everything was easier

Allt var lättare när man var liten. Jag saknar dagis!
Problemen man hade var att man inte hade den leksaken som var nyast eller att man ramlade på gruset när man lekte pjätt. Nu som detta med kbh jag visste ju att det inte var säkert men jag ville liksom och trodde att det skulle gå.. Förhoppningsvis imorgon slänger hon samhällsboken åt sidan och följer med.. Varför plugga till ett sånt jevla ämne som är helt värdelöst. Ajja, jag tycker om henne iallafall, jag bara tycker att det är lite konstigt.
Det nya schemat verkar ändå okej, men det tycker man väl inte när man sitter på psykologilektionen på fredag eftermiddag till klockan fyra. Men dansen är lagd på en dag. Onsdagen börjar och slutar med dans.. + Att jag dansar för Helen på kvällen sen. Träningsvärk!

Jag tycker om mitt 7-eleven jobb och skulle inte byta bort det för vilket jobb som helst (typ). Det är bara underbara människor som jobbar där, jag trivs jättebra och det är ett helt okej jobb i sig. Igår när jag kom till jobbet var jag väldigt trött och inte alls speciellt sugen på att jobba. Jan vet verkligen hur man ska göra mig glad. Jag tittade på min timsedel och längst ner så hade Jan skrivit att denna månade får jag lön + en bonus på 750 kronor för att jag alltid är hjälpsam och ställer upp för min kollegor. Det förgyllde min söndag ordentligt. Sen att jag jobbade med Monir var ju också en fördel. Men det som var synd var ju att Julie var sjuk så det vara bara vi två och Andreas där enda tills två, då Linn och Ali kom. Och sen eftersom att Andreas inte står i kassan speciellt så stod jag där non-stop från 7-14. Efter det så gick jag till banken o fixade växelkassan och sen gjorde jag bakplåtarna. Det är roligt.
Monir är en söt bitch!

Om två veckor börjar dansen och jag längtar asmycket efter den!! Jag dansade senast i lördags på Malmöfestivalen, wiie, och det gick så jevla bra! Egentligen behöver jag införskaffa ett par nya dansskor men jag tror att jag ska vänta tills nästa år då jag har fått in lite mer pengar. Det känns nämligen som att svansjön kanske har höjt sina prider. Inget är säkert, det bara känns så. Nog för att jag älskar Rydbergs så vill jag faktist inte köpa skorna som erbjuder. Det känns som att svansjön har bättre kvalitet! Det syns iallafall i plånboken, Rydbergs säljer sina för ca 975 eller något sånt. Sista jag köpte på svansjön kostade dom 1600. Mamma fick damp när hon fick reda på det. Men nu har jag haft dom sen jag gick i åttan och tycker att jag förtjänar ett par nya. Dans är mitt liv! <3

Låtar som är älskvärda:
Alphabeat - Fascination
Martin Hedegaard - Show the world
Rihanna - Take a bow
Rihanna - Disturbia

Idag har jag köpt fem nya block och en pärm till det kommande skolåret. Dom kommer förmodligen att användas flitigt. En hel del anteckningar kommer förmodligen inte vara mina egna utan avskrivna av Thessie. Hon ska få en blomma när vi slutar. Hon hjälper mig verkligen med anteckningar, för jag är ingen sån person som kan skriva o lyssna samtidigt men det är hon så därför är hon så vänlig att hon låter mig skriva av dom!

Nu får jag väl sluta skriva, men jag måste väl säga/skriva att det var väldigt skönt att skriva av mig såhär. Det har jag inte gjort på väldigt lång tid. Hihi, jag vill också försöka att få lika långa och intressanta inlägg som Nora, men jag lyckas inte riktigt. Möjligtvis denna gången på längden men förmodligen inte på intressenivån.
Nu när jag kommer på det också, min drömkille är Gay! Så deppig jag blev i lördags då Jonna berättade det, men men, man kunde väl räknat ut det men jag ville väl inte tro det. Han är ju så söt och duktig! Puss på dig Martin!

RSS 2.0