Yes, Gran Canaria nästa!

Resan blir av och himmel vad jag längtar. Den 5:e oktober åker jag och mamma till Madrid för att vänta på flyget till Gran Canaria som går den 6:e. I Madrid ska vi gå runt lite och förhoppningsvis äta lite gott också. På Gran canaria väntar förhoppningsvis sol och bad och en massa avkoppling och möjligtvis en liten del shopping också.
Jag har blivit lite shoppingtokig. Igår handlade jag för nästan 2500 kronor. Det blev en jättefin skinnjacka från Zara 1200 kronor, två bh:ar från Lindex och äntligen så fick jag köpt det efterlängtade Thomas Sabo-armbandet. Jag köpte länken och två berlocker. Berlockerna är ett H och en måne. De som läser min blogg förstår att månen är till minne av min älskade mormor<3

Himmel vad jag längtar dit nu!

Mormor jag saknar dig <3

Jag har aldrig saknat någon så här mycket. Det gör verkligen ont i mig. Mormor du var verkligen den personen som alltid fanns där. Jag älskade att komma upp till dig och morfar. Jag önskar bara att vi hade fått fler fina stunder tillsammans. De vi haft kommer jag aldrig att glömma. Jag hoppas att även om du är där i himlen att du kommer ihåg mig och alla roliga saker vi gjort.
Morfar saknar dig så mycket att han inte vet vad han ska göra. Mamma och Iréne saknar dig så att det knappt är sant. Du ska bara veta hur myket jag saknar dig. Jag sitter här nu och gråter med underlakanet från rosa rummet, i Halmstad, i famnen för att dess doft påminner mig så mycket om dig.
Jag gissar att du har träffat Hoppsan där uppe nu. Hälsa henne att jag saknar henne också.

Nu vill jag också att du ska veta att du fick en jättefin begravning med blommor i alla färger precis som du skulle velat ha det. Tur att hon i blomsteraffären kände dig så väl att hon visste precis hur du skulle velat ha det.








Detta hjärtat var bara från mig. Mormor du var så speciell.
Du, Jag och Månen.
Jag älskar dig tills den dagen jag dör.


Mormor, vi alla saknar dig och älskar dig <3

Förkyld som bara satan.

Jag tycker inte om att vara förkyld, men kan inte göra det man riktigt vill liksom. Som tur är så är inte dansen på fredagar för då hade jag inte kunnat dansa idag. Hoppas bara att jag inte blir sämre ikväll då jag ska ut med Emelie, ska bli skitkul! Får se också om Vincent följer med, hoppas det. Då kan kvällen bara bli bättre hihi.  

Ja, jag har ju inte skrivit på några veckor nu och det är mycket som har hänt. Jag tar det värsta till sist. 
Jag har jobbat som en gris  och alla pass är morgnar. Visst det är skönt med morgnar för att man kommer hem tidigt men att gå upp är verkligen förjävligt. Jag som inte heller är en morgonmänniska får ett helvete på morgnarna. Passen går förvånande snabbt ibland, jag har jobbat mycket med Vincent nu och det är kanske det som gör att det går snabbt. You never know. Nog för att man nästan får blåmärken varje gång så är det ändå kul för det mesta.

Dansen har börjat igen och jag är lycklig. Jag dansar inte för Helene längre vilket jag tycker är synd. Jag frågade om jag kanske kunde börja nästa termin igen och då sa hon att jag gärna fick det om hon hade kvar gruppen.

Den 17 augusti fick min älskade Ida somna in. Fan vad jag kommer att sakna henne. Hon var verkligen världens bästa hund. När vi har passat henne har hon verkligen varit som min egen. Nu har vi Freja kvar men det kommer aldrig att vara det samma igen. 

Den 20 augusti  avled min älskade Mormor efter en vecka på sjukhus. Jag har aldrig varit så ledsen någon gång. Hoppsans död är precis intill. Det är extra jobbigt eftersom att jag stod så pass nära henne. Mormor och jag hade något speciellt. Mormor var min och jag var hennes. Jag kan inte fatta att jag aldrig kommer att få träffa henne igen. Den tanken eller ja verkligheten gör mig så ledsen. På tisdag är begravningen och jag vet redan nu att jag kommer att gråta sönder mig. 
Mormor du ska veta att jag alltid kommer att älska dig! 
Du, Jag och Månen
<3

RSS 2.0