Musikaldag.

Idag har varit en rolig men en väldigt uttråkande dag. Det började klockan elva då alla fick nya myggor. Mitt nummer blev denna gången 13.  Hmmm, lyckonummer eller olycksnummer. Vi får hoppas på lyckonummer! Sen var det dags att fixa i logerna och på scenen. LUNCH. Vi blev nästan en halvtimme försenade pga att alla var för långsamma och för att det alltid blir en riktigt lång kö vid microvågsugnarna, det finns ju bara tre. Eve  och Antonio skulle ha cigg, jag skulle ha tuggummi och Anton skulle ha snus så vi gick till G&G Superstore när vi inte hade speciellt mycket tid på oss. Det var väl dumt, men vi var absolut inte sist klara. Vi är duktiga!
Vi började sen med att fortsätta med det tekniska genomdraget där vi slutade det i tisdags. Jag tyckte att vi kom långt, men jag har ju absolut inget att göra där bakom i ca 13 scener. Nu har jag fått lite smågrejer, men iallafall. Jag har nog inte varit så uttråkad på länge. Vi var klara ca 17,30. Imorgon börjar jag klockan ett. Det är så skönt. Men det är klart, vi vet ju inte när vi slutar och det kan ju bli länge. You never know, you know.

Ikväll är det jättebra tv-program. och filmer. Nu är det Ace Ventura på femman och Miss Secret Agent på trean. Klockan åtta är det final i körslaget på fyran och Så som i himmelen på ettan. Dvs att tre saker krockar. Sen efter Miss Secret Agent ett, så börjar tvåan. En hektisk tv-kväll.

Full pott i Let´s Dance

En ganska tråkig kväll, men jag har ändå haft det helt okej. Jag har pratat med Anna i telefon i nästan en timme och fyrtiofem minuter, myspys. Något mer ikväll har inte hänt, inte vad jag vet iallafall.
Jo, Morgan och Helena fick 40 poäng ikväll dvs full pott i Let´s dance. Faen va dom e grymma..
Jag har också kört min lillebror till konserthuset för att han sen skulle ta sig till Vellinge.
Nu ska jag sova, för jag ska repa imorgon. Good Night!

300109

Näst sista dagen av 2009 års januari. Imorse hade vi inget musikalrep och det gjorde så att jag fick sova till tio i nio. Jag tycker om sovmorgnar. Nu har jag varit duktig och kollat på Heleneholms interntv på internet där det står att vår psykologolärare är borta. Dvs att vi slutar redan klockan två idag istället för fyra. Score! Hoppas detta stämmer nu bara.
jag smakade Echinagarden igår och det var ju bara så growse. Så jag tror jag satsar på esberitoxen istället.

Nu ska jag snart börja fixa till mig men jag måste kolla några saker till på datan. hörs senare!!

En hyffsad kväll efter en jävlig dag

Det blev ett tredje inlägg banne mig. Efter en sån här jävlig dag som jag har haft måste jag säga att den avslutades hyffsat med kyrkan. Jag har saknat det lite men det är fler och fler människor som försvinner därifrån hela tiden. JAg förstår de ju, men det är lite tradigt. Jag hoppas nu också på att mitt religionsarbete anses klart imorgon av Thessie som ska läsa det.
Imorgon ska vi inte dansa utan vi ska ut och leta kläder till föreställningen i maj, som jag inte riktigt vet ännu om jag kan vara med på eller inte. Tragiskt. De måste planera in det smart, jag är redan på Helene att hon ska lägga både Jonnas och hennes på samma dag så jag slipper vara på flera ställen samtidigt, för som alla vet så går inte det. Jag kan faktist inte dela på mig, även fast det hade kunnat vara bra ibland.
Nu är jag trött och ska snart nanna. Måste göra mig iordning först bara. Jag börjar tio i elva imorgon. Yes en sovmorgon!! Hoppas att vi får tillbaka våra psykologiprov imorgon. Jag vill såå se mitt!

Good Night!

Sämsta dagen på länge

Dagen började hyffsat dåligt med att mamma väckte mig 20 minuter innan min klocka skulle ringa för att jag skulle skicka det jag skrivit i religionen till henne så hon kunde korrekturläsa och lägga till eller ta bort småsaker. Min mamma är snäll med sånt.

När jag väl kommer till skolan klockan tio för att ha gospelkör så går jag förbi cafeterian och ser rätt många därinne som också är med i gospelkören, min första tanke då är shit, nej det får inte vara inställt. Min nästa lektion är inte förrens tjugo över ett. Kommer in till aulan, den är tom, och kollar sen på interntvn. Almaz är sjuk. Skit också!

