280209

Nu är det lördag morgon och jag lider nästan av min Jet-lag, visst, jag kunde nästan somna om på riktigt efter att jag vaknat innan fem imorse. Men iallafall. Åh alla tankar i huvudet är som ett virrvarr, jag brukar ändå kunna hålla ordning på de men det går inte nu. Jag vill bara kunna slänga ut några av dem. Men nog om det.
Idag har jag träningsvärk efter dansen igår, lite chockad emn det mesta sitter i ryggen och då vet jag var ifrån. Det verkar som om vi får visa upp Hairspray dansen för att Helene, Lennart, Kerstin och Cissi var där igår och kollade och de tyckte om den. Riktigt mycket. De var lite kritiska innan de fick se den för att den är ca 4,5 minuter lång och danserna får egentligen vara max 1,5 minuter långa.
Nu under dagen ska vi åka upp till mormor och morfar och förhoppningsvis ikväll blir det utgång med Josse och några till. Så jag måste in i duschen och sedan klä på mig. Men först lite mer data.
Igår var det exakt en månad tills jag, Emelie, Amanda, Claes och pappa åker till Arvidsjaur för skidåkning =)
PUSS

270209

Gårdagen var roligare än förväntat, speciellt sången. Min jävla stämma som jag har på Ballerinan-Björnen-Clownen sången är helt åt helvete. Min röst har sjunkit sedan jag började i ettan och nu när jag sjungit alt i musikalen så är jag inte van att sjunga där uppe längre. Fastän jag hade min stämma så hade vi roligt, eller de andra hade nog roligt åt mig ska jag väl säga. För när jag försökte på det näst ljusaste så blev det bara bajs av allt. Tyvärr.
Jag beställde klipptid tills på tisdag, jag vet vad jag vill göra egentligen men antingen kommer jag inte att kunna det eller så kommer jag inte att våga. På tisdag har jag förmodligen bara CAE på morgonen och är sen ledig resten av dagen pga att det är Högskoledag på Malmö Högskola. Det var väldigt nice eftersom att vi är lediga på onsdag (studiedag) också. Dvs att jag missar skoldansen en vecka till. Då har jag inte haft skoldans på fem veckor. Jag måste medge att det är skönt, riktigt skönt!

Jag har fortfarande lite jetlag och därför vaknade jag innan sex imorse och JA jag har faktist läst lite till provet idag. Inte så pass mycket så att jag kommer att få VG på det men jag kan iallafall hoppas på ett G. Jag ska läsa igenom det två gånger till och sen får det nog banne mig vara nog. Palla Nutida Konst prov!

Hoppas att alla får en fin dag och en riktigt trevlig kväll.
Idag är det exakt en månad tills jag åker til Arvidsjaur, wiiie!

Varför är det så svårt?!

Tillbaka i kalla Sverige

Det är rätt skönt samtidigt som det är rätt tråkigt att vara tillbaka. De sista dagarna har det inte kunnat bli någon uppdatering pga att det inte har funnits något speciellt internet-place i Bangkok. Men vi har iallafall varit där och jag har shoppat satan. Det behövde jag verkligen men jag kunde så ha köpt mer, nu behöver jag bara en massa byxor och sånt. Jag ska nog ut på jeans-letning snart. Måste hitta minst två par. tror jag iallafall.
Ikväll så har Josse och Matilda varit här, det var riktigt roligt att träffa de igen. Det var ju inte så länge sedan, men iallafall. Jag körde de sedan hem och jag är så lycklig över att jag har körkort. Det är helt underbart!

Imorgon så är det gospel, lunch, amk och sång. =)
Jag måste komma ihåg att jag ska avboka min tid hos Helen nästa vecka också. Hm kanske jag kan be mamma göra det. Ajja jag får se imorgon.
-Puss 

En regnig och solig dag

Denna dagen har haft blandat vader. Soligt, molningt och osregnigt. Jag har ocksa fatt en fodelsedagspresent^^ Visst, jag far ju inte den forrens i maj, men jag far val sta ut. Annars har jag nog bara legat vid poolen och degat. Ratt skont eftersom att vi var pa utflykten igar.. Man kan nu se en nastan tydlig linje efter min solning, haha. Score!
Nu komemr jag inte pa nagot annat att skriva sa jag slutar har, puss!

