30 juni 2010

Nu sitter vi på flygplatsen i Ft Lauderdale för att ta nästa flyg till Düsseldorf. Det ska bli så skönt att komma hem men jag kommer verkligen sakna den underbara solen, poolen och havet. Vattnet är riktigt varmt och behagligt i både pool och hav och det kan man ju inte säga om i Sverige där allt bara är kallt hela tiden.
Vi ska gå på planet så fort nästan alla passagerare har gått på planet, det blir så jobbigt annars. Imorgon är det mycket energi som gäller för då är det dansträning som gäller. Det ska bli så kul men jag kan tänka mig att det kommer bli asvarmt! i danssalen för Jonna kommer nog inte vara nådig med träningen nu innan uppträdena.
.
Ska stänga av datan nu.
Puss och Kram
/Hanna

Aruba 24/6 2010.

Jahapp. Då har man inte skrivit på typ en månad igen då. Jag är verkligen inte duktig på det här med bloggande. Men men, shit the same. Just nu är jag iallafall på Aruba i Västindien. Här är så varmt och skönt men solen bränner sönder en. Jag har bränt mig (as usual) i hårbotten, bröst, rygg och rumpa. Jag kan ju bara nämna att det gör ont.
Idag åker vi vidare till Florida för att sedan åka runt där i typ en vecka för att sen åka hem till Sverige igen. Jag har nog aldrig saknat Sverige så mycket på en resa som denna. Jag hade så fruktansvärt roligt förra veckan med alla mina vänner så mina tankar går bara tillbaka till dem hela tiden.
Imorgon är det midsommar, jag gissar ju att det inte blir något firande för min del om jag så även hade önskat. Jag tror ju inte att man firar midsommar i USA, tyvärr. Jag får ju iallafall njuta av sol och 30 graders värme hela dagarna. Ska snart ner och sola och bada en sista gång innan vi åker till flygplatsen, får dock akta brännan.
Vill också bara skriva att till hösten kommer jag förmodligen inte in i Bjärnum eftersom att jag står på reservlistan så mina planer är att jobba på 7-Eleven, dansa på Rydbergs och resa till Australien två gånger. En gång i september-oktober och sen över nyår. Emelie och Amanda ska ju vara där från september-januari så därför ska jag ner och träffa dem. Självklart också för att hälsa på familjen Bengtsson och försöka hälsa på Måns var man nu i Australien kan finna honom i september.
.
Ska snart äta frukost
Puss och Kram
/Hanna

RSS 2.0