Håltimme i cafeterian med musik-estetare är roligare än vad man tror, även fast de är tv-spels nördar, haha.
Jag satt med på resten av min klass arbetsmiljölektion och jobbade med religionen, två inte speciellt roliga ämnen samtidigt, yeeey, typ not!

Sången skulle börja tjugo över ett och när vi kom dit så såg jag Filip (som är där innan oss) gå utanför på skolgården och blir lite misstänksam över lektionen. När Charlott kom dit ringde vi Malin och får beskedet att vi inte ska ha någon lektion idag. Hon trodde att hon hade sagt det till oss, men nej! Så jag har varit i skolan under halva dagen och inte haft en enda lektion.

Nu när jag är hemma har jag sovit en liten stund och sedan klurat lite till på religionen. Ska kolla med de i kyrkan om de kan hjälpa mig lite. Sen när jag har skrivit in det ikväll så är jag klar. Det känns väldigt bra. Jag ska be att typ Thessie läser igenom det imorgon och ser om jag ska göra några ändringar, för isånnafall så skickar jag det över mail eller över pednet till någon i min grupp. Nu ska jag snart börja göra mig klar inför kyrkan. puss o kram

Nu är det morgon igen.

Jag börjar bli bättre och bättre på att göra klart mina listor jag skriver upp i min elevkalender, gytt.
Jag har faktist försökt att klura ut låtarna men det tar för mycket tid och så vet jag inte riktigt var jag ska kolla i noten. Jag är inte dum i huvudet men det är lite svårt att se. Pinocchio-noterna är ju katastrof!! Jag har iallafall börjat så smått på religionen också. Hoppas att den blir klar ikväll, jag vill verkligen till kyrkan, men jag vet redan att jag inte akn stanna så länge. Musikalen är inställd imorgonbitti för att vi ska kunna sova ut. De är så snälla mot oss. Nu måste jag verkligen rusa in i duschen. Hörs senare kanske.

Trött!

Ännu en skoldag över och tacka gud för det! Jag är så trött nu när musikalen håller ihång länge på kvällarna och sen ska man vara i skolan klockan åtta på morgonen. Jag är gärna med musikalen länge, men sen när man ska upp tidigt som fan så är det inte speciellt roligt. Men snart är vanliga skolan över för några veckors tid. Bara musikal i två veckor sen lov och sen är jag förmodligen borta halva den veckan efter lovet också.

Jag vill jättegärna ut och resa, men eftersom att vi förmodligen åker den 13 (då det är dags att riva allt efter musikalen) så känns det som att jag förlorar dyrbar tid med mina, nu iallafall, favoritmänniskor! Å det vill man ju inte. Jag hade hellre åkt efter lovet för då kunde man ha spenderat hela lovet med dem. Det hade förmodligen varit så jävla roligt.

Imorgon har jag två lektioner för amk:n är för teatrarna. Dvs att jag har Gospel och Ensamble. Jag måste lära mig en låt till var och det är inga roliga låtar. Jag vet inte riktigt hur jag ska lära mig dem. men men, det får väl gå som det går. Jag vill inte heller ringa eller messa Almaz och fråga vad det var i låten som vi skulle lära oss, för då tycker hon väl att man är dum som frågar så pass sent. Men ajg får se vad jag gör, kanske blir det ett mess till Almaz.
Idag var det panerad fisk i skolan, yummy.

Musikaldag

Jag har varit hemma i snart en och en halv timme från skolan och jag är helt slut, jag ska snart sova. Tänkte bara skriva lite om min dag, började 10 och har haft musikalen sen dess, det är tur att det är roligt annars hade jag typ dött. Maten i skolan var god (för en gångs skull), vi har fotograferat saker till programmet och sen gjort lite blandat. Vår första lektion imorgon är dans, yuck! Jag vill bara vara hemma och sova. Det är en av de få danser jag varkligen inte vill vara på.

Jag vill också bara skriva att jag hatar malmös stadsbussar!!

Du är så söt så att jag nästan kreverar!

Dansen <3

Nu har dansen börjat igen och jag är överlycklig och jag kommer förmodligen ha träningsvärk imorgon (jag blir förvånad om jag inte har det!).
Imorgon är det dags för musikalrep hela dagen. Dans och musikal, kan det bli bättre? tror knappast det! <3

Jag har pratat med Anna nu en stund över telefon ikväll och hon förstår mig verkligen och hon lyssnar bra. Hoppas att hon tycker lika dant om mig. Hon är en av mina bästa vänner! Puss på dig!