Jahapp

Jaha, nu idag sa har vi varit pa en utflykt pa en massa oar utanfor Koh Chang med snorkling och annat trevligt. Vi hade en jatterolig och mysig guide som hette Nock. Hon sa att det var ok att kalla henne for "knock knock". Lite fyndigt. Det blir ocksa ett nytt internet place varje dag, det gor ingenting for mig for jag kan datorerna har nere nu. Nu ikvall har jag varit ratt grinig for att jag inte har fatt sova pa hela dagen och sedan fick vanta med att ara till typ halv nio. Valdigt sent enligt mig iallafall. Imorgon ska vi nog bara ligga vid poolen och chilla. Ikvall sa ska formodligen en massa musikalare till mollan och dricka ol. Men jag ar har sa jag kan inte vara med, Hanna ledsen! Men men, jag far tanka att det ar manga av de som garna hade varit i Thailand. Ska nu kolla vidare pa internet. Puss o Kram

Konstigt nog lite bored.

Nu har en dag till av denna resan gatt. Det ar sa javla skont att vara har, men jag har blivit ratt uttrakad, tyvarr. Idag har jag fakstisk varit duktig, jag har suttit lite mer an en timme med laxa saom jag hade med hit. Inte roligt alls kan jag saga er. Varfor ska man ha laxa pa lov och nar man ar utomlands? Jag har ratt mycket tankar i huvudet nu, men det ar inget jag kan skriva har sa det far ni inte veta. Nu ska jag kolla vidare pa internet.. Puss

Koh Chang

Nu sitter jag pa ett trogt internetplace pa Koh Chang och bor faktist pa samma hotell som Josse gjorde nar hon var har for lite mer an tva ar sedan... Lite konstigt! Min jevla branna blir fasen inte mindre hur mycket jag an smorjer och haller pa... Blir snart galen.
Resan till Koh Chang var lang men helt okej. Nu kommer jag banne mig inte pa nagot speciellt att skriva, sa jag tror att jag avslutar har. Puss

Frukost

Nu ar klockan 07.45 har i Thailand och jag har precis atit frukost. Jag vaknade klockan sex och blev sedan ashungrig framat klockan sju. Mamma sa da att det var okej att jag gick och at pa hotellresturangen och att de betalade det sedan. Det var mycket gott och mattande... Frukosten kostar 350 baht, dvs ca 85 sek. Lite mer kanske, men det var det fasen vart. Igar at vi frukost pa Kims och det var inte alls lika gott. Men nu kommer jag inte pa nagot annat speciellt att skriva sa jag onskar er en trevlig dag om vi inte hors senare. Puss

Varma Thailand

Jaha, nu har en till dag gatt i varma Thailand. Imorgon drar vi vidare till Koh chang, vet fortfarande inte vilket hotell men jag hoppas verkligen att det finns datorer dar. Man kanner sig verkligen avskarmad fran civilisationen och det ar ratt trakigt...
Nu har jag ocksa hort att det snoar i sverige.. varfor nar inte jag ar hemma??? Det kallar jag ren otur.. jag som alskar sno!!! Men det ar klart, det ar manga som hade gjort nastan vad som helst for att vara har istallet... Sa jag far val vara glad.. Nu kommer jag inte pa nagot mer att skriva for stunden, men vem vet, det kanske blir ett inlagg till innan min timme har pa internet ar slut...

