Josse hit för att det är Camp Rock på femman.
Nu vill Ida att jag ska gosa med henne.
see you

ambition is not here

Jag som trodde att idag skulle vara en jätterolig dag med sovmorgon, teater och sedan musikalen<3, Men tji fick jag, nu sitter jag här med feber, hosta och huvudvärk och vill bara sova. Jag har sjukanmält mig till skolan men ska ändå försöka gå till musikalen, vet ju inte om vi ska göra något nytt.
Jag vill ofta vara sjuk från skolan, men inte nu kunde det inte varit nästa vecka då alla de tråkiga ämnena kommer tillbaka! Men egentligen måste jag använda denna sjukdagen till att plugga både körteori och engelska. Måste läsa ut boken och skriva nån jevla uppsats. Jag får hoppas att jag har några krafter till att göra det senare.

dancing queen

Nu när jag har kommit hem från dansen vill jag bara dit igen. Jag tror verkligen att dansen är mitt liv, eller ja iallafall en väldigt stor del av mitt liv. Jag måste komma ihåg på fredag att fråga Jonna vad jag ska göra för att kunna utveckla mitt bäcken (låter weird, men det behövs). Sista danslektionerna är den 8 december, min uppkörningsdag, och jag ska säga till Jonna nästa gång vi kör henne till bussen att om jag klarar uppkörningen så ska jag banne mig köra henne hem till Trelleborg. Jonna är den bästa dansläraren EVER!
Idag så var vi o kollade på Barnens scen i folkets park, där vi ska vara nästa år då vi spelar upp Pinocchio. Den scenen är så söt, iallafall så gjorde vi lite övningar (som var mycket roliga) och sen var det dags för att gå tillbaka till skolan, ta bussen till centralen, beställa glasögonen och sedan bege mig till dansen.
Nu har jag ont i huvudet och ska snart titta på Prison Break <3 Love it!

god natt

just another sunday

Jaha, nu var lovet slut och jag är trött, ska det vara så?
Jobbet idag var rätt okej, men inte så roligt som det brukar vara.. Andreas hade idag varit där sen innan Monir kom (alltså innan 6,30 waow) så han hade ju fixat typ aööt som vi brukar göra under dagen och på efetrmiddagen, så det har egentligen bara varit att stå i kassan idag. Boooring.

Nu måste jag egentligen skärpa mig med mina läxor ordentligt, engelskan (både boken och brevet) ska ha varit klar nu och min loggbok till mitt projektarbete har jag inte ens börjat skriva i än. I SUCK!
Imorgon är det dans och jag hoppas att det kan muntra upp mig, men innan det så måste jag stressa ifrån skolan till optikern och beställa bågarna, mina otroligt fina peak-bågar (inte dom snyggaste som finns men dom är riktigt fina), för att sedan ta bussen till dansen från centralen. PALLA!

AAAAH, igår alltså, det var verkligen det roligaste på länge. Jag skrattade och skrek så jag var riktigt hes imorse, wiiie heshet är roligt :P.
Björn, det finns inga ord att beskriva dig med! Du är för bra!

Nu efter hål i väggen är det parlamentet och efter det så är det ju förmodligen nån bra film på tvn så att engelskan måste skjutas upp lite till, det värsta är att även om det inte är nån bra film och engelskan börjar bli gjord kommer jag somna. skit skit skit.

my junk

Ja, nu är det inte många timmar kvar innan jag sitter på slagthuset och tittar på min favorit Björn. Så länge jag har längtat efter denna dagen, helt sjukt alltså. Så idag klockan halv sju ska jag gå ut till busshållplatsen, ta ettan in till gustav och sedan gå därifrån med Josse och hennes två kompisar. Nu under dagen har jag änsålänge hunnit att läsa två kapitel ur engelskboken. Texten är så liten så jag tror jag får damp och nu när jag har fått veta att jag ska får läsglasögon så känns det ju jättebra att sitta och läsa och anstränga ögonen ännu mer. >.<

Imorgon är det jobb med Monir igen, love it <3
Jag har märkt också att jag jobbar alltid med danska killar Monir, Andreas och Atif. Men det gör inte mig nånting egentligen, den enda jag egentligen pratar med är ju Monir och ibland Andreas om det är något speciellt. Men det som är bra är ju att Monir kan lite svenska och underhåller mig ibland med sina konstiga svenska meningar + att Andreas typ bor i sverige så han fattar vad jag säger när jag pratar svenska :) Annars är det engleska som gäller. men men, det är övning i språk som ger färdighet, ehm typ.

men nu ska jag snart in i duschen för jag pallar inte gå upp så tidigt imorgon för att behöva dra ig in i duschen.. hellre går jag upp 30 minuter senare.

RSS 2.0