Nu är jag trött och ska snart se Prison Break, men innan dess har jag lite skolgrejer som måste göras. Detta blir nog det enda inlägget för idag, jag har märkt att jag blir sämre och sämre på att skriva här. Puss

Va fan!

Efter mitt inlägg imorse har inget speciellt hänt. Jag har hjälpt mamma och Philip att tvätta bilarna, sen var det läsning av Twilight och efter det så har jag suttit här, tittat på Enchanted och haft allmänt tråkigt.

Jag har verkligen inget liv. Det känns inte som att jag har några kompisar som bryr sig speciellt heller. Jag blir bara så ledsen att det alltid ska vara jag som frågar och sen att det är tveksamma Ja:n som kommer fram. jag är så trött på det nu! I skolan är det väl okej, men jag är verkligen ensam på fritiden, and it sucks! Jag tycker ändå att jag försöker, men det blir ju inte bättre för det. Inte enligt mig iallafall. Det är kanske patetiskt att skriva någonting sånt här, men eftersom att jag inte gör nånting annat än att vara ensam och tråka mig så får det vara så.

Jag är för deppig för att skriva nu och jag säger bara, tur att musikalen och dansen är så rolig annars hade jag knappt haft nånting roligt i mitt liv!

Äntligen sovmorgon

Nu är det morgon igen och jag har sovit satan. Mycket skönt. Jag har sovit i över 9 timmar och jag kunde sovit mycket längre om inte myshundarna hade väckt mig. Men sånt är livet. Det är ingen musikalträning igen förrens på tisdag ju så man får vila upp sig mycket nu, men dansen börjar på riktigt imorgon dvs både Jonnas och Helenes och det gör ju att jag förmodligen kommer att vara stel av träningsvärk på tisdag och inte kunna göra så mycket och jag känner på mig att vi ska ha genomdrag och massa repetitioner av jobbiga scener. Men jag får väl strecha innan helt enkelt om det är så jävligt.
Nu ska jag kolla om det finns några biljetter till Boeing Boeing på nöjesteatern med Eva Rydberg och Ulf Brunnberg i huvudrollerna. Jag och mamma ska förmodligen gå, wiiie!

Hörs senare gissar jag.

Jag är så trött

Jag är trött på en sak nu, jag försökte skriva det här nyss, men det låter bara för jävla dumt. Så om någon läser detta och undrar vad det var jag tänkte skriva, please contact me!


Ännu en underbar musikalträning!

Jaha, nu var man hemma efter ett långt rep. Men det blir nog ännu längre på tisdag (då det egentligen är studiedag) för Linda sa att det blir från förmiddagen kanske ända in på kvällen. Snacka om att inte ha något liv, visst det har jag ju knappt ändå.
Efter repet så körde jag Anton och Anna hem till Svedala och jag säger bara vilken håla! Deras centrum är typ mindre än limhamn och det är 30 genom hela stan. Men det verkar ändå lite mysigt. Där bor iallafall roliga människor.

Imorgon är jag helt ledig, då ska jag sova tills jag vaknar och bara slappna av. Jag har lite svenska att läsa, men jag får se om jag pallar.

Nu pallar jag iallafall inte skriva mer, jag hade egentligen kunnat skriva mer men palla!

Ida, Freja och Sonja

Det är dom tre hundarna vi har passat från igår till idag. Men vi ska passa Ida och Freja till på måndag, jag är överlycklig. Jag älskar verkligen att ha dem här. Man får en sån hemkänsla när någon kommer till dörren och viftar på svansen när man kommer hem.
Sonja är fortfarande en valp och typ världens sötast också. Vi passade henne för ca en månad sen och jag blev kär direkt. Fatta så glad jag blev när jag fick reda på att vi skulle ha henne nu. men nu har Joakim och Marie hämtat henne så nu har vi bara da andra myshundarna kvar.

men nu ska jag äta och sen ta en dusch, för jag ska köra om en timme till musikalen.

Jesus Christ Superstar

Idag är detta det första inlägget, väldigt sent jag vet men har man haft en fullspäckad dag så har man.

Imorse var det musikal som vanligt och då provade jag ut lite kläder med våra snälla kostymör Bella. Sen var det Nutida Konst där vi kollade klart på swing kids, en bra men hemsk film. Sista lektionen var psykologi, där provet var. Provet var den stencilen vi fick för två veckor sedan och typ tre frågortill. Jag känner att jag har goda chanser att få mvg på detta, faktist. Hehe.