Thailand <3

Eftersom att Thailandarna inte har de tre sista bokstaverna i det svenska alfabetet kommer detta inlagget att se lite annorlunda ut... Idag kom jag till Thailand och motte upp mamma, pappa och philip pa bangkoks flygplats. Sedan tog vi en taxi direkt till rayong, det besta stellet i Thailand <3 Nar vi kom hit so stack vi ner direkt till poolen och sedan till en god lunch pa Kims resturang. Sedan var det dags for mig att sova, jag somnade och jag sov gott felet var bara att mamma rokade ocksa somna sa de kunde inte folja parasollet langs med tiden som gick... sa det resulterade i att jag har brant mig, pa hela baksidan... Men men, det ar sant som hander... Nu ska jag forsoka att komma in pa nogra andra hemsidor sa mitt inlagg slutar har.

Puss och Kram

Dagens resa : Thailand <3

Ja, om 40 minuter har jag börjat bege mig mot busshållplatsen. Där kommer jag att vänta på 33an för att sedan ta mig till Svågertorp. När jag väl är på Svågertorp väntar jag på ett öresundståg som ska ta mig till kastrup. På kastrup ska jag ställa mig i en kö där jag ska checka in mig hos Thai. Efter det så hoppas jag att jag har en plats på planet och kan då lugnt gå in på jobbet och försöka vara lite social med Monir och Amanda. Sedan bär det förhoppningsvis av mot säkerhetskontrollen  och därefter ska jag gå till gaten. Detta kommer förmodligen att ändras lite eftersom att allt kommer ju förmodligen ta lång tid. Vem vet, jag kanske inte kommer med planet. eller jo, klart jag gör. Man måste tänka positivt.
Tanken med detta inlägget var att jag ska meddela att jag åker till varma och underbara Thailand idag. Mamma, pappa och Philip åkte redan i fredags men eftersom att jag älskar musikalcrewet så mycket som jag gör, hade jag inte mage till att lämna dem innan avslutningsmiddagen som var helt underbar.

Min alla hjärtans dag spenderades för det mesta ensam. Jag hämtade upp Josse lite efter sju för att vi skulle äta B&J och titta på Melodifestivalen. Vi hade en väldigt trevlig kväll med glass, skratt och djupa konversationer.
Jag kommer att komma hem förhoppningsvis på torsdag eftermiddag eller på torsdagskvällen efter lovet.

Åh va jag kommer att sakna alla i musikalen, jag får snart krupp. Så jag hoppas att de kontaktar mig på facebook eller något annat roligt + att jag hoppas på jättekramar när jag kommer hem från Thailand. Puss o Kram
Jag hoppas också att jag kommer ha tillgång till internet så jag kan uppdatera bloggen och kolla in andra viktiga saker på internet.

Depp-inlägg

Nu känns det verkligen helt tomt och slut. Igår hade vi avslutningsmiddag med musikalgänget och det var helt underbart samtidigt som det var väldigt tråkigt! Jag har verkligen bävat efter denna tiden som kommer nu, det enda man har och se fram emot på riktigt är nu Studenten och när den är över så är ju typ allt möjligt slut, vilket är jättetragiskt!
Jag hade verkligen trevligt igårkväll och det är väl värt att åka till Thailand två dagar senare.
Jag kan inte nu heller komma på något riktigt roligt att skriva så jag avslutar med fan va jag saknar er redan <3 och Ha en trevlig Alla hjärtans dag!

Hanna är ledsen, mycket ledsen!

Jag har inte varit så här deppig och nere på länge. Idag var det den sista musikalföreställningen och det är så tragiskt så jag snart kreverar. Som jag grät i slutscenen, man förstod verkligen inte innan hur snabbt tiden skulle gå dessa veckorna. Det har gått alldeles för snabbt. Jag blir nästan galen.
Jag är kär i  en stämma, jag har typ berättat det för alla, men det är så snyggt och underbart så man nästan kreverar. Det är den stämman i Förlåt Linda (Antonios låt) som Filip och Ellen M sjunger, eller sjöng som det heter nu. Åh nu känner jag att jag inte har något speciellt att skriva om. Jag skriver kanske på morgonen imorgon innan jag åker till skolan och mamma, pappa och philip åker till thailand.
xoxo

Snart sängen...