Nu ikväll så började dansen igen, wiiiie, jag älskar Jonna dansen. Helen-dansen också, idag fick jag reda på att den gruppen inte ska finnas kvar till hösten. OMG det är ju tragiskt.
Efter dansen så sprang jag ner i omklädningsrummet och sedan ut i bilen där pappa så snällt väntade på att köra mig till Malmö Opera för att se JSC. Andra akten var bättre är första. Jag säger bara Ola Salo släng dig i väggen. Judas och hans magmuskler <3

Disney on ice!

Disney on ice är något av det bästa jag har sett, det var så underbart att se de gamla disney-historierna visas på ett sånt sätt, kostymerna var helt fantastiska. De klänningarna är inte att leka med, jag vill ha en sån klänning som balklänning! Konståkning är något jag alltid velat göra, men när jag var mindre så började jag aldrig för att man var tvungen att dansa balett, och det var jag inte så sugen på. Men nu ångrar jag det lite.
Josse jobbade på Arena ikväll och jag kan gissa att hon skämdes lite för sin utstyrsel.. Jag har en bild som jag ska lägga upp på bilddagboken senare. Imorgon är det klädesprovning med Bella, måleri och sång med Irene(?). Sen är det några timmar senare det fruktade psykologiprovet.
Om jag ska hinna läsa igenom allt en gång innan jag somnar så måste jag läsa snart, så jag hinner inte skriva mer nu. PUSS

One Tree Hill

Jag älskar den serien och jag har inte sett det avsnittet som går nu.
Jag har idag fått hem mitt riktiga körkort, eller jag fick hämta det på posten men iallafall. Jag har också vaxat benen och pluggat, pluggat, pluggat psykologi. Jag kan ju då säga att jag inte fattar det mycket bättre för det, men jag ska skriva anteckningar på de sista två sidorna och sedan läsa igenom det.

Nu är det mat, yummy

Blähäpp sa det söta lilla grodan en dag...

Varför fick jag den låten i huvudet?

God Morgon allihopa,
Hur är det idag? Med mig är det helt okej. Men jag vill inte behöva sitta med psykologin hela eftermiddagen som jag vet att jag kommer att behöva. Men om jag åker hem lite tidigare från farmor så börjar jag förhoppningsvis plugga tidigare.. För efter Disney on ice ikväll vill jag lägga mig i sängen och läsa Twilight, jag har inte haft en chans sen i måndags morse, skamligt! Jag ska snart hoppa in i duschen innan jag åker till Helen, jag kör dit själv. ^^

Imorgon ska vi får hit Ida, Freja OCH Sonja. Fick reda på det idag, synd att jag är borta hela kvällen. Först skolan, sen dasen och sedan direkt till stadsteatern för att se Jesus Christ Superstar. Ska bli kul att se den, vad jag har hört så är det skitbra.
Men nu måste jag in i duschen så jag inte blir försenad.
Puss

Trötter!

Jag har faktist varit duktig idag och pluggat psykologi.. Men det tar ju sån himla tid eftersom att det är så tråkigt.
Jag är trött, alltså jag menar riktigt trött så jag funderar faktist snart på att göra mig iordning och lägga mig i sängen och läsa, inte psykologi men Twilight eller något annat mysigt. Jag funderar också på att någon dag snart åka in till stan och köpa en riktig mysdräkt och lite mer träningskläder (både till musikalen och dansen). Båda två kommer att behövas de närmsta veckorna. Jag älskar mjukiskläder och träningskläder, det är så bekvämt!
Imorgon är det resursdag, dvs att man ska ha utveklingssamtal och resten av dagen ledig. Men jag ska inte ha nu utan på teaterperioden om det finns tid till det vill säga, man vet aldrig. Imorgon ska jag iallafall plugga, läsa och vaxa benen. det gör vansinnigt ont, men vill man vara fin får man lida pin.

God Natt

Lite duktig iallafall.

Jag försökte skriva ett inlägg igår, men eftersom att blogg-sidan dampade så gick ju inte det. Jag har verkligen försökt att vara aktiv med min blogg nu, men det är inte så lätt som det verkar..
Igår var jag iallafall i skolan i tolv timmar, de sista åtta var nog roligast. De sista åtta, det låter som att jag bara hade en rolig dag, svaret är nej men det mesta var helt okej.. Musikalen igår tog längre tid än förväntat, men som sagt är det musikalen gör det ingenting. Jag var hemma ca tjugo över åtta igårkväll (blev hemkörd av Josses snälla och sjuka pappa. Jag bestämde mig då direkt när jag kom hem att jag inte orkade sätta mig med psykologiböckerna och vara duktig. Utan jag ska så snart som jag är klar vid datan sätta mig med dom i högsta hugg.
Jag har faktidt varit lite duktig nu när jag har varit hemma, jag kom äntligen ihåg att jag skulle tvätta mina tröjor så nu är de i tvättmaskinen och är klara om lite mer än en timme tror jag. Nice!

Dagens skoldag börjar som vanligt med en danslektion med Eva, onsdags-morgnar med Eva borde inte finnas och nu till råga på allt så ska vi ha de jevla lektionerna på efetrmiddagen. Nu är det ju tur att vi inte ska ha en massa uppvärmning och sånt skit utan där är det bara Pinocchio. Tur är väl det, annars hade jag fått mer rådamp än någon annan.

Mamma kommer snart hem och då måste jag sitta med mina psykologiböcker, annars blir hon sur.
Puss

Morgonen skulle ibland vara förbjuden

Jag önskar att man nån gång inte behöver ställa klockan utan bara att morgonen var förbjuden eller inställd. Det hade varit så skönt att bara ligga i sängen och sova eller iallafall bara kunna slappna av och bry sig om något annat. Nu har jag ju både musikalen, psykologin och en massa andra ämnen att bry mig om.
Men jag behöver ju ialafall inte bry mig om körkortet mer!
Nu hinner jag inte skriva mer
xoxo

190109

Nu ikväll så har farmor varit på besök här och ätit middag. Sen var jag ute och körde med Josse och Eve, jag menar om man nu har körkort ska man ju använda det, eller hur?! Vi var ute i nästan en och en halv timme. Sen nu håller jag på med att skriva lite äckel-psykologi anteckningar och tittar på Prison Break <3
Jag hyar skrivit en lista i min elevkalender som jag egentligen skulle följa idag, emn på något konstigt sätt så följer jag aldrig dom. Typiskt Hanna!

Nu börjar PB igen!!

KÖRKORT!

Yes, idag gick det bra för mig. Jag klarade min uppkörning och är nu en riktig bilförare, inte en övningsförare! Haha, jag är så glad så att jag kan skrika! Thessie fick självklart det första samtalet och inte en lång stund efter var mamma också underrättad. Åh va roligt. Jag har längtat efter detta länge.
Jag var lite mer stressad idag pga att om jag inte hade klarat denna uppkörningen så hade jag behövt att göra om teorin igen och fasen heller att jag skulle det!

Jippi, jag har körkort!

Musikalrep och Skanör

Åh jag är trött.
Igår var vi hemma hos Attin, det är alltid roligt och trevligt.
Idag var det musikalrep i skolan, också ALLTID roligt. Det har nog inte funnits ett enda rep som jag aldrig har tyckt om. Nu på eftermiddagen så har vi varit i Skanör och firat Linus. Mormor och morfar var nere också.
Tyvärr blir det inte ett längre inlägg, är fruktansvärt trött.

Skoldag, på en lördag?!

Ja, ni ser rätt. Det är skola idag, men bara två timmar. Det är rep med musikalen så det gör inte mig nånting egentligen. Jag börjar elva och jag går fortfarande runt i pyjamas så jag får nog skynda mig lite, men tvätta håret gör jag när jag kommer hem.
Det konstiga med uppspelningsveckan med musikalen är att vi bara har tre kvällsföreställningar och det är väldigt lite om man kollar med de andra åren. Men jag hoppas att det finns en bra anledning till det. Förhoppningsvis blir vi skickade någon annanstans och får spela upp den där. *hoppas*

Men nu måste jag skynda mig. P & K

Utröstningen

Yes, rätt person åkte ur Let´s Dance. Men hon Linda var ju inget bra.
Måste Tobias verkligen dansa med Elisabeth, jag blir skitsur varje gång jag ser det. Man känner liksom att han innerst inne vill dansa med någon annan. Måste säga att Niclas gjorde en bra debut i programmet, han fick hyffsade poäng iallafall. Jag vill vara med i Let´s Dance och jag vill då dansa med Tobias Karlsson eller Daniel da Silva men helst Tobias.

Om jag såg rätt på internet är det sista dagen imorgon som Twilight går på bio i Malmö, men jag har ju inte sett den där än. Så kan de ju inte göra, jag blev faktist väldigt chockad och liite sur!
Ibland vill man vara Bella, så underbart!