Jag ska upp 5,30 imorgon för att jag ska ta bussen till skolan. Jag ska vara där klockan sju.. SÅ jag tänkte att om jag tar ettan så kan jag sitta på den hela vägen till skolan istället för att byta och en massa sånt. Jag skulle kunna få skjuts men jag känner att det hade varit skönt att få en stund på bussen ensam. Det är förhoppningsvis inte så många som tar bussen klockan 6 på morgonen. Imorgon så är det de två sista föreställningarna och det ska bli så jevla roligt samtidigt som det ska bli SÅ sorgligt. Sen är det över liksom. Nä va tråkigt, men man kan ju iallafall säga att vi har haft vääldigt roligt på vägen.
Jag hade kunnat skriva så mycket mer egentligen men jag orkar inte + att jag snart ska in i duschen.

PUSS på alla i musikalen

Wiiie

Jaha, jag har tänkt att skriva innan men jag har verkligen inte pallat. Fatta så trött man blir av att spela upp blodsbröder   <3. På fredag så ska jag bli lämnad ensam hemma för att mamma, pappa och philip åker till thailand då. Jag skulle egentligen med då, men eftersom att jag vill ha ett riktigt avslut med musikalen så blir jag hemma tills på söndag då jag förhoppningsvis tar planet till Bangkok.
Åh va jag kommer sakna alla här hemma.

Min trötthet kommer snart att föra mig till min säng så därför måste jag avsluta detta nu. xoxo

Jobbat och nu ska jag snart dra mig till sängs.

Jag är så trött, jag har varit trött hela dagen och jag gissar att det är ifrån igår. Men fan va roligt jag hade. Det är nu också bestämt att jag åker till Thailand på söndag, så jag kan vara med under hela fredagen och förhoppningsvis blir det ju en fest på kvällen då också. Wiiie. Visst, jag åker ju ensam men det är ju SAS jag åker med, så jag klarar mig nog. Jag får nog hitta någonting jag kan göra iallafall. Men nu börjar ögonen faila på mig. God Natt

GRATTIS EVELINA!

Åh, nu är du äntligen 18. Grattis baby!

     

PREMIÄR & PREMIÄRFEST!

Igår var det den stora premiären och den underbara premiärfesten! Det var en sjukt rolig dag och man kunde inte ens önskat efter bättre. Man önskar nästan att det skulle vara en premiär till. Det var verkligen knökat med folk. Men enligt mig är aulan utformad på ett konstigt sätt så att det inte såg ut som om där var 400 personer där inne. Det är liksom utrymme mellan raderna. Svårt att förklara men iallafall.

Fattar ni, de jämförde oss med RENT musikalen de satta upp för tre år sedan och den var verkligen bara så jevla bra. De fick tom spela några föreställningar på Nöjesteatern. Det tycker iallafall jag är coolt. Hela publiken stod upp under applåderna och det var fantastiskt att se. Man började typ gråta.

Premiärfesten är en av de roligaste festerna jag har varit på eftersom att det var med världens bästa gäng. Det var skitroligt när de vuxna också kom upp och dansade. Det är så man aldrig vill skiljas från dem. Jag skriver nog när jag kommer hem från jobbet, men man vet aldrig.

TACK FÖR ALLT IGÅR!! JAG ÄLSKAR ER <3 

Mår bättre

och tur är väl det med Premiären och Premiärfesten ikväll. Men jag ska nog ta några ipren under dagen så jag verkligen känner mig på topp. Det känns som om febern är borta men jag har nu istället fått en mega förkylning med en rinnig näsa och hosta. Jag ska snart hoppa in i duschen tror jag så jag kan slappna av en stund sen. Jag ska vara i skolan klockan två dvs fem timmar inna. Lite väl tidigt kanske men det behövs, förmodligen. Jag måste också komma ihåg en massa saker som  jag ska ha med mig men det ska nog inte bli några problem, jag använder bara samma lista som jag hade gjort till igår.
Nu ska jag inte slösa mer tid på datan, måste koncentrera mig på att vila och bli frisk och självklart så måste jag ju tänka på musikalen <3

Sjuk dagen innan premiären, snygg timing!