Nu är det snart Scrubs, god natt <3

Trötthet är en vanlig känsla

Jag kollar nu på "Are you smarter than a 5th grader", det är spännande och roligt på samma gång. Han vann 500,000 $ och det är rätt mycket pengar. Nu är det snart Let´s dance och jag har redan ätit upp min choklad. Attans. Jag har inga speciella tankar i huvudet så det blir inget direkt inlägg.
Jag vill se Twilight igen <3

160109

Ja, det här inlägget blir nog inte så långt eftersom att jag precis har vaknat och därför inte gjort eller tänkt något intressant. Idag skulle inte jag vara med på musikalträningen så jag börjar tio i elva. Ännu en sovmorgon (igår började jag ju tjugo över ett) och det är så ofantligt skönt. Men jag går ju till fyra idag så någon tidig dag är det ju inte. Jag tycker om fredagar för att det är dagen innan helg och för att det är dans med Jonna plus då självklart musikalen, annars är det fasen inte roligt med fredagar, bara långa skoldagar men man står ut.

Nu ska jag göra mig iordning inför skolan, PUSS

Öppet hus på Heleneholm

Nu har jag sett Twilight två gånger (på en och samma dag) och den är såå bra.

Nog om det, ikväll var det öppet hus på Heleneholm och av oss treor var det jag, Josse, Thessie och Challe som representerade vår linje. Sen typ plus alla ettor också, skitroligt. De gjorde någon teaterövning som liknade spacejump och dem var så kluriga, det var verkligen skitkul att se!
Jag har även läst lite psykologo idag, mamma hjälpte mig, Thank you!
Nu är jag trött och nu ska jag förhoppningsvis kunna sova, men det kan bli svårt med mina tankar som för tillfället befinner sig i Forks!

Twilight!

Jag har precis sett Twilight för första gången och jag måste säga att den var överbra! Jag är nog inte lika frälst som Josse, men lite är jag nog. Vi ungdomar behöver fler sådana här filmer. Man blir liksom så exalterad och man är liksom inne i filmen på något sätt. Jag tror nog att jag ska köpa böckerna också men om det blir på svenska eller engelska vet jag inte. Jag ska få kolla i Josses böcker, hon har dem på engelska, och se om det är tillräkligt lätt för att läsa dem på engelska. Annars får det ju bli på svenska.
Jag riktigt längtar tills nästa kommer, men Josse sa att den kommer förmodligen inte förrens i november. Palla vänta så länge, tror inte det!

Men nu måste jag hoppa in i duschen för annars får jag stressa till skolan och det vill ju ingen. Plus att jag måste läsa lite psykologi, jag hade gjort det ikväll om jag nte hade blivit tvingad att vara med på det öppna huset på Heleneholm.

140109

Körlektionen gick asbra, förrutom på ett ställe där jag kom lite för fort i en kurva men det var bara att bromsa lite extra så var det bra sen.. Jan var så snäll så han sa att jag kunde köra hem istället för att köra till körskolan och sen ta bussen hem, det uppskattades av en hungrig Hanna.

Jag har nu bestämt mig för att jag ska börja träna på tisdagseftermiddagar när musikalen är slut (det är så tragiskt att det slutar om bara några veckor!), det känns som att det aldrig kommer att hända annars och jag måste verkligen komma iform. Jag ska nog köpa ett sånt 2 aktivitetskort så det blir gym och typ gympa/aerobics, ska bli askul. Hoppas att jag kan hitta någon att träna med. Men med en ipod med bra musik ska det nog fungera annars.
Jag tror också att jag någon vecka eller kanske till och med månad ska ha ett godislöfte. Jag tvivlar ju på att jag kommer att hålla det, men man kan ju iallafall försöka eller?!

Nu kan man beställa biljetter till Blodsbröder på kulturcentralens hemsida, jag har redan beställt åtta och fler ska det förhoppningsvis bli. Woho!

Jag blir så arg

Jag blir så arg på Eva (min danslärare i skolan), hon lyssnar inte på vad vi säger och så tror hon att hon har rätt hela tiden. Jag vill bara ruska om henne och skrika till henne att vi inte ska ha danslektioner på eftermiddagen, för det bestämde vi förra terminen för att vi skulle lägga alla de danstimmarna på sista teaterperioden. Jag blir förbannad på folk som inte lyssnar på dem som har rätt!!

Ville bara få ut lite frustration innan jag sätter mig med helvetes-psykologin.
Idag har varit en helt okej dag förrutom då dansen med Eva. Danslektionen är det väl inte mycket fel med egentligen men, de som går i klassen förstår vad jag menar med Nå. Efter det var det AMK (arbetsmiljökunskap, det är typ bara vi på Heleneholm som har det i hela Malmö, vem vet kanske hela Sverige) som vanligt men idag var det första hjälpen. Man har ju lärt sig allt sådant innan men det är ju bra att få en extra genomgång. Historian var som vanluigt väldigt långtråkig eftersom att jag inte skriver anteckningar. Har inte skrivit anteckningar sen förra provet, så jag ligger lite efter så det är ingen ide att skriva nu för man har missat så himla mycket liksom. Jag tror faktist att jag slumrade till minutvis på dagens lektion.
Religionen idag handlade väl inte så mycket om religion egentligen men jag pallar inte förklara vad vi pratade om för jag kommer nog inte ihåg det.

Jag bloggar väl igen ikväll gissar jag, någon gång efter körlektionen.
puss & kram

130109

Det blev banne mig ett inlägg till.
Efter duschen började jag och tänka på att Alice och Manfred i söndags började titta på Mary Poppins och det gjorde nu att jag blev väldigt sugen att titta på den. Den är fruktansvärt bra och rolig. Eftersom att jag älskar musikaler är det ju kanske inte så konstigt.

Men det är ju en dag imorgon också och därför så säger jag God Natt bloggen (igen).

En lång dag.

Idag har jag varit i skolan mellan 8,10 till 19,30. Det är långa dagar men jag kan ju inte skippa musikalen liksom. Om Irene hade fått välja hade vi nog fått en örfil allihop pga att ingen kom ihåg slutlåtens sista vers. Alla klantade till det på något ställe, man skulle ju kunna ha övat mer. Men de kunde också gått igenom alla låtar med oss en gång. Nu till helgen så är det rep både lördag och söndag, ska bli så kul men tröttsamt.
Jag tycker verkligen om alla i musikalengänget, det finns nog ingenting att klaga på <3

Annars idag så har det nog inte hänt något speciellt, är trött så ska snart in i duschen och sedan bums i säng. Irene sa att vi ska sova så mycket vi kan nu och det ska nog inte vara några problem bara man tar bort alla dumma läxor.
Tror inte att jag skriver mer idag, men man vet aldrig. Så omifall God Natt!

God morgon

God morgon alla glada
Jag kunde egentligen ha gått upp lite efter sju, men eftersom att jag ville vara ambitiös och göra pannkakor som jag skulle ha med mig som matsäck på musikalen. Tror ni att jag orkade? Knappast, så nu är jag uppe en halvtimme för tidigt, men men det kanske är bra det också.
Mamma frågade mig varför jag var uppe så tidigt och jag svarade pga pannkakorna men sen att jag inte orkade, så hon frågade pappa snällt om hon kunde göra några til mig och det kunde han, yeey.
Ibland börjar vissa dagar bra!

Prison Break

TV-programmet Prison Break har nog aldrig varit så här bra nån gång. Klart att den flippar ut lite som alla andra serier som går länge på tv, men denna säsongen är urbra!  Love it <3

        

Guldbaggen 2009

Nu är det guldbaggegalan på svt1 och jag kan inte mer än att älska Johan Glans som programledare. Patrik 1,5-versionen med Johan Glans och min älskade Björn Gustafsson kunde knappt vara roligare.

Eftersom att det trådlösa nätverket i skolan inte fungerar så kunde jag inte skriva blogg i skolan idag från Thessies dator. Jag skrev ett inlägg i ett word dokument, men hennes dator har nu börjat smådampa så hon kan tyvärr inte skicka inlägget till mig. Om jag ska försöka återberätta det jag skrev blir det ungefär så här. Mer än tre timmars håltimme mellan Cambridgen och historian.
Jag drog väl ut lite längre på det och ordbajsade om lite annat också som jag inte kommer på för tillfället.

Efter skolan var jag tvungen att leta nya jeans pga att alla mina byxor går sönder, det är mest förslitningar. Inne på weekday letade jag efter ett par svarta jeans, men varför skulle det finnas?! Det blev ett par mörkblå strechjeans som ett substitut sålänge.
När guldbaggegalan är slut är det Prison Break och sedan Scrubs. Hela måndagskvällarna är nästan alltid räddade av bra och roliga tv-program.
Nu tillbaka till galan!

Laptop

Jag har två laptops som jag verkligen kan tänka mig och som jag verkligen vill ha, men mamma och pappa tycker att de är alldeles för dyra. Det tycker jag också, men är man kär i något så är man. Den underbara rosa Sony Vaio kostar ca 12,000 och den vackra vita MacBooken kostar ungefär 14,000. Det är klart för mycket, så om någon vet något bättre pris på dessa någonstans, skriv en kommentar and let me know. 