Jaha, inatt så vaknade man av att man höll på att frysa häcken av sig. Sådan frossa har jag inte haft på riktigt länge. Febern hade då tillkommit och då låg den på 38,1. Jag har sovit till och från under hela natten och sedan under dagen. Irene är en sån mysig person, hon vill verkligen alla väl och hon månar om allt och alla. När jag ringde till henne imorse sa hon snabbt vad jag skulle och vad jag inte skulle göra under dagen. Hon skulle höra av sig senare och kolla hur det var med mig och om jag kunde vara med ikväll.
Så dagen har bestått av sovande, tv-tittande höjd feber till 39,4(som högst) och sedan ner till 37,1(som minst) och jag har endast tagit en ipren under dagen. Duktig Hanna. Men jag känner att om jag ska kunna sova så måste jag ta en innan jag går och lägger mig.
Jag måste ju verkligen vara frisk till imorgon för Premiären och Premiärfesten.
Nu ska jag försöka sova, jag ska upp elva imorgon. PUSS

Trött, förkyld och hostig!

Det är tre stora fktorer som stämmer in på mig nu och det där om att vi skulle sluta klockan elva igårkväll var ju lögn. Vi slutade närmre tolv. Men bussarna var mycket snälla mot mig så jag var hemma ca kvart över.
Igår hade vi vårt andra riktiga genomdrag med båda akterna. Det första var i december men jag vet inte riktigt om man kan kalla det för ett riktigt genomdrag eftersom det inte var kläder eller någon speciell rekvisita

Idag så var inte bussarna hem speciellt snälla mot mig, men vem kan egentligen tro att malmö stadsbussar skulle vara snälla mot mig två dagar i rad?! Nu är jag riktigt trött och känner mig helkass så jag ska bara tvätta av mina hundra lager smink för att sedan sova. Vi ska vara färdigmyggade och allt klockan tolv imorgon för rep med Irene.

Brunch hos Farmor och sedan skolan.

Snart hämtar pappa mig för vi ska åka till farmor och äta. Det blir min frukost och lunch. När jag kommer hem sen så måste jag göra min matsäck för ikväll och sen bär det av till skolan. Jag tror inte att jag åker till Friskis idag heller. Jag är för lat för det. Idag börjar jag klockan två och de sa att vi förmodligen kommer att sluta vid elva ikväll, så det gäller att ha med sig proviant för idag. Nu måste jag fortsätta göra mig iordning. Vi hörs kanske senare ikväll om inte det så imorgon.

Åh Mickey!

Åh mickey att du inte fattar vad du får, jag vill att du ska stanna varenda gång du går. - det var den låt som sjöngs flitigast i pauserna. Den passar bra eftersom att en av huvudpersonerna heter Mickey. Haha, över till något annat!
Imorgon börjar jag klockan två men jag kommer nog att vara i skolan lite tidigare eftersom att vi ska vara färdig-myggade då. Jag ska nog till friskis innan och fixa det med allkortet eller om jag nu ska skaffa ett två aktivitetskort. För om man tänker som nu så kan man ju träna en stund innan man tar sig vidare till skolan, eller så börjar jag efter lovet. Det hade varit rätt skönt att sova också.. Nu känner jag att det mest är ordbajs som blir skrivet bara för att fylla ut så jag tror jag stoppar här. God Natt

Har nu kommit hem från ännu en underbar musikaldag

och nu ska jag snart sova. Vi börjar tolv imorgon och då ska vi vara färdig-kissade, färdig-bajsade och färdig-myggade så vi kan komma igång direkt. Idag har varit en väldigt rolig dag, som alla andra (förutom gårdagen som var en aning dryg), och finns det någon bättre känsla än den när man är omringad dagarna långa med människor man älskar att spendera tid med? Tror inte det, faen va vi kommer sakna varandra sen tror jag! Jag kommer sakna alla iallafall. Det är nästan så man skulle vilja träffa folket varje tisdag och göra någonting roligt bara för att få spendera tid med varandra!

I love you guys! <3

RSS 2.0