                                                       

De är ju så fina! <3          

110109

Idag har varit en stressig men ändå rätt hyffsad dag. Nu ska jag inte jobba på tre veckor, ändå rätt skönt samtidigt som jag inte kommer att tjäna ett öre. Men denna lönen nu kommer förhoppningsvis var OK.
Iallafall tillbaka till dagen, upp halv sex för att packa väskan som skulle innehålla saker till jobbet och till musikalen. Jag tycker om jobbet när det inte är så mycket kunder och inte en syn av Ångest-mannen, yuck. Efter att ha stressat ner till tåget, så bar det av till Sverige. Springandes upp för trapporna (med en tung väska) är banne mig inte det lättaste, sprang vidare till bilen och vidare till musikalen. När jag kom fram skakade jag av stress. Men men, det är över nu.

På musikalen repade vi mest Miss Jones och den nya glömma-låten, som jag inte vet vad den heter. Denna musikalen kommer att bli så bra. Hoppas att folk nu kommer och ser den. Linda hade idag med sig sina barn, Alice och Manfred, de är ju bara så söta. De tittade på Mary Poppins i slutet av repet och jag kunde ju inte låta bli att titta lite och gunga med i sångerna, underbar film!

Jag hoppar snabbt fram och tillbaka nu, men det är ju strunt samma. Igår var jag, mamma, Irene och Tyson uppe hos mormor och morfar. Jag tycker om att vara där uppe, man kan verkligen slappna av. Jag körde hem, det var inte riktigt tänkt så från början men jag sa till mamma att jag kunde tänka mig köra och då blev hon glad. Vi släppte av Irene och Tyson på Mobilia och körde där efter hem. Efter en hårtvätt var det egentligen långt efter det jag egentligen hade behövt sova, men det hjälptes inte. Dessvärre blev jag så pigg av duschen så jag kunde inte somna förrens närmare halv två.
Jag hatar att jag inte kan somna på lördagskvällar, men det är väl för att jag vet att jag ska upp astidigt. Människokroppen och deras sinne kan allt bra vara konstigt.

Nu ska jag gå och titta lite på Sunes Jul, men jag får nog sitta upp, annars somnar jag och kan då inte sova ikväll och då vara alldeles för trött inför morgondagens skolgång. Om vi är lediga på torsdag nästa vecka är jag i skolan 11 dagar i rad nu. Kul men tråkigt på samma gång. Men men, mot tvn.

090109

Jaha, nu är de två första skoldagarna av denna terminen avklarad och jag måste faktist säga att jag är rätt trött på det redan. Det enda vi gjorde idag var typ att planera in prov. Psykologiprovet om två veckor är asstort, men pallar inte börja redan nu utan får börja på måndag istället. Om jag verkligen hade börjat läsa nu och verkligen läst så hade jag mycket väl kunna få ett av de högre betygen. Men med min ambition när det gäller prov och i synnerlighet psykologi saknas rätt ofta, och det är inte lätt att få fram den. Det lät kanske konstigt, men men.

Åh, nu när Let´s Dance börjat på tv för fjärde säsongen så längtar jag bara ännu mer tills min dans börjar om två veckor. Det är ju inte alls samma sorts dans, men den där känslan ni vet.
Jag tycker nog att Tobias har fått en orättvis partner, Elisabet Höglund. Men halleå, han hade Tina förra året. De vann, men det ska ju inte betyda att han ska få en stor och inte alls lika duktig partner.

Det är rätt kul att skolan har börjat igen, men det beror väl mest på musikalen. Men tänk ändå. Att om fem veckor är hela den underbara resan slut. Visst det är ju förmodligen projektarbetes inlämningar och sånt men det räknas inte. Alla ni som var med på repet idag, vad tycker ni om glömma glömma glömma? Tihi

Jag ska försöka att snygga till min blogg också, nu ser den nämligen för jävlig ut. Ska komma ihåg att leta upp bilder och sånt så jag kan skicka de till TeDDY, så han kan fixa till den. Han är ju bara för snäll!
Nu är det Forrest Gump och sedan Scrubs <3

A day like this...

Wiii, bowling. Det är roligare än vad man tror.. Synd bara att handleden tar stryk, ouch!
IDag så har jag inte gjort mycket, övningskört lite. Kollat lite om min student tårta o sen bowlat. O jo förresten, en sak till, Jag har beställt nya körlektioner, den ena är imorgon. Jag är nervös för min uppkörning. Men nu ska jag snart äta o så får jag se när jag skriver nästa gång.

Varför ska jag ställa upp för folk, när dom inte kan ställa upp för mig?

RSS 2.0